apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλυτερα να στηριζαν τον κακλαμανη
Σας έχω καταστήσει σαφές ότι απεχθάνομαι τις κρυφολούγκρες.
Καλύτερο το έχω να ψηφίσω Ψινάκη, που είναι τουλάχιστον φανερή.
παντα πρωτοπορος ο ελληνας τυπεΤο κρατος που ονειρευεστε, θα ειναι το μονο σε ευρωπαικο εδαφος που θα εχει θανατικη ποινη?
Ετσι ειναι,μονο προσωπα θα αλλαξουν και τιποτα αλλο.Οποιος πιστευει οτι θα βγει ο Τσιπρας και θα μας σωσειΕίμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τη ΝΔ.
Ούτε έχω πρόβλημα με το τί θα ψηφίσει ο κυρίαρχος λαός.
Απλά έτσι για να μην έχετε αγωνία, ό,τι και να ψηφίσεις λεφτά δεν υπάρχουν.
Και η πείνα θα είναι κάθε χρόνο χειρότερη
και ομως υπαρχει ελπιδα τυπεΕτσι ειναι,μονο προσωπα θα αλλαξουν και τιποτα αλλο.Οποιος πιστευει οτι θα βγει ο Τσιπρας και θα μας σωσει
η η Χ.Α. ειναι πραγματικα ηλιθιος.Τα ιδια σκατα θα ειναι.
και ομως υπαρχει ελπιδα τυπε
η μονη ελπιδα
καρατζαφερης τυπε
Εγώ τον βρίσκω "γαμώ τα παιδιά" κι ας ειμαι Παναθηναϊκός.Καμίνη θα ψηφισετε Δέσποτα?
Δηλαδή αν βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης παίζει να κλείσει τας οικίας???
μπααααα...αφου φαινεται οτι ειναι πουτανιαρης......ισα ισα που θα φτιαξει και αλλα !!!!Νεο παιδι ειναι.....οι αλλοι ειναι οι μισοι λουλες και οι αλλοι μισοι γεροι!!!
Σιγα μην βγει δημαρχος αθηναιων ο κλανιδιαρης
Κατά πρώτον ο Γρηγορόπουλος δεν έμενε Π. Φάληρο (παρά μόνο ως νήπιο), κατά δεύτερον το Π. Φαληρο δεν ειναι πλούσιο προάστιο όπως το βάζεις δίπλα στα αρχικά.Εσύ ανάρχα όμως δεν ψηφίζεις Αθήνα !!!!
Που είναι η Βίλλα του Μπαμπά ;;;;;;;
Διόνυσο, Εκάλη, Καστρί , Πολιτεία , Π.Ψυχικό , Καβούρι
ή εισαι φτωχόπαιδο σαν το Γρηγορόπουλο του Παλαιού Φαλήρου ;;
κομμουνια στο σαιτ δεν θελουμε μανΔεν ειμαι αναρχικος ρε τυπε.
Ειμαι..
Κατά πρώτον ο Γρηγορόπουλος δεν έμενε Π. Φάληρο (παρά μόνο ως νήπιο), κατά δεύτερον το Π. Φαληρο δεν ειναι πλούσιο προάστιο όπως το βάζεις δίπλα στα αρχικά.
Στο ψυχικό ειναι ο Μραΐτης και ο Γρηγορόπουλος δεν έμενε Π. Φάληρο. Ως νήπιο μόνο βρέθηκε στο Π. Φάληρο.Στο Λύκειο Μωραϊτη ;;;;;
Πάνε φτωχόπαιδα ;;;;;;
Ξέρεις πόσα είναι τα δίδακτρα για Λύκειο ;;;;;
Όπως ο Κακλαμάνης ή ο αβραμό;ενταξει ειναι σοβαρος ανθρωπος ο Μιχαλος . Θα μου πειτε οποιος και να κατεβει θα ειναι καλυτερος απο τον Καμινη.