Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τον Μάρτιο του 2009κανονικα επρεπε να ειχαν τελειωσει τον μαρτιο
και ακομα δεν ειναι καν στην μεση τυπε
Τον Μάρτιο του 2009κανονικα επρεπε να ειχαν τελειωσει τον μαρτιο
και ακομα δεν ειναι καν στην μεση τυπε
σιγα μην ξεκουνησει ο Ελλην να παει με το πεζο 2....Eτσι! Να πιξει το moon-ι σας!
Ποδαρακια δεν εχετε???
πες μας παλι ποσο απαραιτητο και δυσκολο εργο ειναι και αμα νομιζουμε οτι μπορουμε να τα καταφερουμε καλυτερα να το φτιαξουμε εμειςΈχει Μετρό ρε......
μου θυμιζει την διαφημιση ενος ξενοδοχειου που καποτε ελεγε "ΜΕ θεα στη μαγευτικη (ή εξωτικη...) ΟΜΟΝΟΙΑ....Τι αχάριστοι άνθρωποι είστε εσείς ρε! Δε φτάνει που κάνετε βόλτα με το λεωφορείο της ΕΘΕΛ και βλέπετε τα αξιοξέραστα της Αθήνας, γκρινιάζετε κιόλας!
Δεν μπορω να καταλαβω γαμω τον αντιθεο τους ,τι πράμα ειναι αυτο ξερεται ποσες φορες εχουν χαλάσει τα πατησια και τα ξαναφτιαχνουν? 3-4 φορες!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ
πώ πώ πλήγμα ρε πούστημ!!!!! :S
Τι αχάριστοι άνθρωποι είστε εσείς ρε! Δε φτάνει που κάνετε βόλτα με το λεωφορείο της ΕΘΕΛ και βλέπετε τα αξιοξέραστα της Αθήνας, γκρινιάζετε κιόλας!
παραγωγικότηςΤον Μάρτιο του 2009
Καλός ο χαβαλές, επειδή όμως υπάρχει και κοσμάκης που τραβίεται στην δουλεία του 5/7 με τα ΜΜΜ απο τις 7. 45πμ , μας θεωρώ ηλίθιους που ανεχόμαστε τ' ότι να 'ναι .Αστα να πανε ,ρε πουστη μου, δεν υπαχει θεος τελικα
Καλός ο χαβαλές, επειδή όμως υπάρχει και κοσμάκης που τραβίεται στην δουλεία του 5/7 με τα ΜΜΜ απο τις 7. 45πμ , μας θεωρώ ηλίθιους που ανεχόμαστε τ' ότι να 'ναι .
Μ' αφορμή το έργο που απο τον 3ο του 2010 θα έπρεπε να έχει παραδοθεί, νοιόθω ανέλπιδα και απογοητευμένα, επειδή ανεχόμαστε να μας παραδοθεί 19 μήνες ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ και αν ...... Εκλιπαρώντας κι όλας !
ΥΓ Και απο την φάση αυτή βγήκαν οι καβάτζες για 4-5 γενίες....Harvard - Ucla , Πάτμος - Μύκονος ........................
Δεξιοί, κεντρόοι, αριστεροί και ανένταγχτοι είμαστε παγερά παθητικοί - Καθιερωμένα ΑΡΓΟΙ πλέον .
Οχι βεβαιαΑδικο εχω ρε Σταμ????