Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
i want to see se how many days she will lakisei
Αφου τύπε το viber πήρε φωτιά σε λίγο θα πέσει ο server
i want to see se how many days she will lakisei
sit... the lagonika of bou will come osonoupo.Αφου τύπε το viber πήρε φωτιά σε λίγο θα πέσει ο server
NICE body, i wonder if you do outcall or only in your place(hotel).whatever....good morning guys...
Λες να σε ματιασαμε;Hey to everyone... so I had a problem today about my Viber that’s why I didn’t answer to you sorry about that
εγραψε καποιος οτι παλια ηταν σε γραφειο του κωλουΤι έγινε εδώ ρε μύστες γιατί τέτοια σιγή που πήγανε οι κασκαντέρ του μπου ;;; Θα μάθουμε τι παίζει μ αυτή ;
Ναι τα είδα αυτά εννοώ καμία ολοκληρωμένη άποψη, σε γραφειο νομίζω δεν ήταν είδα που τη συγκρίνανε με μια άλλη Κίρα, ρωτάω γιατι κ εμένα μ θύμιζε κάποια αλλά το έψαξα τεσπα ήθελα να την έπαιρνα το ΣΚ να δούμε τι μπάλα παίζει γιαυτο ρωτάωεγραψε καποιος οτι παλια ηταν σε γραφειο του κωλου
αλλος την ειδε χθες και δεν περασε καλα
2-3 σελιδες πισω φιλος
εγω ειπα για την αλλη Κιρα.....μονο και μονο επειδη μου τη θυμισε το ονομα τηςΝαι τα
Ναι τα είδα αυτά εννοώ καμία ολοκληρωμένη άποψη, σε γραφειο νομίζω δεν ήταν είδα που τη συγκρίνανε με μια άλλη Κίρα, ρωτάω γιατι κ εμένα μ θύμιζε κάποια αλλά το έψαξα τεσπα ήθελα να την έπαιρνα το ΣΚ να δούμε τι μπάλα παίζει γιαυτο ρωτάω
...πήγαινε να την δεις τύπε...Ναι τα
Ναι τα είδα αυτά εννοώ καμία ολοκληρωμένη άποψη, σε γραφειο νομίζω δεν ήταν είδα που τη συγκρίνανε με μια άλλη Κίρα, ρωτάω γιατι κ εμένα μ θύμιζε κάποια αλλά το έψαξα τεσπα ήθελα να την έπαιρνα το ΣΚ να δούμε τι μπάλα παίζει γιαυτο ρωτάω
Μπααα δε πάω , θα πεταχτώ Συγγρου χοτελ αφού ανεξάρτητες δε βγαζουμε άκρη...πήγαινε να την δεις τύπε...
...κατι μου λέει ότι εσένα θα σου κάνει και γαμω τα κρεβάτια το κορίτσι!!...
Τι παίζει στο Συγγρού χοτελ?Μπααα δε πάω , θα πεταχτώ Συγγρου χοτελ αφού ανεξάρτητες δε βγαζουμε άκρη
Οχχχχ δε γνωρίζεις ;;Τι παίζει στο Συγγρού χοτελ?
Όχι αδερφέ πρώτη φορά ακουωΟχχχχ δε γνωρίζεις ;;
InboxΌχι αδερφέ πρώτη φορά ακουω
Δωσε και προς τα εδω την πληροφορια ρε φιλος