House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι.ο ρώμας είναι θεά.
Ναι.ο ρώμας είναι θεά.
ειναι ψηλη οντως
κριμα που μετα το εμπορικο ναυαγιο του Ρωμα που επαιξε δεν ξαναεμφανιστηκε σε κανενα σηριαλ...
Ο κόσμος θέλει μαλακίες τύπου λάμψη και καλημέρα ζωή....μια ποιοτική προσπάθεια έκανε ο Ρώμας και πάτωσε....εμένα προσωπικά μου άρεσε και σαν ιδέα και σαν παραγωγή και φυσικά οι γυναίκες που έπαιζαν
Εχεις πάθει έρωτα ?
Ήταν μια low budget σειρά με 4-5 σκηνικά (σπίτι, μπαρ, σπίτι Μάνθου κτλ) γεμάτη ατάκες...ο Ρώμας μου αρέσει επίσης γιατί είναι λεξιπλάστης....+ το οτι περνάει μνμτα σατυρίζοντας τον εαυτό του (πατρις-θρησκεία-οικογένεια, συντηρούκλας, απόμακρος σαν άνθρωπος κτλ)
Η καλυτερη του σειρα απο το Κωσταντινου και Ελενης κατα την ταπεινη μου γνωμη και ο πιο ολοκληρωμενος του ρολος....Τωρα οσο για τον κοσμο ας δει το κατω παρταλι και τον Σουλειμαν...
Ήταν μια low budget σειρά με 4-5 σκηνικά (σπίτι, μπαρ, σπίτι Μάνθου κτλ) γεμάτη ατάκες...
Για έναν περίεργο λόγο, λιώνω και με το Λίφτινγκ!αυτο οι Μεν και οι Δεν ο Κακος Βεζυρης και το Παρθεναγωγειο ειναι τα καλυτερα του...
Για έναν περίεργο λόγο, λιώνω και με το Λίφτινγκ!
Όχι το Λιλάκι????Στο Λίφτινγκ ήταν αρκετά γαμεύσιμη η Γεωργιάδου ....
Στο Λίφτινγκ ήταν αρκετά γαμεύσιμη η Γεωργιάδου ....
χάλια ΜΑΎΡΑ κι οι δύοΑλήθεια έχει περάσει πιο ερωτεύσιμη γυναίκα την τελευταία 30ετία από την ελληνική τηλεόραση; Μόνο τη Λέχου στο είσαι το ταίρι μου μπορώ να θυμηθώ.