Νέα

Κλάρα θεά του έρωτα! Μαύρη με real sex attitude!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
peskandritso σε βρίσκω πολύ σωστό ;-)

Το site έχει γεμίσει από καλοθελητές που θα σου πουν αν είναι σωστό ή όχι να γαμάς ακάποτα, από τον κώλο, τραβεστί, να κερατώνεις, να το παίρνει ή να τον δίνεισ γενικότερα.

Ο καθένας με τα γούστα του. Ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Προτιμώ να δίνουμε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ για το σεξ και τις πουτάνες, παρά να αναλωνόμαστε σε επαναλάμβανόμενες συμβουλές περί ηθικής και υγιεινής.

Νομίζω ότι οι περισσότεροι το προτιμάνε αυτό.

OP
OP
I

ISO9002

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
30
Like
6
Πόντοι
11
Επίσης νομίζω ότι στο site υπάρχουν πολλά 16χρονα που δεν έχουν γαμήσει ποτέ τους, μπαίνουν για να καβλώνουν με τις αφηγήσεις/πληροφορίες που δίνουμε οι "παλιοί", και μας κάνουν και τα νεύρα σμπαράλια με βλακώδη σχόλια και συμβουλές..

:-)

ΛΙΓΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

Πείτε την μαλακία σας, αλλά ας είναι επιτηχημένη και πνευματώδης!

Και η μαλακία κρίνεται, να το ξέρετε ;-)

atr7

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τουλάχιστον είχε καλή γεύση?
Έχει δίκιο ο ISO9002 που φωνάζει. Το ζήτησε από την αρχή και όλοι τον γηώσανε. Και όσο για την κίνηση καμικάζι που γράφει κάποιος. Καμικάζι = Θεϊκός ʼνεμος. ʼρα ήταν θέλημα Θεού να γλύψει ο ΙΣΟ την Κλάρα????

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τελικα μετα τον εναλλακτικο τουρισμο στο Λουσιο υπαρχει και το γλειφομουνι στη μαυρουλα.Και τα δυο το ιδιο επικινδυνα.

Και τα δύο σε ομάδες των 18!!!

Oπως ειχα μαθει σε ενα Ολανδικο FKK! Sanitas Wrap παιδια... οπως η πουτανα κανει πιπα με καποτα εμεις γλυφομουνι με wrap ( την διαφανη ζελατινα για τα τροφιμα) και γλυφεις και το πιο επικυνδυνα μουνι η κολο χωρις προβλημα!
Αλλη μια συμβουλη επιτυχιας απο τον κομητα Βρονσκυ

Κόμη, να δω τί άλλο θα ποστάρεις!!! :dancing:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μεγάλε κόμη με τη ζελατίνα μπορείς να τυλίξεις μετά και κανα φρουτάκι να το βάλεις στο ψυγείο. Βρε μπας και δουλεύεις στη Sanitas;

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Για δώσε πληροφορίες. Εντάξει την γλώσσα πες την τυλίγω με wrap, τα χείλια πως τα καλύπτω? Και αυτά με wrap?  Ισως μία μάσκα χειρουργείου με τρύπα στο στόμα και την γλωσσα τυλιγμένη. Φαντάσου μόλις μπει η τανα θα τα κανει πάνω της , θα φύγει τρεχοντας και φωναζοντας

Λιγη φαντασια θελει βρε συναγωνιστες !  :think:

Δεν χρειαζεται να τυλιξετε καμμια γλωσσα , ουτε να βαλετε μασκα ......την μουμια θα παραστησετε ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοβουμε λοιπον ενα κομματι καλης ποιοτητας ελαστικη ζελατινα , και την εφαρμοζουμε στο επιμαχο σημειο που μας σηκωθηκε να γλυψουμε..... :booty:

Το εχω δοκιμασει σε μεγαλα βυζομπαλα - για πλακα ξεκινησε - , αλλα η γκομενα καβλωσε τοσο πολυ , που εχυσε...... :P

Παιζει ρολο το αν καβλωνει κανεις με τετοιου ειδους υλικα, ειδικα στην αφη......

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Λιγη φαντασια θελει βρε συναγωνιστες !  :think:

Δεν χρειαζεται να τυλιξετε καμμια γλωσσα , ουτε να βαλετε μασκα ......την μουμια θα παραστησετε ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Κοβουμε λοιπον ενα κομματι καλης ποιοτητας ελαστικη ζελατινα , και την εφαρμοζουμε στο επιμαχο σημειο που μας σηκωθηκε να γλυψουμε..... :booty:

Το εχω δοκιμασει σε μεγαλα βυζομπαλα - για πλακα ξεκινησε - , αλλα η γκομενα καβλωσε τοσο πολυ , που εχυσε...... :P

Παιζει ρολο το αν καβλωνει κανεις με τετοιου ειδους υλικα, ειδικα στην αφη......

Μπράβο βρε lykaki με πρόλαβες στις οδηγίες χρήσης! Παίδες κι εγώ το έχω ακούσει/διαβάσει για τον εν λόγω τρόπο, δεν το έχω εφαρμόσει πάντως για να γνωρίζω αποτελέσματα ... πάντως την Κλάρα νομίζω ότι θα την τιμήσω!  :dancing:

Επισκέπτης
Λιγη φαντασια θελει βρε συναγωνιστες !  :think:

Δεν χρειαζεται να τυλιξετε καμμια γλωσσα , ουτε να βαλετε μασκα ......την μουμια θα παραστησετε ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά όλα αυτά, αλλά φαντάζεσαι να σκάσεις μύτη στο μπουρδέλο με την ζελατίνα Sanitas και να πεις "ΟΚ, ήρθα!!! Πάμε για γλυφομούνια!!!"  :cheesy:

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Το σιγουρο ειναι οτι με αυτο το θεμα, σημερα θα γινεται της πουτανας μπροστα στο καγκελο της Καρλας...πολυ διαφημιση επεσε
Υποπτο για μαυρη να εχει τοσο καλο attitude...

Επισκέπτης
Το σιγουρο ειναι οτι με αυτο το θεμα, σημερα θα γινεται της πουτανας μπροστα στο καγκελο της Καρλας...πολυ διαφημιση επεσε
Υποπτο για μαυρη να εχει τοσο καλο attitude...

Ίσως είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα... ίσως να γούσταρε τον φίλο μας και να του έκανε ότι του έκανε... ποιος ξέρει... ίσως είχε κέφια εκείνη την ημέρα!!! Πάντως είναι γεγονός ότι οι αραπίνες δεν φημίζονται για την περιποίηση.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
[size=10pt]ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ! ΜΕ ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ! (για τους τολμηρούς.. μην αρχίσουν οι μυγιάγγιχτοι τα σχόλια και ξενερώσω..)[/size]

Παρόλο που το έγραψα αυτό στην αρχη του thread, για άλλη μια φορά πλακώσαν οι υγιειο-μπάτσοι του site, που με τις πατρικές συμβουλές τους μας θυμίσαν για τους κινδύνους του επαγγέλματος...

Ο έρωτας έχει κινδύνους, η κάβλα περισσότερους και στο πουλί αφεντικά δεν βάζουμε ;-)

Όποιος πάει με την ΚΛΑΡΑ, και πάνω στην κάβλα αυτή του πει (όπως μου είπε): "EAT MY PUSSY", και αυτός αρνηθεί, ας πάει και στο ʼγιο Όρος να μονάσει....

Φιλαράκι τα πράγματα είναι πολύ απλά: Στον πούτσο μας αν θα κόλλησης καμία αρρώστια !

Το ζήτημα είναι ακριβώς το ίδιο με αυτούς που οδηγούν μεθυσμένοι. Ομοίως στον πούτσο μας αν θα στουκάρουν σε καμία κολόνα ή αν θα πέσουν στον γκρεμό και θα ψοφήσουν. Το πρόβλημα είναι σε αυτούς που οδηγούν σωστά και θα τους πάρει στο λαιμό του ο μεθυσμένος καραγκιόζης και θα πάθουν ότι πάθουν χωρίς να φταινε σε τίποτα.

Έτσι λοιπόν κι αυτοί που μιλάνε για ασφάλεια στο sex, μην νομίζεις ότι νοιάζονται για σένα. Στα αρχίδια τους σε έχουν γραμμένο. Το πρόβλημα τους είναι ότι τα αφροδίσια νοσήματα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο γιατί υπάρχουν μαλάκες σαν κι εσένα. Γιατί η λέπρα που θα κόλλησης από την μαύρη δυστυχώς για μας τους υπόλοιπους δεν θα μείνει μεταξύ σας. Θα την μεταδώσεις και στην γκόμενα σου και αυτή θα την μεταδώσει στον άλλο γκόμενο με τον οποίο πηδιέται ή θα πηδηχτεί αφού χωρίσει μαζί σου και δεν συμμαζεύεται.

Και επίσης πρόσεχε να μην κάνεις ότι σου λένε, γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην σου πει η αράπισσα «eat my pussy?, αλλά κανένας αράπης «eat my shit motherfucker». Τότε τι θα κάνεις ? Θα τα φας ??

Επισκέπτης
Αν και εχω περάσει πολλες φορές απο το μπουρδέλο αυτής της Κλάρας δεν την έχω γαμήσει ποτέ εχει πολυ ωραίο σώμα. Για γλυφομούνι ουτε που το σκεύτομαι (αν και καμια δε σου λεει οχι σε αυτό) μια κατάθεση ομως σήμερα θα παω να την κάνω. Συμφωνώ οτι οι αραπίνες δεν φημίζονται για την περιποίηση γι'αυτο και τις εχω κόψει.

Επισκέπτης
Γλυφομούνι και μάλιστα σε μαύρη σε μπόυρδέλο πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να το κάνεις. Είναι ωραίο αλλα σε πλυμένο και καθαρό μουνί. Τι κάνει η άτιμη καύλα.
Δέν κατηγορούμε κανένα απλώς ο καθένας εχει τις απόψείς του σε αυτά τα θέματα και τις λέει.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Θα παρακαλούθα όλους τους αφροδισιολόγους του site να βγάλουν τον σκασμό...Σκάστε πια ηλίθια όντα...Αν ο συναθλητής γουστάρει να της γλύψει την μουνάρα και μετά γουστάρει να το πει μαγκιά του δεν το λέει για να του ζαλίσετε τ'αρχίδια...Έλεος πια...Αν θέλετε να γίνετε γιατροί πηγαίντε να σπουδάσετε Ιατρική αν θέλετε να μιλάτε όλοι μέρα για αφροδίσια ανοίξτε ένα thread και ξεκινήστε εκεί θέλω να διαβάζω για καυλοπουτάνες όχι για αφροδίσια.Αν ήθελα να διαβάζω για αφροδίασια θα πήγαινα σε ένα αναλογο site η σε ένα αναάλογο thread.ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑΑΑΑΑ !!!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
αδελφε εαν ειναι σαν την ΤΣΙΛΑ ψηλη και βιζαρου φαε την μουνα και  γλυψε και το κολοτριπιδιτης 

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ενταξει ρε μαγκες αυτες οι πουτανες απο οτι ξερουμε περνανε απο γιατρο και αν δεν ειναι υγειις δεν τους δινουν αδεια η κατι τετοιο τελος παντων για να δουλεψουν.και κατι αλλο εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε ας εισασταν και εσεις πανω στη καβλα και σας ελεγε η γκομενα γλυψε μου το μουνι και θα βλεπαμε τι θα καναμε ολοι γενικα γιατι δεν βγαζω κανενα εξω

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε μάγκες, αν πάω αντί για sanitas με σακούλα απο Βασιλόπουλο λέτε να έχω πρόβλημα στο γλυφομούνι? :idiot: :idiot: :idiot: Θα της βγει κανα μονόγραμμα, ή θα γράφει μετά "...Και του πουλιού το γάλα" :uglystupid: :uglystupid:

Πάντως τον συμμερίζομαι τον φίλο με το γλυφομούνι, αν κι εγώ δεν το κάνω. Εδώ κάποιοι συναγωνιστές γαμάνε μέχρι κι ακάποτα, στο γλύψιμο θα κολήσουμε τώρα? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω προτείνω να δημιουργηθεί μια επιτροπή μελών του σαιτ τα οποία δεν θα ασχολούνται με την ουσία αλλα θα ασκούν κριτική γενικά.

Θα έχουν δε το δικαίωμα βετο σε περίπτωση που κάποιος προχωρήσει σε ενέργειες τις οποίες δεν εγκρίνουν, ωστε το μέλος αυτό να μην το ξανακάνει και νευριάζει την επιτροπή.

Οποιος θέλει ας ανοίξει ενα thread με τίτλο

"Κατηγορώ άτομα απο δω μέσα γιατί πάνε και κάνουν πράγματα με τα οποία εγω δε συμφωνώ"

Μπράβο στο φίλο που είχε τη μαγκιά και το έκανε και το είπε. Οποιος δε γουλάρει δικαίωμά του.

Κλάρα σου'ρχομαι με το ΣΑΝΙΤΑΣ παραμάσχαλα.

Επισκέπτης
Κυριοι συναδελφοι αφηστε το νεο και (νεαρο?) μελος μας να εκφραστει και να μας αναλυσει τις πραγματικα πρωτοτυπες και ενδιαφερουσες αποψεις του.
Επειδη ειμαι και εγω πελατης (τι πελατης δηλαδη, εχω φαει ΤΟ κολλημα μιλαμε) μιας εγχρωμης αλλοδαπης Μs Clara,
-ελπιζω να μιλαμε για το ιδιο προσωπο διοτι δεν εχω βρεθει στο συγκεκριμενο καταστημα-
θα ηθελα να συμφωνησω με το νεο μας μελος και να του συμπαρασταθω. Αστους να λενε, προχωρα, αυτοι χανουν.
Και τωρα λιγα λογια για μενα: εχω να πλυθω κατι χρονια, το δερμα μου εχει μια γλιτσα, βρωμαω απο μακρυα και ασχετα με το τι μαρκα fragrance βαζω, η αναπνοη μου μυριζει σαν ψοφιμι, εχω και τις 3 υπατιτιδες (A, B, C), μερικα δερματικα και κατι ελκη.
Τωρα εαν μιλαμε για το ιδιο προσωπο, (μπορεις να δωσεις λεπτομερειες please? υψος π.χ.? μαλλια? γεματουλα/αδυνατη?) εχει απανω της λιγο απο το δικο μου body odour, saliva(=salio) διοτι εγω την γλυφω απο την κορφη ως τα νυχια, ολες τις τρυπες, ΚΑΙ τα πελματα. Περιττο να σας πω οτι ειμαι λατρης του ακαποτου και οτι παντα τελειωνω μεσα της, ενιοτε δε και στη μυτη της. Τα γραφω αυτα για συμπαρασταση για να μπορει ο νεαρος φιλος μας να αισθανεται ανετα χωρις να κομπλαρει απο τις δηθεν συμβουλες και προειδοποιεισεις μερικων μεγαλυτερων και (ταχατες) ωριμοτερων.
Α, το καλυτερο σας το φυλαξα για το τελος: απο βδομαδα θα ξερω αν ειμαι και οροθετικoς!
Καλη διασκεδαση και μην ακους κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom