kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θεσπρωτία και πρέβεζασε ποιο νομό τύπε;
θεσπρωτία και πρέβεζασε ποιο νομό τύπε;
θεσπρωτία και πρέβεζα
Είναι άσχημο να βλέπεις νέα άτομα να μαθαίνουν αυτό το βλαχοόργανο >
Αυτός που είπε αυτό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιο λόγο υποτιμά το συγκεκριμένο όργανο κ ποιο θεωρεί αξιόλογο όργανο...ευτυχώς που ξεκουμπίστηκες απ το σάιτ, για να μην ξανακούσουμε τις απόψεις σου, μαλάκα
γιατι ζηλευε που δεν εμπαιναν ολα τα κλαρινα στο δικο του στοματακι τυπεΑυτός που είπε αυτό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιο λόγο υποτιμά το συγκεκριμένο όργανο κ ποιο θεωρεί αξιόλογο όργανο...
Αυτός που είπε αυτό,είμαι πολύ περίεργος να μάθω για ποιο λόγο υποτιμά το συγκεκριμένο όργανο κ ποιο θεωρεί αξιόλογο όργανο...
γιατι ζηλευε που δεν εμπαιναν ολα τα κλαρινα στο δικο του στοματακι τυπε
αβραμης ειναι αυτος
Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν,ούτε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις...γιατι ζηλευε που δεν εμπαιναν ολα τα κλαρινα στο δικο του στοματακι τυπε
αβραμης ειναι αυτος
Συμφωνώ απόλυτα...τύπε τέτοιοι τύποι ανεβάζουν την ακροαματικότητα του greek idol, και της Καλομοίρας, ενώ στον καμμένο εγκέφαλό τους όταν ακούν τη λέξη βλάχος φέρνουν στο μυαλό τους αγράμματους τύπους με φουστανέλα.
Επίσης αγνοούν ότι αν αφαιρέσεις από την Αθήνα όσα έχουν χτίσει οι βλάχοι (Ζάππας, Στουρνάρης, Αβέρωφ και πολλοί άλλοι) θα μείνει μόνο η Ακρόπολη και οι στήλες του Ολυμπίου Διός
τυπε δεν ξερεις τον εθνικο κηπαρχη του σαιτ?Δεν τον ξέρω ούτε αυτόν,ούτε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις...
Για να το λες όμως εσύ,κάτι παραπάνω θα ξέρεις...
Όταν λες ''εθνικός κηπάρχης'' τι ακριβώς εννοείς?τυπε δεν ξερεις τον εθνικο κηπαρχη του σαιτ?
η δραση του ειναι γνωστη εδω και χρονια
τυπε πηγαινε στα παρκα και αφου επλενε βιολογικα τον πρωκτο του επαιρνεΌταν λες ''εθνικός κηπάρχης'' τι ακριβώς εννοείς?
Είμαι ένα χρόνο κ κάτι μέλος του σάιτ,οπότε δεν γνωρίζω την ιστορία του...
Οκ,κατάλαβα...τυπε πηγαινε στα παρκα και αφου επλενε βιολογικα τον πρωκτο του επαιρνε
οποτε τον χαναμε στα παρκα τον βρισκαμε
Ολοι τον ξερουμε ως Αβραμοτριαντη.Πρώτη φορά των ακούω αλλά μόνο και μόνο το Ονομα είναι όλα τα λεφτα!!! ακους εκεί "εθνικός κηπάρχης"
Ολοι τον ξερουμε ως Αβραμοτριαντη.
Εχει αποσπασει επαινους και βραβεια στο ερωτοδικειο...