Νέα

Κλείνουν το τμήμα Μοναστηράκι-Αττική!Ενα μεγάλο πλήγμα για τις μπουρδελότσαρκες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Περα απο την πλακα... και με το αμαξι να πας... (και να μην παρεις καποιο μεσο μαζικης μεταφορας) εχεις αλλες ιστοριες εκει... εχεις κινηση... τρως βενζινες... κτλπ κτλπ... Ακομη και στο Κηφισο δηλαδη... ποσο μαλλον στο Κεντρο της Αθηνας... Φαναρια και μλκιες. Αραξτε

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Βαρίεμαι την λογοτεχνια, και αδυνατώ να το δώ ως υβριδικός Κοέλο πλέον!
Καλά κάνεις και "συνεχίζεις" @Boldemort αλλά το σήμερα ανήκει στους μη "σκεπτόπενους ...." ΄Ετσι νομίζω  :-

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ρε μάγκες, μην γκρινιάζετε.

Κάντε το όπως οι άλλοι οι γύφτοι με τα διόδια.

Εάν θεωρείτε ότι το Αττικό Μετρό / ΗΣΑΠ δεν είναι up to your standards, ή διαφωνείτε γενικά...

...να το χρησιμοποιείτε χωρίς να πληρώνετε!

:grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βαρίεμαι την λογοτεχνια, και αδυνατώ να το δώ ως υβριδικός Κοέλο πλέον!
Καλά κάνεις και "συνεχίζεις" @Boldemort αλλά το σήμερα ανήκει στους μη "σκεπτόπενους ...." ΄Ετσι νομίζω  :-

Καμια σχεση με τον Κοελιο... Απλα με την γκρινια δεν βγαζεις τιποτα... και δειχνεις κιολας οτι σε πειραζουνε ...

οΠΩς λεει και ο Τζορτζ απο πανω... απλα μην ξαναχτυπησεις εισιτηριο... επισης χουφτωνε οποια βρισκεις... και ριξε και κανα κλανιδι... (με τοση βρωμα δεν θα το παρει κανεις πρεφα) γενικα...ΚΑΝΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑ και πηγαινε στην δουλεια σου χαρουμενος και ικανοποιημενος!

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
@Yorgos " ...Κάντε το όπως οι άλλοι οι γύφτοι με τα διόδια............"
Φίλε μου, ως προς και την  δική μου ΄΄εκπληξη", οι  τύποι τεκμηριώνουν πανέξυπνα επιχειρήματα ...........
ΥΓ Πάντως χαλάλι σου, αν εσύ αισθάνεσαι υπεράνω, και ανήκεις στην premium τάξη................
   ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φίλε μου, ως προς και την  δική μου ΄΄εκπληξη", οι  τύποι τεκμηριώνουν πανέξυπνα επιχειρήματα ...........
ΥΓ Πάντως χαλάλι σου, αν εσύ αισθάνεσαι υπεράνω, και ανήκεις στην premium τάξη................
   ;)

Φιλε... καμια φορα το πιο εξυπνο και πανεξυπνο επιχειρημα... ειναι το ΠΙΟ ΑΠΛΟ... διοτι ο ανθρωπος δεν καθεται να το σκεφτει και οντως του περναει απαρατηρητο και τον εξαπαταει... το αποτελεσμα μας ενδιαφερει... οχι τα βαρυγδουπα επιχειρηματα... Οι επιχειρηματολογοι ειναι σαν τις τραμπαλες... πανω - κατω... κατω - πανω και ακρη δεν βγαζουν στο τελος... Ασε την επιχειρηματολογια στην ακρη.. δηλαδη σε τι θες να επιχειρηματολογησουμε? Οτι θα πηγαινεις ετσι με το μετρο και τον Ησαπ μεχρι να το αποφασισουν αυτοι να το κοψουν? ε αυτο ειναι δεδομενο. Τελειωσε .. ασε λοιπον την γκρινια... και "καντο οπως οι γυφτοι στα διοδια" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεικο!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
   ;)
Συγγνώμη αγαπητέ, τρίχες επιχειρήματα διατυπώνουν (για τεκμηρίωση έχουμε δρόμο ακόμη).

Οι περισσότεροι ούτε καν γνωρίζουν τι συμβαίνει με το καθεστώς των δρόμων. Είδαν ένα 2-3 βίντεο στο youtube και ξαφνικά την είδαν και αυτοί επαναστάτες.

Και μετά ρωτούσαν εδώ μέσα εάν το καθεστώς της Αττικής Οδού είναι το ίδιο με τον Μωρέα και την Ολυμπία π.χ. και εάν μπορούν να μην πληρώνουν και εκεί.

Εγώ δεν αισθάνομαι τίποτα και καθόλου. Απλά βλέπω την αλλαγή στους δρόμους και καταλαβαίνω.  Εάν εσύ πιστεύεις ότι δεν υπάρχει βελτίωση στους δρόμους που παραχωρήθηκαν...τότε πάω πάσο, δεν έχει νόημα η συζήτηση.

Γνώμη μου είναι ότι η εικόνα είναι ήδη δραματικά καλύτερη (καλύτερη, όχι τέλεια), τα έργα που υλοποιούνται θα αλλάξουν ακόμη περισστότερο την εικόνα και σε επίπεδα που ούτε στο όνειρό μας τα είχαμε δει πριν 4-5 χρόνια και αυτό εμένα μου αρκεί.

Άλλη κουβέντα, σε άλλο thread.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν μπορουν να τελειωσουν ενα εργο που να κανονηζανε καμια ολυμπιάδα παλη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν μπορουν να τελειωσουν ενα εργο που να κανονηζανε καμια ολυμπιάδα παλη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Tι να λεμε τώρα .....
¨Ολα τα εξηγήσες αδερφέ με το ν και με το σίγμα !
Εύγε σου, προβληματιστηκές αληθινά .....
Respect x2  :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Tι να λεμε τώρα .....
¨Ολα τα εξηγήσες αδερφέ με το ν και με το σίγμα !
Εύγε σου, προβληματιστηκές αληθινά .....
Respect x2  :)
;) ;)

Υ.Γ  Για να βάζουν νεα μετρα ,να κατεβαζουν μισθους και να ανεβαζουν φορους ειναι πρωτοι ομως  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Γαμω το σπιτι τους

Πηγα να γαμησω σημερα μετα την δουλεια και ξεποδαριαστικα γαμω το φελεκη τους@!

εβγαλα καλους στα ποδια ,ουστ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.034
Πόντοι
7.885
Γαμω το σπιτι τους

Πηγα να γαμησω σημερα μετα την δουλεια και ξεποδαριαστικα γαμω το φελεκη τους@!

εβγαλα καλους στα ποδια ,ουστ

Ρε φίλε,δεν υπήρχαν λεωφορεία,που να κάνουν την διαδρομή του κομματιού που ήταν κλειστό :idiot: :think:.Τους πούστηδες,τώρα που επιστρέφω Αθήνα βρήκαν να κλείσουν τον Ηλεκτρικό,γαμώ το σπίτι τους μέσα :birdman: :birdman: :headbang:.Και δεν έχουν γράψει οι μαλάκες πότε θα ξανανοίξει :rolleyes: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom