Νέα

Κλειδαριές αυτοκινήτου..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sabourxo

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες σημερα το πρωι βρηκα τις κλειδαριες του αυτοκινητου μου (τους αφαλους) σε τετοιο χαλι ωστε να μην μπαινει καν το κλειδι(ευτυχως δεν το ανοιξαν..)Πλεον η εισοδος μου ειναι εφικτη μονο απο το πορτ παγκαζ! τι λετε να κανω? να παω σε φαναρα για επισκευη εαν γινεται των κλειδαριων η να παω να βρω τιποτα μεταχειρισμενους αφαλους και μετα σε ενα φιλο κλειδαρα να τους  προσαρμοσει με το ιδιο κλειδι? βεβαια μετα πρεπει να παω σε συνεργειο για τοποθετηση..απο αποψη κοστους δεν ξερω τι με συμφερει..καμια ιδεα?

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
τί αυτοκίνητο έχεις φίλε??

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Υπολογισε κανα 250αρι οι αφαλοι περιπου μαζι με την προσαρμογη του κλειδιου!!!
Την εχω παθει και εγω!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Τωρα που το καλοσκεφτομαι πρεπει να ειχα δωσει 260 για αφαλους και κανενα 80αρι για εργασια!!!

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Υπολογισε κανα 250αρι οι αφαλοι περιπου μαζι με την προσαρμογη του κλειδιου!!!
Την εχω παθει και εγω!!!

Πολύ λιγότερα, αφού τα Subaru έχουν μόνο μια κλειδαριά άρα και μόνο έναν αφαλό. Αν δεν σε  πειράζει να έχεις άλλο κλειδί για την μηχανή και άλλο για την πόρτα, θα ξεμπερδέψεις με λιγότερα από 80€.
Ελπίζω να μην σου έκαναν άλλη ζημιά πέρα από την κλειδαριά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
μαγκες σημερα το πρωι βρηκα τις κλειδαριες του αυτοκινητου μου (τους αφαλους) σε τετοιο χαλι ωστε να μην μπαινει καν το κλειδι(ευτυχως δεν το ανοιξαν..)Πλεον η εισοδος μου ειναι εφικτη μονο απο το πορτ παγκαζ! τι λετε να κανω? να παω σε φαναρα για επισκευη εαν γινεται των κλειδαριων η να παω να βρω τιποτα μεταχειρισμενους αφαλους και μετα σε ενα φιλο κλειδαρα να τους  προσαρμοσει με το ιδιο κλειδι? βεβαια μετα πρεπει να παω σε συνεργειο για τοποθετηση..απο αποψη κοστους δεν ξερω τι με συμφερει..καμια ιδεα?

εμένα στο Subaru στη πόρτα του οδηγού που έχει και την κλειδαριά, μου την πειράξανε και μου παίζει μέσα έξω...μάλλον κάποιος πίρος έχει πέσει μέσα και πρέπει να κάνω ολόκληρη μανούβρα...ξήλωμα και τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom