Επισκέπτης
Με αυτή την επιλογή, ουσιαστικά κάνουν δώρο την δημαρχία στον Καμίνη.
Στον Ποιόν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Με αυτή την επιλογή, ουσιαστικά κάνουν δώρο την δημαρχία στον Καμίνη.
Καμίνη θα ψηφισετε Δέσποτα?Με αυτή την επιλογή, ουσιαστικά κάνουν δώρο την δημαρχία στον Καμίνη.
Καμίνη θα ψηφισετε Δέσποτα?
Ε και ποιον θα ψηφισετε αγαπητε? Λιγο πολυ τα ονοματα ειναι γνωστα πλεον.Σας έχω καταστήσει σαφές ότι απεχθάνομαι τις κρυφολούγκρες.
Καλύτερο το έχω να ψηφίσω Ψινάκη, που είναι τουλάχιστον φανερή.
Στο Κρατος που ονειρευεστε, δεν θα υπαρχουν αδειες στους βαρυποινιτες?
Α θα γυρισουμε στον μεσαιωνα?
Για μαθε μας κι αλλα ωραια πραγματα...Να ξερουμε τι μας περιμενει.
Κάποιοι ... νομίζουν ...
ότι όλοι οι Έλληνες ψηφοφόροι οδηγούν volvo,saab και τρώνε καθημερινά σε gourmet εστιατόρια και ότι ο μόνος τους προβληματισμός είναι αν θα προτιμήσουν κινέζικα, ιαπωνέζικα ή γαλλικά τοιούτα ...
και αν θα πάνε Παρνασό ή Μπράνσκο για ... σκί .......
κάπου άκουσα και για Καρατζαφέρη
Το κρατος που ονειρευεστε, θα ειναι το μονο σε ευρωπαικο εδαφος που θα εχει θανατικη ποινη?Στο Κράτος που ονειρευόμαστε ,
Ξηροί , Κουφοντίνες , Πακιστανοί της Πάρου,
Λεβεντόπαιδα του Βελβεντού κτλ
θα αντιμετωπίζουν την ΑΓΧΟΝΗ.
Αυτό χαλάει μόνο μία μερίδα πληθυσμού,
ασήμαντη στατιστικά πλέον ...
και ψηφοθηρικά ....
Η συγκεκριμένη μερίδα είναι ... αυτή :
λαζοπουλο δημαρχο και το φιλο του μηνα υπευθυνο νεολαιας τυπε
Ε και ποιον θα ψηφισετε αγαπητε? Λιγο πολυ τα ονοματα ειναι γνωστα πλεον.
Δηλαδή, υπάρχουν λεφτά που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν δίνουν στο λαό και θα του τα δώσουν οι άλλοι ?
Αυτό πιστεύει η μισή Αθήνα στη Βαρβάκειο ?
Το κρατος που ονειρευεστε, θα ειναι το μονο σε ευρωπαικο εδαφος που θα εχει θανατικη ποινη?
Θελω προβλεψη ευρωεκλογων.οπως τοτε που πιστεψε στα 18 + 4 σημεια του σαμαρα....δεν θεωρεις???? Τοτε τους εκανε οταν τα πιστευε ο λαος στη Βαρβακειο......τωρα δεν τους νοιαζει ???καλα....θα φαει μαυρο η ΝΔ που χτυπησει ρεκορ στα 37 ετη .....ισως περισσοτερο και απο το πασοκ!!!! εδω θα ειμαι και θα παραθετω αυτα που γραφεται σημερα!!!!και θα γελαμε οι νικητες!!!!
Είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τη ΝΔ.οπως τοτε που πιστεψε στα 18 + 4 σημεια του σαμαρα....δεν θεωρεις???? Τοτε τους εκανε οταν τα πιστευε ο λαος στη Βαρβακειο......τωρα δεν τους νοιαζει ???καλα....θα φαει μαυρο η ΝΔ που χτυπησει ρεκορ στα 37 ετη .....ισως περισσοτερο και απο το πασοκ!!!! εδω θα ειμαι και θα παραθετω αυτα που γραφεται σημερα!!!!και θα γελαμε οι νικητες!!!!
Πιστευω πολυ απλα, οτι στον ευρωπαικο νομικο πολιτισμο, δεν εχει θεση.Πιστεύεις πανευρωπαϊκά , δεν υπάρχουν πολλοί που αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό (τουλάχιστον) την επαναφορά της ;;;;;;
Ήδη έχει ξεπεράσει το μισό ... αιώνα σε πολλές χώρες η κατάργησή της ...
(π.χ. Γερμανία).
Πιστευω πολυ απλα, οτι στον ευρωπαικο νομικο πολιτισμο, δεν εχει θεση.
Και αποτελεί και ευρωπαικη νομοθεσια με υπερνομοθετικη ισχυ, η καταργηση της.
Με αλλα λογια, για την Ευρωπη αποτελεί πλεον παρελθον, 1)το οποιο δεν συζητειται καν.
Αλλά 2(στην ευρωπη επισης, καταδικαζεται συλληβδην ο κομμουνισμος και ο φασισμος. Χωρις κανενα διαχωρισμο. Σε καμια πενηνταρια χρονια θα αρχισουμε κι εμεις να κατανοουμε τα αυτονοητα των υπολοιπων ευρωπαικων κρατων. Εχουμε δρομο ακομη.