Νέα

Kinsey Wolanski

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gastone7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Γυναικάρα με τα όλα της  :boobies: :boobies: :kissass: :kissass: :tits2: :tits2:

Arrokan

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Οτι ειπε ο τυπος απο πανω! Ωστοσο ρε μαγκες ολα αυτα τα μοντελα του Instagram ειναι ναι μεν ωραια αλλα δεν φωτοβολουν. Με την ενοια ρε παιδι μου πως δεν κανουν μπαμ οπως αλλες γυναικες. Υπαρχει λογος που π.χ η Monica Belluci δοξαζετε ακομα και σημερα και βαζει κατω 20αρες. Τωρα πια βλεπεις μια γυναικα και λες ωραια ειναι και σε 1 χρονο δεν την θυμασαι καν.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Οτι ειπε ο τυπος απο πανω! Ωστοσο ρε μαγκες ολα αυτα τα μοντελα του Instagram ειναι ναι μεν ωραια αλλα δεν φωτοβολουν. Με την ενοια ρε παιδι μου πως δεν κανουν μπαμ οπως αλλες γυναικες. Υπαρχει λογος που π.χ η Monica Belluci δοξαζετε ακομα και σημερα και βαζει κατω 20αρες. Τωρα πια βλεπεις μια γυναικα και λες ωραια ειναι και σε 1 χρονο δεν την θυμασαι καν.
Kay Parker θεαρα!!!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

Καλα η Belluci δεν ανηκει στην κατηγορια γυναικας αλλα ημιθεας.

Τωρα το οτι οι δεν "φωτοβολουν" ειναι γεγονος. Η υπερπροβολη παιζει τεραστιο ρολο, απομυθοποιουνται πληρως, συχνα κανουν κινησεις που δεν τις κολακευουν απλα για να συζητηθουν, ενω και παρα πολλες καταφευγουν στις πλαστικες για να μπουν στα standard που εθεσε η Kardiashian, μια ακριβη βιζιτα, με αποτελεσμα να ειναι ολες ιδιες και να χανονται τυχον ψεγαδια τα οποια ομως προσφερουν στην μοναδικοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom