Νέα

Κλαρινολατρεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DIKY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ανεξαρτητα απο τα καραγκιοζιλικια του, ο Γ. Μαγκας ειναι βιρτουοζος του κλαρινου.
Πολυ καλη τεχνικη και καθαρος ηχος.

Παρτε ενα παλιο του, πριν αρχισει τα φλωρινιωτικα...
μαν ωραίο βίδεο με κλαρίνα ήταν και εκείνο με κάποιο αντάμωμα που είχε γίνει και είχε πολύ λαό με παραδοσιακές φορεσιές, πολύ γλέντι είχε πέσει, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιό λέω :think:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Τετοια κλαρινολατρεια?Και γω νομιζα οτι θα χε τιποτα πιπες...ξενερωμα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
μαν ωραίο βίδεο με κλαρίνα ήταν και εκείνο με κάποιο αντάμωμα που είχε γίνει και είχε πολύ λαό με παραδοσιακές φορεσιές, πολύ γλέντι είχε πέσει, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποιό λέω :think:
Το ανταμωμα των Βλαχων λες, στο Μετσοβο.
Μιλαμε για το Rockwave των βλαχαντερ... :rockon: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Θα σε εδινα πραμα να γουσταρεις, αλλα θα καρφωθω... :-
:think:

φέτος το καλοκαίρι πήγα σ'ένα πανηγύρι κάπου σ'ένα κωλοχώρι δεν έπεφτε καρφίτσα είχε και πολλή ομογένεια από γερμανία πανικός :rockon:

εντύπωση μου έκανε ότι ενώ εμένα μου φάνηκε ότι η ορχήστρα ήταν καλή, η παρέα μου (γονείς, θειοι κτλ) που ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και βετεράνοι του είδους είπαν μ'ένα στόμα ότι δεν έπιανε μία :P τι σου είναι η εμπειρία τελικά :think:

επεχείρησα να πάω και σε ένα ακόμα που ήταν και φημισμένο στην περιοχή αλλά δεν είχες πού να κάτσεις :helpplea:

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1

Από τους τωρινούς νομίζω ο Πλαστήρας π.χ. (και μερικοί άλλοι)  κρατεί κάπως.
Το κλαρίνο (ήχος σκοπός χρώμα) έχει και αυτό παραδοθεί (με ευθύνη μουσικών και κοινού) στην όλη παρακμή της σημερινής κοινωνίας μας.
Σήμερα ο ήχος του κλαρίνου προσφέρεται στο κοινό με ποιότητα fast food.
Θυμηθείτε λίγο τους παλιούς και αναλογιστείτε.

Καρακώστας

Ανεστόπουλος

Γιαοῦζος

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

φέτος το καλοκαίρι πήγα σ'ένα πανηγύρι κάπου σ'ένα κωλοχώρι δεν έπεφτε καρφίτσα είχε και πολλή ομογένεια από γερμανία πανικός :rockon:

εντύπωση μου έκανε ότι ενώ εμένα μου φάνηκε ότι η ορχήστρα ήταν καλή, η παρέα μου (γονείς, θειοι κτλ) που ήταν μεγαλύτερης ηλικίας και βετεράνοι του είδους είπαν μ'ένα στόμα ότι δεν έπιανε μία :P τι σου είναι η εμπειρία τελικά :think:

επεχείρησα να πάω και σε ένα ακόμα που ήταν και φημισμένο στην περιοχή αλλά δεν είχες πού να κάτσεις :helpplea:
Vlachodeutsch, τους λεμε αυτους.

Οι παλιοι (65+) δεν παραμυθιαζοντε απο τα ντεσιμπελ και τα σινθεσαηζερ.
Επισης δε γινοντε λιαρδα με μαλατινες με τζονια για να ακουνε αλλα ντ'αλλων... :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σωστος στο ονομα, αλλα ηταν απο Γερμανια.

:dancing:

ηταν να τσακωθουν με τον προ ζετεκσελαν κ τον τσακα κ αυτος εκανε παρεα με εναν αλλο καρατεκα κ καλα κ του ελεγε στην κουζινα οτι τον φοβαται λιγο τον προδρομο γιατι φαινεται γερος  :2funny:

αξεχαστες εποχες την πρωτοχρονια ολη η ελλαδα τηλεσκουπιδια βλεπαμε τον τσακα που κερδισε κ εσπαγε το τραπεζακι κ εκλαιγε

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
:dancing:

ηταν να τσακωθουν με τον προ ζετεκσελαν κ τον τσακα κ αυτος εκανε παρεα με εναν αλλο καρατεκα κ καλα κ του ελεγε στην κουζινα οτι τον φοβαται λιγο τον προδρομο γιατι φαινεται γερος  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
Το σκηνικο δε το θυμαμαι, αλλα τον καρατεκα τον θυμαμαι.

Σκεψου αδερφε τι επιτυχια θα ειχε ενα ρεαλιτυ τυπου μπιγκ μπραδερ μονο με πολεμικοτεχνιτες.
Αν ειχε τυπακια σαν τον Αλεξιου, Λαιμοδετη, Προβελεγγιο, Γλεντζακος κ.α. θα εβαζα την 24ωρη παρακολουθηση...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
μαγκας ο καλυτερος  :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης

σε ποιο νομό τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom