JuicyKlei0
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2024
- Like
- 1.614
- Πόντοι
- 201
Αυτά είναι!!!!!! Αν τρέχουν τα ζουμια εννοείται θα δουλεύω ακατάπαυστα!
Αμα το κανεις καλα να εισαι σιγουρος θα τρεχουν
Αυτά είναι!!!!!! Αν τρέχουν τα ζουμια εννοείται θα δουλεύω ακατάπαυστα!
Είναι το φετίχ μου να γλύφω να χύνεις και να σε βλέπω να σπαρταρας...Αμα το κανεις καλα να εισαι σιγουρος θα τρεχουν
Τέλεια χαίρομαι να γνωρίζω άτομα που τους αρέσει το γλυφομούνιΕίναι το φετίχ μου να γλύφω να χύνεις και να σε βλέπω να σπαρταρας...
Κι εμείς να γνωρίζουμε γυναίκες που το απολαμβάνουν και το ζητάνε..Τέλεια χαίρομαι να γνωρίζω άτομα που τους αρέσει το γλυφομούνι
Καλως την και καλά έκανες. Μην μας πάθεις και καμια υπερκόπωση! Υ.Γ θέλουμε πίσω το μπλε σκουλαρίκι...Καλησπεραααα μωρακιααα
Χαθηκα λιγο ειπα να κατσω να χαλαρωσω
Σημερα ειμαι διαθεσιμη απο τις 5 εως τις 11
Το ζητάω αλλά μη νομίζεις δεν γλύφουν όλοι για τους δικούς τους λόγους κ εννοείται σεβαστό δεν μπορώ να απαιτήσω από έναν με πελάτη να με γλυψει αν δεν το θέλει επειδή εγώ έχω καύλεςΚι εμείς να γνωρίζουμε γυναίκες που το απολαμβάνουν και το ζητάνε..
Καλέ μου δεν καταπίνω το έχω απαντήσει άλλες 2 φορές θα το γράψω στο προφίλ για να το βλέπετεκαλημερα!!..σορυ δεν θυμαμαι Κλειω...αν τα καταπινεις???...ειναι πολυ σηματικο για εμενα!!!!!!!!...ευχαριστω!!!!!!!
Καλά εντάξει, είναι γνωστό ότι ο πλανήτης είναι γεμάτος από ανώμαλους...Το ζητάω αλλά μη νομίζεις δεν γλύφουν όλοι για τους δικούς τους λόγους κ εννοείται σεβαστό δεν μπορώ να απαιτήσω από έναν με πελάτη να με γλυψει αν δεν το θέλει επειδή εγώ έχω καύλες
Έπρεπε να απαντήσεις ότι τα κάνεις γαργάρα και του τα επιστρέφεις με φιλάκι για να δει την γλύκα....Καλέ μου δεν καταπίνω το έχω απαντήσει άλλες 2 φορές θα το γράψω στο προφίλ για να το βλέπετε
Δεν έχω τόση φαντασία η αλήθεια είναιΈπρεπε να απαντήσεις ότι τα κάνεις γαργάρα και του τα επιστρέφεις με φιλάκι για να δει την γλύκα....
Μας έβγαλες τα μάτια!Καλησπεραααα μωρακιααα
Χαθηκα λιγο ειπα να κατσω να χαλαρωσω
Σημερα ειμαι διαθεσιμη απο τις 5 εως τις 11
Δεν κάνει τίποτα, να σαι καλα, με μια καταπωση πατσηζουμε!Δεν έχω τόση φαντασία η αλήθεια είναι
Απάντησες εσύ για εμένα σε ευχαριστώ
Αχαχαχ είσαι σίγουρος ;Δεν κάνει τίποτα, να σαι καλα, με μια καταπωση πατσηζουμε!
Όχι...Αχαχαχ είσαι σίγουρος ;
Χαχα, φίλε, καταλαβαίνω ακριβώς τι λες! Τα μαλλιά είναι ιερά έδαφος.Όχι...
Κάποτε τα είχα ρίξει στα μαλλιά μιας κοπελιάς, επαναλαμβάνω, ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΆ (ξέρεις την σχέση γυναίκα / μαλλί...).
Έφυγα με ένα 12ποντο στον πωπο και αρκετά γαμωσταυριδια για το υπόλοιπο της ζωής μου
Κακώς, έπρεπε να της πεις ότι είναι καλό ζελέ για τα μαλλιά!!Όχι...
Κάποτε τα είχα ρίξει στα μαλλιά μιας κοπελιάς, επαναλαμβάνω, ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΆ (ξέρεις την σχέση γυναίκα / μαλλί...).
Έφυγα με ένα 12ποντο στον πωπο και αρκετά γαμωσταυριδια για το υπόλοιπο της ζωής μου
Υπερβολική τη βρίσκω τη κοπέλα εντάξει αυτά συμβαίνουν πάνω στο σέξΌχι...
Θέλω να καταλήξω στο ότι δυστυχώς εκνευριζομαστε καμία φορά γτ αν έχουμε επόμενο ραντεβού θα ξανακάνουμε πάλι τα ίδια δεν μπορούμε να πάμε στον επόμενο πελάτη βρώμικες κ αφτιαχτες δεν έχει να κάνει με εσάς περισσότερο αλλά με τη διαδικασία που θα ακολουθήσει για πολλοστή φορά απλά δυστυχώς την πληρώνετε κ εσείςΥπερβολική τη βρίσκω τη κοπέλα εντάξει αυτά συμβαίνουν πάνω στο σέξ
Κοίταξε ναι έχουμε θέμα με το μαλλί γτ πρέπει να το έχουμε στη πέννα να είμαστε όμορφα βαμμένες κλπ κλπ
Εγώ προσωπικά όταν πάω σε ραντεβού επειδή δυστυχώς ξέρω τι μαλλί έχω πάλι χαλιά θα γίνει το μακιγιάζ όπως κ να το κάνουμε θα φύγει θα με φιλήσει ο άλλος θα αγγίξουμε ο ένας τον άλλον θα χαϊδεύτουμε το μαλλί θα ανακατευτεί αν χύσει πρόσωπο η και στόμα ακόμη όταν βγάζει γλώσσα η άλλη πλ στο μαλλί θα πάει είναι απλό πας στη τουαλέτα το βρέχεις με νεράκι να φύγει κι όταν τελειώσει το ραντεβού πας σαν τη ξεμαλλιασμενη σπίτι κάνεις μπάνιο ξανά φτιαχνεσαι ξαναβαφεσαι
Μια εσκορτ εκτελεί πέρα από το λειτουργημα που κάνουμε χρέη κομμώτριας αισθητικού κ στυλιστριας
Εγώ σε κάθε ραντεβού θέλω να είμαι περιποιημένη μου έχει τύχει σε ένα ραντεβού να μην έχω προλάβει να ξαναβαφτω κ ένιωθα τόσο άσχημα που με είδε έτσι ο άνθρωπος
Αν κ αβαφτη θεωρώ είμαι όμορφη κ γλυκιά μου το λένε συχνα άλλωστε αλλά βαμμένη άλλη χάρη όπως κ να το κάνουμε
Ο πελάτης θέλει τη κοπέλα στη πέννα