σοβαρα ρωτησα
και γω σοβαρά απάντησα ρε.. ήμουν πάνω στην πλατεία (κάθομαι πολυ κοντά) σε ένα καφενέ και επινα το τσιπουράκι μου ...
τα είδα ολα ...
ΥΓ το γιάφκα κολάει στον καφενέ.. ετσι τον λέμε οι ρεμπεσκέδες που μαζευομαστε κάθε σάββατο πρωί..
σοβαρα ρωτησα
Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται φασιστάκια σε οργανωμένο τραμπουκισμό και παθανε πλάκα....
εντάξει ο λάκης είναι λίγο ψυχάκιας, αλλά είναι "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ο άτιμος...
Ρε ρεντίκολο , έχεις πάει ποτέ στην Αμερική;
Σούργελο;
Έχουν πάει μόνο στα Εξάρχεια και το Λόφο του Στρέφη και τα ξέρουν όλα , τα σκατά ...
και εγω ετυχε και περασα εκεινη την ωρα πο εκει. δεν εγινε και τοσο χαμος. εσυ ειδες να γινετε τοοοοσο πολυ κλοτσομπουνιδι??????και γω σοβαρά απάντησα ρε.. ήμουν πάνω στην πλατεία (κάθομαι πολυ κοντά) σε ένα καφενέ και επινα το τσιπουράκι μου ...
τα είδα ολα ...
ΥΓ το γιάφκα κολάει στον καφενέ.. ετσι τον λέμε οι ρεμπεσκέδες που μαζευομαστε κάθε σάββατο πρωί..
Ρε ρεντίκολο , έχεις πάει ποτέ στην Αμερική;
Σούργελο;
Έχουν πάει μόνο στα Εξάρχεια και το Λόφο του Στρέφη και τα ξέρουν όλα , τα σκατά ...
Εσύ είσαι από τις πουστάρες των Εξαρχείων.
Δεν κυκλοφορούν πουθενά αλλού.
Εξάρχεια και "Αυτοδιαχειριζόμενα" στέκια.
Και δεν έχουν πρόβλημα με τους ... gay!
Δεν είναι "ομοφοβικοί" !!!
Η αληθεια ειναι οτι ο μεσος Ελληνας φασιστας σαν εσενα ειναι κομπλεξικος και μισογυνης, θρασυδειλος, την πεφτει για τσαμπουκα σε γυναικουλες γιατι δεν εχει τ΄αρχιδια να παει στα Εξαρχεια να πλακωθει με τους αναρχικους
προς στιγμή νόμισα ότι διαχωρίστηκες από το νεοναζί λάκη, αλλά σε βλέπω ξανά στην αγκάλη του...
αντε!
ενωθείτε όλοι μαζί:
δεξιοί, ζαβοί, νεοναζί!
χωνέψτε το, στην αμερική δεν είστε λευκοί όσο και να σκούζετεεεεε
λευκοί είστε μόνο στη μεσόγειο κλάψτεεεεεεεεεεεεεε
ντροπες??αλλοι πρεπει να ντρεπονται..εγω οτι πιστευω λεω,και κατι ανθελληνικα στρακια τα γραφω στα παπαρια μου..μη σας πιάνουν οι ντροπές!
αφού συμφωνάτε!
εντάξει ο λάκης είναι λίγο ψυχάκιας, αλλά είναι "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ο άτιμος...
Μπλιάχ!
έχω πάει, και σε αμερική και σε αυστραλία κλάψεεεεεεεεεεεεεεεε
εκεί δε θα γίνεις ποτέ λευκόοοοοοοοοοοοοοοοοςςς
ασ'την..θελει να αισθανεται ενα με τα φιλαρακια της..και τι ειμαστε?βεβαια αν παω μετα τις καλοκαιρινες διακοπες,εχεις ενα δικιο μοιαζω με μαυρος! ;)
Με έχεις δει μωρή πούστρα;
Πως ξέρεις πως είμαι;
Σίχαμα ........
Έχεις πρόβλημα, έτσι? Τώρα διαφωνείς και με τα ειρηνικά συλλαλητήρια? Ή μόνο με αυτά που δεν κάνουν οι ζυριζαίοι( για όσο υπάρχουν)
Ρε γαμημένε πούστη , λούγκρα ,προς στιγμή νόμισα ότι διαχωρίστηκες από το νεοναζί λάκη
και τι ειμαστε?βεβαια αν παω μετα τις καλοκαιρινες διακοπες,εχεις ενα δικιο μοιαζω με μαυρος! ;)
Με έχεις δει μωρή πούστρα;
Πως ξέρεις πως είμαι;
Σίχαμα ........
ασ'την..θελει να αισθανεται ενα με τα φιλαρακια της..
η πλακα ειναι πως επιμενει..
ντροπες??αλλοι πρεπει να ντρεπονται..εγω οτι πιστευω λεω,και κατι ανθελληνικα στρακια τα γραφω στα παπαρια μου..
υ.γ.το νεο τσαχπινικο προσωπο του ΠΠ ξεπερνα καθε προσδοκια...
και εγω ετυχε και περασα εκεινη την ωρα πο εκει. δεν εγινε και τοσο χαμος. εσυ ειδες να γινετε τοοοοσο πολυ κλοτσομπουνιδι??????