gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
χιτμαν θες τα λινκς της τσοντας του γκουζγκουνη τυπε μου;και ασ τα πολιτικα....αυτοπροσδιοριζομενες μαλακιες του ΠΠ...
χιτμαν θες τα λινκς της τσοντας του γκουζγκουνη τυπε μου;και ασ τα πολιτικα....αυτοπροσδιοριζομενες μαλακιες του ΠΠ...
Με εκτός φυλής , πάνε κάτι βρώμες των Εξαρχείων σαν εσένα,
[size=13pt]τις οποίες δεν γαμάει κανείς αποδεκτός Έλλην κάτω των 60 (οι >60 γαμάνε και μπάζα).[/size]
Εγώ σου φταίω? Εσύ ρώτησες. Αν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις, απλά μην κάνεις ερωτήσεις!!!
Μίλα καλύτερα ρε παράλυτε.Ποτέ δεν καυχήθηκα για τα καλά Αγγλικά μου.
Δεν με ενδιαφέρει.Εϊναι ... προσόν άλλωστε που ενδιαφέρει υπαλλήλους , με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 2000€/μήνα. Παρ' τον πούλο λοιπόν βρώμα!.
Oι γκόμενες με γούσταραν , όχι λόγω ... προφοράς , αλλά λόγω εμφάνισης και αντρικής συμπεριφοράς και επειδή δεν είμαι κωλώστρα!
Με εκτός φυλής , πάνε κάτι βρώμες των Εξαρχείων σαν εσένα,
τις οποίες δεν γαμάει κανείς αποδεκτός Έλλην κάτω των 60 (οι >60 γαμάνε και μπάζα).
Οπότε καταφεύγεις , όπως όλες οι βρώμες των Εξαρχείων σε αλλοδαπούς βρωμιάρηδες.
σιγα ρε βασσαρα .....
για να μπει τελος στη ακατασχετη παπαρολογια σου,εφοσον 2 φορες προσπαθησα ανεπιτυχως να βαλω τερμα σε αυτην και προς αποκατασταση της αληθειας παρε...06:10-06:13σιγά μην έκανες και σε αμερικανικούς λόγγους
μάθε πρώτα πώς λέγεται βλαχοελληνάρα και μετά έλα να μου πεις για σάμερ καμπ
αφού ήσουν ο εξωτικός μεσογειακός που μιλούσε σπαστά τη γλώσσα και είχες τη γοητεία του τουρίστα, να μην κάνουν την αταξία τους κι αυτές εκτός φυλής (αλλά με τη δικαιολογία ότι ήσουν κοντά στο χρώμα?)
Αριστεριστες αναρχοκουμουνια και ακροδεξιοι ειναι τα ιδια σκατα.
Χουλιγκανοι, φασιστες και ταραξιες.
Αυτη η ανοχη που υπαρχει προς τους αναρχικους βανδαλους στην Ελλαδα ειναι
απαραδεκτη. Πρεπει να καταλαβουν οτι ολοι τους σιχαινονται και κανεις δεν τους παιρνει στα σοβαρα.
οριστε και φωτογραφικο ντοκουμέντο με τον Λάκη και τον "φιλο" του σε στιγμές χαλάρωσης στο "σαμμερ καμμπ"....
για να μπει τελος στη ακατασχετη παπαρολογια σου,εφοσον 2 φορες προσπαθησα ανεπιτυχως να βαλω τερμα σε αυτην και προς αποκατασταση της αληθειας παρε...06:10-06:13
το να εισαι ασχετος δεν ειναι ντροπη..το να επιμενεις ειναι τραγικο ακομα και για ατομα της νοημοσυνης σου..
ο καθενας οτι θελει πιστευει και υποστηριζει..το πεσιμο στο λακη ειναι χειροτερο απο αναλογα περιστατικα που τοσο δακρυβρεχτα κατακρινετε...
υποκριτικες πουστρες!
Τα μπέρδεψε εδώ ο γεράκος. Επειδή πανηγυρίζει η Αριστερά για τις συλλήψεις νομίζει ότι θα κλαίμε εμείς. Θα δούμε σε λίγο καιρό ποιος θα κλαίει με μαυρο δάκρυ, όταν θα επαναληφθεί το αποτέλεσμα του Ισπανικού Εμφυλίου και του Συμμοριτοπόλεμου...
το να εισαι ασχετος δεν ειναι ντροπη..το να επιμενεις ειναι τραγικο ακομα και για ατομα της νοημοσυνης σου..
ο καθενας οτι θελει πιστευει και υποστηριζει..το πεσιμο στο λακη ειναι χειροτερο απο αναλογα περιστατικα που τοσο δακρυβρεχτα κατακρινετε...
υποκριτικες πουστρες!
όλοι οι μεσσιανιστές σε κάτι πιστεύουν!
στην δευτέρα παρουσία, στους ελ, στην τελική λύση, στον τρίτο γύρο....
για να καλύψουν την διανοητική αναπηρία τους!
σου ταιριαζει απολυτα..συνεχισε να τραγουδας..σιγά το πέσιμο στην αθώα κορασίδα
σου ξαναλέω, στην αμερική και στην αυστραλία οι έλληνες (και όχι μόνο) δεν αντιμετωπίζονται ως μέλη της φυλής. αντιμετωπίζονται ως πολίτες της χώρας, ναι, όμως όχι ως άτομα της ίδιας φυλής.
τώρα, αν η ΚΚΚ έχει γίνει κλαμπ είναι άλλο ζήτημα, το ότι εκμεταλλεύονται κάποιες καταστάσεις τα αφεντικά της για να αποκτήσουν δύναμη δε σημαίνει ότι όταν πας εκεί θα σε αντιμετωπίζουν ως ίσο προς αυτούς, κατάλαβέ το. άμα τους φανείς χρήσιμος θα σε χρησιμοποιήσουν για καμιά πορεία, αλλά ως έναν από αυτούς δε θα σε δουν ποτέ.
όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις το αντίθετο, όπως κάθε κομπλεξικό που θέλει να ανήκει σε μια παρέα.
Μίλα καλύτερα ρε παράλυτε.
Το 'χουμε καταλάβει ότι δεν πας με καμιά άλλη εκτός....Φυλής
για να μπει τελος στη ακατασχετη παπαρολογια σου,εφοσον 2 φορες προσπαθησα ανεπιτυχως να βαλω τερμα σε αυτην και προς αποκατασταση της αληθειας παρε...06:10-06:13
μεσα στην αναμπουμπουλα ξυπνησε κι αυτος...κλάψε και εσύ μαιντανε που έχεις άποψη για όλα
αιτε μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια με τις δήθεν βαθυστόχαστες παπαρολογίες σου σε όλα τα θρέντ