You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλαρινολατρεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μαν ωραίο βίδεο με κλαρίνα ήταν και εκείνο με κάποιο αντάμωμα που είχε γίνει και είχε πολύ λαό με παραδοσιακές φορεσιές, πολύ γλέντι είχε πέσει, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιό λέωΑνεξαρτητα απο τα καραγκιοζιλικια του, ο Γ. Μαγκας ειναι βιρτουοζος του κλαρινου.
Πολυ καλη τεχνικη και καθαρος ηχος.
Παρτε ενα παλιο του, πριν αρχισει τα φλωρινιωτικα...
Επισκέπτης
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Το ανταμωμα των Βλαχων λες, στο Μετσοβο.μαν ωραίο βίδεο με κλαρίνα ήταν και εκείνο με κάποιο αντάμωμα που είχε γίνει και είχε πολύ λαό με παραδοσιακές φορεσιές, πολύ γλέντι είχε πέσει, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιό λέω
Μιλαμε για το Rockwave των βλαχαντερ...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το ανταμωμα των Βλαχων λες, στο Μετσοβο.
visitor74
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Χαχα ! και εγώ το ίδιο νόμιζα !!!!
Τετοια κλαρινολατρεια?Και γω νομιζα οτι θα χε τιποτα πιπες...ξενερωμα...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Θα σε εδινα πραμα να γουσταρεις, αλλα θα καρφωθω... :-
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Θα σε εδινα πραμα να γουσταρεις, αλλα θα καρφωθω... :-
φέτος το καλοκαίρι πήγα σ'ένα πανηγύρι κάπου σ'ένα κωλοχώρι δεν έπεφτε καρφίτσα είχε και πολλή ομογένεια από γερμανία πανικός
εντύπωση μου έκανε ότι ενώ εμένα μου φάνηκε ότι η ορχήστρα ήταν καλή, η παρέα μου (γονείς, θειοι κτλ) που ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και βετεράνοι του είδους είπαν μ'ένα στόμα ότι δεν έπιανε μία τι σου είναι η εμπειρία τελικά
επεχείρησα να πάω και σε ένα ακόμα που ήταν και φημισμένο στην περιοχή αλλά δεν είχες πού να κάτσεις
Από τους τωρινούς νομίζω ο Πλαστήρας π.χ. (και μερικοί άλλοι) κρατεί κάπως.
Το κλαρίνο (ήχος σκοπός χρώμα) έχει και αυτό παραδοθεί (με ευθύνη μουσικών και κοινού) στην όλη παρακμή της σημερινής κοινωνίας μας.
Σήμερα ο ήχος του κλαρίνου προσφέρεται στο κοινό με ποιότητα fast food.
Θυμηθείτε λίγο τους παλιούς και αναλογιστείτε.
Καρακώστας
Ανεστόπουλος
Γιαοῦζος
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Vlachodeutsch, τους λεμε αυτους.
φέτος το καλοκαίρι πήγα σ'ένα πανηγύρι κάπου σ'ένα κωλοχώρι δεν έπεφτε καρφίτσα είχε και πολλή ομογένεια από γερμανία πανικός
εντύπωση μου έκανε ότι ενώ εμένα μου φάνηκε ότι η ορχήστρα ήταν καλή, η παρέα μου (γονείς, θειοι κτλ) που ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και βετεράνοι του είδους είπαν μ'ένα στόμα ότι δεν έπιανε μία τι σου είναι η εμπειρία τελικά
επεχείρησα να πάω και σε ένα ακόμα που ήταν και φημισμένο στην περιοχή αλλά δεν είχες πού να κάτσεις
Οι παλιοι (65+) δεν παραμυθιαζοντε απο τα ντεσιμπελ και τα σινθεσαηζερ.
Επισης δε γινοντε λιαρδα με μαλατινες με τζονια για να ακουνε αλλα ντ'αλλων...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ήθελα να είμαι ευγενικόςVlachodeutsch, τους λεμε αυτους.
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Θυμασαι ενα τετοιον στο Big Brother το πρωτο (με μουστακι Νταρντανιαν και εραστης κιθαρωδος);;;ήθελα να είμαι ευγενικός
Ο Προδρομος του το ειχε πει
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τον ντίνο από το αμέρικα λες?Θυμασαι ενα τετοιον στο Big Brother το πρωτο (με μουστακι Νταρντανιαν και εραστης κιθαρωδος);;;
Ο Προδρομος του το ειχε πει
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Σωστος στο ονομα, αλλα ηταν απο Γερμανια.τον ντίνο από το αμέρικα λες?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σωστος στο ονομα, αλλα ηταν απο Γερμανια.
ηταν να τσακωθουν με τον προ ζετεκσελαν κ τον τσακα κ αυτος εκανε παρεα με εναν αλλο καρατεκα κ καλα κ του ελεγε στην κουζινα οτι τον φοβαται λιγο τον προδρομο γιατι φαινεται γερος
αξεχαστες εποχες την πρωτοχρονια ολη η ελλαδα τηλεσκουπιδια βλεπαμε τον τσακα που κερδισε κ εσπαγε το τραπεζακι κ εκλαιγε
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
ηταν να τσακωθουν με τον προ ζετεκσελαν κ τον τσακα κ αυτος εκανε παρεα με εναν αλλο καρατεκα κ καλα κ του ελεγε στην κουζινα οτι τον φοβαται λιγο τον προδρομο γιατι φαινεται γερος
Το σκηνικο δε το θυμαμαι, αλλα τον καρατεκα τον θυμαμαι.
Σκεψου αδερφε τι επιτυχια θα ειχε ενα ρεαλιτυ τυπου μπιγκ μπραδερ μονο με πολεμικοτεχνιτες.
Αν ειχε τυπακια σαν τον Αλεξιου, Λαιμοδετη, Προβελεγγιο, Γλεντζακος κ.α. θα εβαζα την 24ωρη παρακολουθηση...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το ανταμωμα των Βλαχων λες, στο Μετσοβο.
το βρήκα
Επισκέπτης
σε ποιο νομό τύπε;