You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
κλασσικος μαραθωνιος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
AddictedToHighHeels
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρηκες εναν.
Καλο τερματισμο σε ολους ευχομαι, χωρις τραυματισμους !
Καλο τερματισμο σε ολους ευχομαι, χωρις τραυματισμους !
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
Του χρόνου μαζί ! Καλή δύναμη παίκτες!
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ωραιος...σε ζηλευω....καλο τερματισμο .... το κανα περσι... φετος 2η φορα πιο οργανωμενος απο περσι...αντε να δουμε!!!
θα προσπαθουσα και εγω να συμμετασχω,αλλα παιζω ποδοσφαιρο σε 5χ5 δυο φορες τη βδομαδα
και δεν νιωθω ετοιμος για τετοιο εγχειρημα...ισως του χρονου...
καλη επιτυχια σου ευχομαι και να σαι παντα υγιης.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Κάθε χρόνο πεθαίνουν καμιά δεκαριά από ανακοπή (2-3 ανακοινώνονται - τους άλλοι μας τους κρύβουν). Τί άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η τραγωδία;
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
και εγω περσι ετσι πηγα... με ποδοσφαιρο που παιζα και κανα μηνα πριν ετρεξα 4-5 δεκαρια και 2 φορες δεκαπεντε χιλιομετρα...το κανα 6ωρεςκαι πεντε!!! φετος εχω βαλει στοχο πενταωρο...!!ωραιος...σε ζηλευω....
θα προσπαθουσα και εγω να συμμετασχω,αλλα παιζω ποδοσφαιρο σε 5χ5 δυο φορες τη βδομαδα
και δεν νιωθω ετοιμος για τετοιο εγχειρημα...ισως του χρονου...
καλη επιτυχια σου ευχομαι και να σαι παντα υγιης.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
δεν ειναι ακριβως ετσι!!! τα παραλες...!!!Κάθε χρόνο πεθαίνουν καμιά δεκαριά από ανακοπή (2-3 ανακοινώνονται - τους άλλοι μας τους κρύβουν). Τί άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η τραγωδία;
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φετος εχεις κανει πιο πολυ προπονηση σε τρεξιμο απο περυσι?και εγω περσι ετσι πηγα... με ποδοσφαιρο που παιζα και κανα μηνα πριν ετρεξα 4-5 δεκαρια και 2 φορες δεκαπεντε χιλιομετρα...το κανα 6ωρεςκαι πεντε!!! φετος εχω βαλει στοχο πενταωρο...!!
AddictedToHighHeels
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κάθε χρόνο πεθαίνουν καμιά δεκαριά από ανακοπή (2-3 ανακοινώνονται - τους άλλοι μας τους κρύβουν). Τί άλλο πρέπει να γίνει για να σταματήσει αυτή η τραγωδία;
Αντισθενη εισαι λαθος. Δεν ειναι τραγωδια. Το μεγαλειο της ανθρωπινης ψυχης ειναι. Τα πρωτα χλμ τα πας με τα ποδια, τα υπολοιπα με τη ψυχη.
Δεν ειναι για ολους, με σχετικη προετοιμασια ομως τα καταφερνουν ακομα και μεγαλυτερης ηλικιας ατομα. Τραγωδια γινεται οταν απροετοιμαστα ατομα συμμετεχουν εν γνωσει τους.
Ψαξε για βιντεο σχετικα με hitting the carb wall και θα ανατριχιασεις.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Έτσι και χειρότερα. Για να μη μιλήσω και γι' αυτούς που πεθαίνουν στις προπονήσεις.δεν ειναι ακριβως ετσι!!! τα παραλες...!!!
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ναι ρε φετος καταρχην εκοψα το τσιγαρο (και ειμουνα φανατικος, 2 πακετα) , το χω κοψει 3 μηνες τωρα... και το τριμηνο αυτο τρεχω 25 χλμ την εβδομαδα... 10 σαββατο και 15 κυριακη... εκτος απο 2 κυριακες που ετρεξα απο 25χλμ... το τρεχων σαββατοκυριακο θα τρεξω πολυ χαλαρα 6-7 χλμ και θα παω... το καλο ειναι οτι εχω βρει ενα ρυθμο και τον κραταω και στα 25 χλμ ... περιπου , 6 λεπτα και 50 sec το χλμ... περσι μετα το 28ο χλμ περπατησα... μονο και μονο να τερματισω....φετος εχεις κανει πιο πολυ προπονηση σε τρεξιμο απο περυσι?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
εγώ τρέχω 2,5km και μετά λαχανιάζω
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αν εχεις κανει ενα υποτυπωδες τσεκ δεν θα παθεις τιποτα... και σε ρωταω τωρα, περισσοτερους θανατους εχουμε απο τιις ακαποτες πιπες ή απο το τρεξιμο που εχεις κανει ενα υποτυπωδες τσεκ απ???Έτσι και χειρότερα. Για να μη μιλήσω και γι' αυτούς που πεθαίνουν στις προπονήσεις.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
αυτη ειναι ολη η ουσια... οταν φτανεις στα ορια σου, σταματαω-δεν σταματαω και μετα απο αυτο μπεις στο παναθηναικο σταδιο.... χυνεις!!!!!Αντισθενη εισαι λαθος. Δεν ειναι τραγωδια. Το μεγαλειο της ανθρωπινης ψυχης ειναι. Τα πρωτα χλμ τα πας με τα ποδια, τα υπολοιπα με τη ψυχη.
Δεν ειναι για ολους, με σχετικη προετοιμασια ομως τα καταφερνουν ακομα και μεγαλυτερης ηλικιας ατομα. Τραγωδια γινεται οταν απροετοιμαστα ατομα συμμετεχουν εν γνωσει τους.
Ψαξε για βιντεο σχετικα με hitting the carb wall και θα ανατριχιασεις.
AddictedToHighHeels
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κυριοι δεν πατε για τη πρωτια, ουτε θα πιασετε τους λιποσαρκους Κενυατες. Καντε τη πλακα σας, πιαστε το στοχο σας. Οποιος δεν αντεχει εννοειται θα περπατησει.
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
+1000000Κυριοι δεν πατε για τη πρωτια, ουτε θα πιασετε τους λιποσαρκους Κενυατες. Καντε τη πλακα σας, πιαστε το στοχο σας. Οποιος δεν αντεχει εννοειται θα περπατησει.
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω το εχω κοψει 5 χρονια περιπου το τσιγαρο και νιωθω περιφημα.ναι ρε φετος καταρχην εκοψα το τσιγαρο (και ειμουνα φανατικος, 2 πακετα) , το χω κοψει 3 μηνες τωρα... και το τριμηνο αυτο τρεχω 25 χλμ την εβδομαδα... 10 σαββατο και 15 κυριακη... εκτος απο 2 κυριακες που ετρεξα απο 25χλμ... το τρεχων σαββατοκυριακο θα τρεξω πολυ χαλαρα 6-7 χλμ και θα παω... το καλο ειναι οτι εχω βρει ενα ρυθμο και τον κραταω και στα 25 χλμ ... περιπου , 6 λεπτα και 50 sec το χλμ... περσι μετα το 28ο χλμ περπατησα... μονο και μονο να τερματισω....
5-6 χλμ τρεχω καθε φορα που παω για τρεξιματακι (1-2 φορες τη βδομαδα) και κανω βεβαια και ταχυτητες και διατασεις.
αλλα ειπαμε γυμναζομαι για να παιζω μπαλα.
ποτε μου δεν εχω τρεξει 10 χλμ μαζεμενα.
δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου,και τα ποδια μου...φοβαμαι τις κραμπες..
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
σιγουρα πρεπει να τρεξεις και δεκαρια και εικοσαρια και κανα εικοσπενταρι οταν το αποφασισεις...αμα μπεις στο runningnews.gr εχει ολους τους αγωνες που γινονται καθε βδομαδα... με 5 το πολυ 10 ευρω συμμετοχη εχει και χρονομετρηση με τσιπακι ... πας σε κανα τετοια αγωνα ... ολη τη χρονια και βλεπεις για του χρονου!!!εγω το εχω κοψει 5 χρονια περιπου το τσιγαρο και νιωθω περιφημα.
5-6 χλμ τρεχω καθε φορα που παω για τρεξιματακι (1-2 φορες τη βδομαδα) και κανω βεβαια και ταχυτητες και διατασεις.
αλλα ειπαμε γυμναζομαι για να παιζω μπαλα.
ποτε μου δεν εχω τρεξει 10 χλμ μαζεμενα.
δεν ξερω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου,και τα ποδια μου...φοβαμαι τις κραμπες..
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Παίδες προσοχή μ' αυτά, τα 'παμε. Για μαγκιά και για λίγο ξεκινάνε όλοι στην αρχή και μετά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K