@Yorgos " ...Κάντε το όπως οι άλλοι οι γύφτοι με τα διόδια............"
Φίλε μου, ως προς και την δική μου ΄΄εκπληξη", οι τύποι τεκμηριώνουν πανέξυπνα επιχειρήματα ...........
ΥΓ Πάντως χαλάλι σου, αν εσύ αισθάνεσαι υπεράνω, και ανήκεις στην premium τάξη................
;)
Συγγνώμη αγαπητέ, τρίχες επιχειρήματα διατυπώνουν (για τεκμηρίωση έχουμε δρόμο ακόμη).
Οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν τι συμβαίνει με το καθεστώς των δρόμων. Είδαν ένα 2-3 βίντεο στο youtube και ξαφνικά την είδαν και αυτοί επαναστάτες.
Και μετά ρωτούσαν εδώ μέσα εάν το καθεστώς της Αττικής Οδού είναι το ίδιο με τον Μωρέα και την Ολυμπία π.χ. και εάν μπορούν να μην πληρώνουν και εκεί.
Εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα και καθόλου. Απλά βλέπω την αλλαγή στους δρόμους και καταλαβαίνω. Εάν εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει βελτίωση στους δρόμους που παραχωρήθηκαν...τότε πάω πάσο, δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Γνώμη μου είναι ότι η εικόνα είναι ήδη δραματικά καλύτερη (καλύτερη, όχι τέλεια), τα έργα που υλοποιούνται θα αλλάξουν ακόμη περισστότερο την εικόνα και σε επίπεδα που ούτε στο όνειρό μας τα είχαμε δει πριν 4-5 χρόνια και αυτό εμένα μου αρκεί.
Άλλη κουβέντα, σε άλλο thread.