Νέα

Κλασιμο στη διαρκεια του πηδηματος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσει να κλανει η γκομενα οταν την πηδατε?

• Ναι κι ασυστολα μαλιστα!

Ψήφοι: 30 15,5%
  • Ας κλανει, αλλα μην το παρακανει!

Ψήφοι: 42 21,8%
  • Οχι με τιποτα...

Ψήφοι: 112 58,0%
  • Δεν ξερω....

Ψήφοι: 9 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Πυροκλάνι:Η διαδικασία παραγωγής μιας μπάλας φωτιάς δια της πρωκτικής οδού. Απαραίτητα υλικά: αναπτήρας, κλανιά (όσο πιο βρωμερή, τόσο καλύτερα αφού η λέξη κλειδί είναι: μεθάνιο).
προπάνιο ή βουτάνιο δεν κάνει?

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Το κλάσιμο είναι υγεία!!! Το θέμα είναι ότι αν ακούσεις μόνο ένα ελαφρύ φσουτ τότε η γκομενα ειναι ξεκωλιάρα και πρωκτοραμένη. Του νου σου μην ερωτευτείς...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.115
Πόντοι
5.006
Το κλάσιμο είναι υγεία!!! Το θέμα είναι ότι αν ακούσεις μόνο ένα ελαφρύ φσουτ τότε η γκομενα ειναι ξεκωλιάρα και πρωκτοραμένη. Του νου σου μην ερωτευτείς...
φαντασου τοτε ποσα χρονια εχει να ακουστει κλανια του λακη τυπε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε δηλαδη στο πρωτο ραντεβου αντι να την πηγαινουμε σε εστιατοριο πολυτελειας,θα πρεπει να την πηγαινουμε σε ταβερνα να τρωει φασολια για να δουμε τι μερος του λογου ειναι,ετσι;  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε δηλαδη στο πρωτο ραντεβου αντι να την πηγαινουμε σε εστιατοριο πολυτελειας,θα πρεπει να την πηγαινουμε σε ταβερνα να τρωει φασολια για να δουμε τι μερος του λογου ειναι,ετσι;  :grin:
Στο πρωτο ραντεβου ολοι βαζουν τον καλυτερο εαυτο τουs....Κλανουν σπιτι δεν εχει τετοια.....Απο το 5ο  ομωs κι επειτα..... :grin:

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Πυροκλάνι:Η διαδικασία παραγωγής μιας μπάλας φωτιάς δια της πρωκτικής οδού. Απαραίτητα υλικά: αναπτήρας, κλανιά (όσο πιο βρωμερή, τόσο καλύτερα αφού η λέξη κλειδί είναι: μεθάνιο).
:rockon:  :2funny:  :dancing:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Αυτό ακριβώς μάστορα. Κάποτε οι υποψήφιοι γαμπροί ρωτάγαν τι προίκα υπάρχει, τώρα λένε "για κλάσε να σ'ακούσω"... :2funny: :2funny: :2funny:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1

[size=12pt]Το μεθάνιο είναι άοσμο[/size]

Επισκέπτης
Ας κανω (κι οχι το verb fart δλδ κλανω) :grin: ενα μεγαλο ποστ ωστε να απαντησω ει δυνατον πληρεστερα. Τωρα πολλαπλες παραθεσεις με κινητο πικρα, ετσι??
Προχωρουμε παρακαλω!

travestolagnos
Av με ηξερες προσωπικα, θα ελεγες => τι τρελλοκομειο ειναι αυτος!
Ενιοτε συμπεριφερομαι οπως ο αειμνηστος Λαμπρος Κωνστανταρας. Πως λοιπον να μη σε στειλω αδιαβαστο!
Για του λογου το αληθες, η αδελφη ενος φιλου μου (Κατινες δεν την εχω βατεψει, τωρα ειναι milf) μολις με ειδε την πρωτη φορα ειπε στον αδελφο της => αυτο το παιδι εχει μεσα του την αρβαλα!
Και στο μπουρδελο του Σερεμετη (Καλαματα οσοι δεν το ξερετε) ελεγα διαφορες μαλακιες σε μια μετριας εμφανισης Ρουμανα και σε μια φαση γελωντας μου λεει => εισαι τρελλος!

moutsos21
Καλη ιδεα, η ωθηση, μαλλον η κλανο-ωθηση θα λειτουργησει ως ενισχυση στον προωθητικο κριο!
Ομως ο σκαρμουτσος θα μπει αποτομα κι ειδικα αν προσπαθεις να εισελθεις σε στενη πισω πορτα θα σκουξει η κορασιδα....

violetta24
Εννοειται οτι ειναι ασυγχωρητο να με κλασει η γκομενα σε 69 ειτε γλυφοκωλαδα. Αλλο πραγμα να μου κανει πριτς οταν της τριβω τη βαλανο στη σουφριτσα, ειτε να τη χουφτωνω κλπ κλπ

ION
Για κλασιμο μιλαμε κι οχι για χεσιμο. Το δευτερο βρισκει αντιθετο. Ενας τυπος παλιοτερα μου ειχε πει οτι θα το δοκιμαζε, αλλα δεν τον ρωτησα (πλεον χαθηκαμε, δεν ξερω τι κανει).

pirokavlos
Ιπποτης ο φιλος. Κι εγω ετσι θα αντιδρουσα. Βεβαια καλο ειναι να σε προειδοποιει νωριτερα γιατι σωματικη αναγκη ειναι....

jose armando...
Το κλασιμο του αιδοιου με ηδονιζει!
Θυμαμαι που καβαλαγα ενα call girl πριν χρονια και στα 4 της μπηκε αερας και πριτς πριτς!
Παρολο που την ειχα παρει πολλες φορες, μολις της ειπα => σου αρεσει κλανιαρα μου αυτη δεν εβγαλε κιχ, ντρεποτανε τι να υποθεσω....

redmanftw
Μου θυμισες το Στρατο. Αν και δεν ετυχε να το κανει καποιος, απλα εχω ακουστα τη διαδικασια του πυροκλανιου....

karamba
Πολυ ευστοχη παρατηρηση ;)

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
το μεθάνιο της κλανιάς ανήκει στους αρωματισμένους υδρογονάνθρακες τύπε!  :rockon:

Αρωματικοί υδρογονάνθρακες (Aromatic Hydrocarbons) και όχι αρωματισμένοι υδρογονάνθρακες είναι οι κυκλικοί υδρογονάνθρακες.

Μεθάνιο, προπάνιο, βουτάνιο κ.α. είναι μη κυκλικοί υδρογονάνθρακες.

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Επισκέπτης
Καποιος Χημικος να χελπ....
Δεν υπηρξα καλος ουδεποτε στην Οργανικη Χημεια (μονο την Ανοργανη γουσταρα)....
Κι επειδη βαριεμαι να ψαχνω νυχτιατικα, γιατι λεγονται αρωματικοι υδρογονανθρακες?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Το "κλάσιμο" πριν το πήδημα είναι το χειρότερο.

Επισκέπτης
Υπο τη μεταφορικη εννοια ναι, γιατι μενεις απραγος!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Εμένα μου έτυχε παίδες πριν δυο χρόνια.
Πηδούσα μια παντρεμένη (την έχω τα τελευταία 7 χρόνια) και ενώ την έγλειφα στο μουνάκι της ξαφνικά της φεύγει μία μικρή!
Δεν είπε κουβέντα, ούτε κι εγώ για να μην την προσβάλλω. Με ξενέρωσε όμως, χαλάστηκα.
Δε βαριέσαι, όλα μέσα στην ανθρώπινη φύση είναι, δεν μπορείς να τα αποφύγεις κάποιες φορές!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Θα φανεί άσχετο, αλλά δεν είναι:

Ποιος ξέρει τι είναι η "χλεπίτσα"?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εμένα μου έτυχε παίδες πριν δυο χρόνια.
Πηδούσα μια παντρεμένη (την έχω τα τελευταία 7 χρόνια) και ενώ την έγλειφα στο μουνάκι της ξαφνικά της φεύγει μία μικρή!
Δεν είπε κουβέντα, ούτε κι εγώ για να μην την προσβάλλω. Με ξενέρωσε όμως, χαλάστηκα.
Δε βαριέσαι, όλα μέσα στην ανθρώπινη φύση είναι, δεν μπορείς να τα αποφύγεις κάποιες φορές!

Μετα απο 7 χρονια σχεση δεν κλανετε με ανεση ο ενας μπροστα στον αλλον τύπε?

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Μια μερα,πριν πολλα χρονια,γαμιομουν ασυστολα με μια πρωην μου.Καποια στιγμη οπως βγηκα απο μεσα της,φευγει μια "πορδη" διαρκειας 2-3 δευτερολεπτων...η γκομενα παγωσε και με κοιταει και μου λεω "δεν το κανα εγω!"
Εμενα με πιασανε τα γελια και της ειπα,το ξερω...
Απο τα πιο δυνατα μουνοκλασιματα που εχω φαει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom