Θάνατος στους άντρες μετανάστες
Χρυσή Αυγή
Μόνο στους άνδρες ρε???
Έχεις ξεφύγει αλλά ποιός θα σε μαζέψει δεν ξέρω....
Χρυσή Αυγή
Χρυσή Αυγή
Στις γυναίκες όχι ε;;;Θάνατος στους άντρες μετανάστες
Χρυσή Αυγή
Θάνατος στους μικροτσουτσουνους μετανάστες
Χρυσή Αυγή
Οι μεταναστες με απασχολουν .... οχι οι Ελληνες.... Να κρατησουμε καλη Ρατσα τουλαχιστον....Οι μικροτσούτσουνοι Ελληνες δεν ενοχλούν;!
Θα με ακούσουν οι γείτονες!!!!
Μωρή ρατσίστροοο τα είπαμε και συνεχίζεις!!!Οι μεταναστες με απασχολουν .... οχι οι Ελληνες.... Να κρατησουμε καλη Ρατσα τουλαχιστον....
Γεια σου ρε Ντάνα με τα υψηλα αισθητικως φυλετικα σου κριτήρια ..είδες ομώς οι αγρυπνοι δημοκρατικοι χωροφυλακες..σε καταταξανεΟι μεταναστες με απασχολουν .... οχι οι Ελληνες.... Να κρατησουμε καλη Ρατσα τουλαχιστον....
θα βγαινουν απο τα σπιτια τους και θα νομιζουν οτι ειναι στη Ταγκανικα.....
το θεμα ειναι αν θα υπαρχουν ακομα Ελληνες μεχρη τοτε... θα υπαρχουν???? Ποιος θα τις πηδαη τις γυναικες???
το θεμα ειναι αν θα υπαρχουν ακομα Ελληνες μεχρη τοτε... θα υπαρχουν???? Ποιος θα τις πηδαη τις γυναικες???
Θα έχουν γίνει αυτοί Έλληνες ρε κούκλα..!
Οι πρωήν Έλληνες θα έγουν γίνει trans..
Και οι Ελλεεινίδες θα έχουν φύγει πορνομετανάστριες..
μια χαρά..
Οι συναδελφισσες μου εχουν απαγορευση σε πολλα μπουρδελα τους ξενους.... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????το έθνος θα επιστρατεύσει εσένα ΔΑΝΑΗ μου και τις συναδέλφισσές σου!
δεν πιστεύω ν' αρνηθείτε το ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ;;;;
Τσ τσ τσ τσ μέγα κακό!!!
Εξαρτάται τον ξένο:Οι συναδελφισσες μου εχουν απαγορευση σε πολλα μπουρδελα τους ξενους.... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?????