Νέα

Κλειδάριθμο στην εφορία για το gsis.gr και Ε1 κτλ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά εγώ είχα γραφτεί παλιά στο taxisnet αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν έκανα ηλεκτρονικά την δήλωση και την έστελνα εγγράφως με το ταχυδρομείο.
Σήμερα που μπήκα στο gsis.gr και έβαλα ένα μακρύ username που μου είχαν στείλει από παλιά και το password μπήκα κανονικά στο λογαριασμό μου.
Αφού μπαίνω στον λογαριασμό θα πρέπει και εγώ να πάρω κλειδάριθμο και να περιμένω στην ουρά στο ΔΟΥ?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
γιατι πολυ απλα δοθηκε παραταση μεχρι τον Ιουνιο,θελεις δεν θελεις πρεπει να πας και να παρεις τον κλειδαριθμο

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μάλιστα ηλεκτρονικά δεν γίνετε δηλαδή να τον πάρω πρέπει να πάω να περιμένω εκεί?
Για την μάνα μου και τον πατέρα μου που είναι γερουσία τι να κάνω πρέπει πρώτα να τους γράψω και αυτούς στο gsis.gr ή δεν χρειάζεται μπορώ να πάω να πάρω τον κλειδάριθμο για αυτούς και μετά να τους γράψω?

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Είπαν πως θα τον στείλουν με συστημένο, αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αν σου ρθει συστημένο μην το αμελήσεις.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τι μαλακία και αύτη αντί να αξιοποιήσουν την τεχνολογία πάλι μας βάζουν σε ταλαιπωρία. Αμφιβάλω αν τον στέλνουν με συστημένο. Στις ΔΟΥ φυλάνε ουρές για αυτό το πράγμα.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είπαν πως θα τον στείλουν με συστημένο, αλλά μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αν σου ρθει συστημένο μην το αμελήσεις.

Για λόγους οικονομίας χαρτιού (εξοικονομούνται έτσι περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ), επιδιώχθηκε να λάβουν τα έντυπα και της οδηγίες για το Ε1, μόνον όσοι είχαν δηλώσει πέρυσι 13.000 ευρώ και κάτω, οι οποίοι αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Βάσει της πτωτικής τάσεως των εισοδημάτων, στο υπουργείο υπολογίζουν πως το πιθανότερο είναι να μην ξεπέρασαν τα 12.000 ευρώ και άρα να μπορούν, αν θέλουν, να υποβάλλουν εγγράφως τη δήλωση και όχι ηλεκτρονικά.

Μαζί με την επιστολή, θα λάβουν και τους "κλειδάριθμους" για την πρώτη εγγραφή του στο Taxisnet.

Για όλους τους υπόλοιπους 800.000 όμως, που ως πέρυσι δήλωναν εισοδήματα από 13.000 ή 14.000 ευρώ και άνω, τα έντυπα Ε1 δεν θα ταχυδρομηθούν ποτέ. Έτσι το υπουργείο θα εξοικονομήσει πάνω από 1.000.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι που ταχυδρομούσε σε όλα ανεξαιρέτως τα 5,5 εκατ, νοικοκυριά της χώρας τα έντυπα δήλωσης φόρου εισοδήματος.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ρε παιδιά εγώ είχα γραφτεί παλιά στο taxisnet αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν έκανα ηλεκτρονικά την δήλωση και την έστελνα εγγράφως με το ταχυδρομείο.
Σήμερα που μπήκα στο gsis.gr και έβαλα ένα μακρύ username που μου είχαν στείλει από παλιά και το password μπήκα κανονικά στο λογαριασμό μου.
Αφού μπαίνω στον λογαριασμό θα πρέπει και εγώ να πάρω κλειδάριθμο και να περιμένω στην ουρά στο ΔΟΥ?

ναι!

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Μάλιστα ηλεκτρονικά δεν γίνετε δηλαδή να τον πάρω πρέπει να πάω να περιμένω εκεί?
Για την μάνα μου και τον πατέρα μου που είναι γερουσία τι να κάνω πρέπει πρώτα να τους γράψω και αυτούς στο gsis.gr ή δεν χρειάζεται μπορώ να πάω να πάρω τον κλειδάριθμο για αυτούς και μετά να τους γράψω?
οχι ηλεκτρονικά, ναι από εκεί

εγγραφή στο gsis (ή θα πας στο ΚΕΠ), και μετά ΔΟΥ για κλειδάριθμο. Για να σού δώσουν από τη ΔΟΥ τον κλειδάριθμο τους Θέλεις εξουσιοδότηση ΚΕΠ ή από τη Δημοτική Αστυνομία που θα έλθει στο σπίτι να υπογραψουν οι γονείς παροσυσία της. Αντί για εξουσιοδότηση δέχονται και ειδικό πληρεξουσιο από συμβολαιογράφο.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Για λόγους οικονομίας χαρτιού (εξοικονομούνται έτσι περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ), επιδιώχθηκε να λάβουν τα έντυπα και της οδηγίες για το Ε1, μόνον όσοι είχαν δηλώσει πέρυσι 13.000 ευρώ και κάτω, οι οποίοι αποτελούν και την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Βάσει της πτωτικής τάσεως των εισοδημάτων, στο υπουργείο υπολογίζουν πως το πιθανότερο είναι να μην ξεπέρασαν τα 12.000 ευρώ και άρα να μπορούν, αν θέλουν, να υποβάλλουν εγγράφως τη δήλωση και όχι ηλεκτρονικά.

Μαζί με την επιστολή, θα λάβουν και τους "κλειδάριθμους" για την πρώτη εγγραφή του στο Taxisnet.

Για όλους τους υπόλοιπους 800.000 όμως, που ως πέρυσι δήλωναν εισοδήματα από 13.000 ή 14.000 ευρώ και άνω, τα έντυπα Ε1 δεν θα ταχυδρομηθούν ποτέ. Έτσι το υπουργείο θα εξοικονομήσει πάνω από 1.000.000 ευρώ σε σχέση με πέρυσι που ταχυδρομούσε σε όλα ανεξαιρέτως τα 5,5 εκατ, νοικοκυριά της χώρας τα έντυπα δήλωσης φόρου εισοδήματος.

Οι συνταξιούχοι με "χαμηλή" συνταξη απαλάσσονται φετος.

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καταρχήν σε ευχαριστώ

Πάω στο gsis.gr να κάνω εγράφη τον πατέρα μου και γράφει:
Υπάρχει ήδη αίτηση εγγραφής για τον ΑΦΜ xxxxxxxxx
Και όταν πάω να τον κάνω επανεγγραφή:

Δεν υπάρχει εγγεγραμένος χρήστης με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση αρχικής εγγραφής.

Kαι αμα παω να κανω αρχικη αιτηση πάλι:

Και από ότι έκανα μία έρευνα στο διαδίκτυο είδα ότι συμβαίνει και σε άλλους αυτό ενώ την εγγραφή της μητέρας μου την έκανε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Τι θα πρέπει να κάνω για αυτό?

Ένας φίλος μου που είναι άνεργος εδώ και δύο χρόνια του ήρθαν τα χαρτιά να κάνει φορολογική δήλωση λέει κανονικά αλλά δεν του ήρθε λέει κλειδάριθμος και θα τα υποβάλει εγγράφως. Αυτός θα πρέπει να πάει να πάρει κλειδάριθμο φέτος ή  του χρόνου και όταν πάρει εισόδημα?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχήν σε ευχαριστώ

Δεν υπάρχει εγγεγραμένος χρήστης με ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση αρχικής εγγραφής.

Και από ότι έκανα μία έρευνα στο διαδίκτυο είδα ότι συμβαίνει και σε άλλους αυτό ενώ την εγγραφή της μητέρας μου την έκανε κανονικά χωρίς πρόβλημα.

Τι θα πρέπει να κάνω για αυτό
παρε τηλ.στη Γ.Γ.Π.Σ.210 4802552 να στο λυσουν το προβλημα με την αιτηση για τον κλειδαριθμο.
ο φιλος σου αν δν εχει εισοδηματα απο αλλες πηγες (ενοικια κλπ) δν χρειαζεται να την κανει ηλεκτρονικα.

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
O κωδικος που εχεις ισχυει μεχρι 31/12/2012 οχι μεχρι τον Ιουνιο , δωσανε κι αλλη παραταση

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Καταρχήν σε ευχαριστώ

Τι θα πρέπει να κάνω για αυτό?

Ένας φίλος μου που είναι άνεργος εδώ και δύο χρόνια του ήρθαν τα χαρτιά να κάνει φορολογική δήλωση λέει κανονικά αλλά δεν του ήρθε λέει κλειδάριθμος και θα τα υποβάλει εγγράφως. Αυτός θα πρέπει να πάει να πάρει κλειδάριθμο φέτος ή  του χρόνου και όταν πάρει εισόδημα?
ο πατερας σου εχει κωδικο παλιο οπως κι εσυ και δεν τον εχετε χρησιμοποιησει

OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οχι δεν έχει ...αλλά και να είχε στην επανεγγραφή δεν θα έβγαζε αυτό το μύνημα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι αυτο μου κανανε περυσι πηγα σαν τον μαλακα και περιμενα.αραγε θα ισχυει ο ιδιος για φετος; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom