erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
...Ευτυχώς απαλλάχθηκα νωρίς από σας...νιώθω εξαιρετικά ασφαλής πάντα...
Κανουν καλη δουλεια οι ψυχολογοι; Ακου απαλλαχθηκα...γιατι ρε συ μας ειχες στην ζωη σου ;
...Ευτυχώς απαλλάχθηκα νωρίς από σας...νιώθω εξαιρετικά ασφαλής πάντα...
Κανουν καλη δουλεια οι ψυχολογοι; Ακου απαλλαχθηκα...γιατι ρε συ μας ειχες στην ζωη σου ;
...Εσένα όχι...κάτι σαν εσένα, ναι...
πλάκα πλάκα γεμίσαμε τούρκικες σειρές. Μήπως προσπαθούν να μας πουν κάτι πλαγίως;
Έχει γεμίσει κάλους η χούφτα του anatolΔΕΝgami.
Μην βλεπεις τουρκικα γινεσαι συναισθηματικος. :-*
Ας βαλουν επαναληψεις τοτε πετυχημενων ελληνικων σειρων οπως βαζει το μεγκα το 50-50 στις 10...Είναι φτηνότερα
Είπαμε ότι το πολύ τάκα-τάκα στραβώνει αλλά όχι και να με μπερδέψεις με τον Μεμά ρε anatolΔΕΝgami.
αφου το βλεπει η γυναικα του μπορει να κανει και αλλιως ο κακομοιρηςΑς βαλουν επαναληψεις τοτε πετυχημενων ελληνικων σειρων οπως βαζει το μεγκα το 50-50 στις 10...
Εν τω μεταξυ με αυτο το γαμωτουρκικο γαμω την κωλοφαρα τους εχουν τρελαθει ολες οι γυναικες...Απο 20-70!Να σας πω κιολας το αστειο το βλεπει κι ενας φιλος μου που ειναι παντρεμενος!!!
και τι θα βαλειςΠρεπει να βγαλω τα βυζια ..εχει λαλησει
και τι θα βαλεις
αι χοπ γιου μιν πουσι γιορ πουσι μειμπικανα γατακι λεω
αι χοπ γιου μιν πουσι γιορ πουσι μειμπι
Ρε παιδιά, το διάβασα κάπου αλλού και μου έκανε εντύπωση. Ο ΑΝΤ1 γιατί δεν έχει δείξει ποτέ σε επανάληψη τα Μπακούρια;
Σίγουρα ως σειρά δεν ήταν χειρότερη από κάτι φόλες τύπου Πάτερ Ημών που ξεθάβουν κάθε καλοκαίρι.
Υπάρχουν και χειρότερα. Για φαντάσου να έβλεπε patty!Να σας πω κιολας το αστειο το βλεπει κι ενας φιλος μου που ειναι παντρεμενος!!!
αν δει και Πατι θα τον ξεφωνησω στον λογο μου!Υπάρχουν και χειρότερα. Για φαντάσου να έβλεπε patty!