Νέα

Κλειδώστε τα όλα τα αθλητικά να τελειώνουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cretan335
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού πάλι κλειδώθηικε ενα ας τα κλείσεται όλα μια και καλή να τελειώνουμε.
Το πρωί κάναμε μια ωραία κουβέντα, πετάχτηκε μια πορδή και ξεκίνησε το SHOW!!!!

Αύριο μεθαύριο πάλι το ίδιο θα γίνει είτε στο ίδιο, είτε σε άλλο.

Οπότε λουκέτο να ησυχάσουμε.

Τι λέτε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΣΥΜΦΩΝΩ.Κλειδώστε τα επιτέλους τα γαμημένα.Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.Κλειδώστε τα να πάρει η ευχή.Μπράβο Κρητίκαρε για την πρωτοβουλία που πήρες.Το λέω καιρό τώρα ,αλλά ποιος με ακούει τον έρμο;;;;; :helpplea:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
κλειδαρια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang:

OP
OP
C

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ΣΥΜΦΩΝΩ.Κλειδώστε τα επιτέλους τα γαμημένα.Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ.Κλειδώστε τα να πάρει η ευχή.Μπράβο Κρητίκαρε για την πρωτοβουλία που πήρες.Το λέω καιρό τώρα ,αλλά ποιος με ακούει τον έρμο;;;;; :helpplea:
[move]  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom::hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:[/move]

Πάω να πάρω τα χάπια μου. Με σύγχισες

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Κλειδώστε τα. Να γράφουμε μετά στο Forum του Cosmopolitan..... :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Διαφωνο, γιατι αν τα κλειδωσουμε μετα θα κανουμε μπουρδελο ολα τα αλλα.
Ξεκλειδωστε τα ολα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Συμφωνώ κι εγώ....μπαίνω να δω κανα μπουρδελονέο και όλο για αθλητικά και παπαριές....πηγαίνετε σε άλλο φόρουμ ρεεεεεεεεεεεεεε ψυχάκηδες, αντε απο 'κει.......

Εδώ είναι για μουνιά, κώλους, βυζιά και γαμήσια..Αντε το παραγαμήσατε το φόρουμ χασομέρηδες....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ίσα μωρή Κρητικιά παρθέναααααααααααα....

Αν είσαι παρθένα παρατάω το Φροσάκι για πάρτυ σου.... :bigdick: :bigdick: :bigdick:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συμφωνώ κι εγώ....μπαίνω να δω κανα μπουρδελονέο και όλο για αθλητικά και παπαριές....πηγαίνετε σε άλλο φόρουμ ρεεεεεεεεεεεεεε ψυχάκηδες, αντε απο 'κει.......

Εδώ είναι για μουνιά, κώλους, βυζιά και γαμήσια..Αντε το παραγαμήσατε το φόρουμ χασομέρηδες....

Πέστα αγόρι μου,πέστα.Πεστα να αγιάσει το στοματάκι σου.Έχει γεμίσει εδώ βλαμμένα που βγάζουν τα εσώψυχα τους,από το ξύλο που τους δίνει η γυναίκα τους

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Και εμεις για μπουρδελα λεμε.
Εμεις για τα μπουρδελα των αλλον και οι αλλοι για το δικο μας. :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βρας αγόρι μου,τώρα έχουν εξευρωπαϊστεί τα μπουρδέλα.Θυμίσου πριν κάτι χρόνια που έβγαιναν στην Ευρώπη κ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.τώρα είναι πανευρωπαϊκά μπουρδέλα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Βρας αγόρι μου,τώρα έχουν εξευρωπαϊστεί τα μπουρδέλα.Θυμίσου πριν κάτι χρόνια που έβγαιναν στην Ευρώπη κ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.τώρα είναι πανευρωπαϊκά μπουρδέλα.
Ενταξει εχουμε φερει καλυτερες πουτανες τωρα.

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω απολυτα. Να υπαρχει και καποιο επικαιρο αθλητικο μηνυμα δεν εχω αντιρρηση, αλλα το κακο παραγινε.
Την περασμενη Τριτη το βραδυ ειχαμε 5 ποδοσφαιρικα θεματα ταθυτοχρονα, τα 3 μαλιστα περι τον Ολυμπιακο.
Εστειλα μηνυμα διαμαρτυριας και το διαγραψανε λεει γιατι ηταν ολο κεφαλαια, ενω διπλα ηταν γεματο μυνημα με "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ" grand κεφαλαια.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
ειθε να μην ξαναδω ηλιθιοτητητες του τυπου "θα την βγαλει ο Τακης μεχρι την παρελαση?"
Στ αρχιδια μας κι αν την βγαλει ή δεν την βγαλει 

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Συμφωνω απολυτα. Να υπαρχει και καποιο επικαιρο αθλητικο μηνυμα δεν εχω αντιρρηση, αλλα το κακο παραγινε.
Την περασμενη Τριτη το βραδυ ειχαμε 5 ποδοσφαιρικα θεματα ταθυτοχρονα, τα 3 μαλιστα περι τον Ολυμπιακο.
Εστειλα μηνυμα διαμαρτυριας και το διαγραψανε λεει γιατι ηταν ολο κεφαλαια, ενω διπλα ηταν γεματο μυνημα με "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ" grand κεφαλαια.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!
ειθε να μην ξαναδω ηλιθιοτητητες του τυπου "θα την βγαλει ο Τακης μεχρι την παρελαση?"
Στ αρχιδια μας κι αν την βγαλει ή δεν την βγαλει 
Βαλτα στο στομα σου τ' αρχιδια και... σκασμος.
Οποιος δε γουσταρει αθλητικα ας τα παρακαμπτει.

OP
OP
C

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παλικάρια μην ξεχνιόμαστε.
Εγώ λέω να τα κλείσουμε γιατί όλοι μας είμαστε κωλοέλληνες και χάνουμε το μέτρο.
Καλό θα ήταν να υπάρχουν αλλά το γαμήσαμε.

Υ.Γ.
Χανουμίτσα δεν βλέπεις καλά τι γράφω έτσι? Παριστάνουμε γράφω.
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: Κοίτα να συνηθίσεις στην θέα του μα την Κυριακή αγκαλιά θα το πάρεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom