Νέα

Κινεζικα κινητά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα studio69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι!
έχω μια αγάπη μια πληγή....εεε

έχω έναν γνωστό που τα κυνηγάει κάτι τέτοια.
έχει πάρει πολλά κινέζικα, σχεδόν όλα χωρίς προβλήματα, τιμές άστα να πάνε(χαμηλές), αλλά είναι θέμα τύχης να σου βγάλει προβλήματα και δεν ξέρω τι παίζει με rma service etc...

σε πολλά από αυτά, πχ αν πάρεις το αι αι φονι μοντέλο μαϊμού μπορείς να τους πεις να κοτσάρουν και ένα τραδεμαρκ για να ρίχνεις και καμιά γκόμενα.
η καλύτερη απάντηση στις εξεφτελιστικές τιμές των κωλοεταιριών/.

OP
OP
studio69

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ναι!
έχω μια αγάπη μια πληγή....εεε

έχω έναν γνωστό που τα κυνηγάει κάτι τέτοια.
έχει πάρει πολλά κινέζικα, σχεδόν όλα χωρίς προβλήματα, τιμές άστα να πάνε(χαμηλές), αλλά είναι θέμα τύχης να σου βγάλει προβλήματα και δεν ξέρω τι παίζει με rma service etc...

σε πολλά από αυτά, πχ αν πάρεις το αι αι φονι μοντέλο μαημού μπορείς να τους πεις να κοτσάρουν και ένα τραδεμαρκ για να ρίχνεις και καμιά γκόμενα.
η καλύτερη απάντηση στις εξεφτελιστικές τιμές των κωλοεταιριών/.
Το συγκεκριμένο παρά είναι φτηνό και μου έκανε εντύπωση, φοβάμαι μην μου μείνει στα χέρια!

OP
OP
studio69

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Με 52 ευρώ μόνο με τόσες λειτουργίες αξίζει το ρίσκο. :tits2:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
έτσι κι αλλιώς, όλα τα επώνυμα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά στην Κίνα φτιάχνονται και λόγω μεσαζόντων οι "επώνυμες" εταιρίες βαράνε τις τιμές τους.

στο
αλλά και άλλες σελίδες θα τρελαθεί κάποιος με την ομοιότητα που έχουν με τα "αυθεντικά" αν δεί κλώνους επώνυμων κινητών

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έτσι κι αλλιώς, όλα τα επώνυμα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά στην Κίνα φτιάχνονται και λόγω μεσαζόντων οι "επώνυμες" εταιρίες βαράνε τις τιμές τους.

στο
αλλά και άλλες σελίδες θα τρελαθεί κάποιος με την ομοιότητα που έχουν με τα "αυθεντικά" αν δεί κλώνους επώνυμων κινητών
αναρωτιέμαι πόσοι έχουν πληρώσει μαϊμού συσκευή για αυθεντική

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
της  τελευταιας  3  ετιας  ειναι  ολα  αριστα alibaba.com/Mobile-Phones_pid5090301  ψωνισε  απο  δω  πολλα  κομματια  να  πουλησεις  κιολας

Επισκέπτης
Νοιώθει κανείς τι παίζει με αυτά?  :headbang:
Σχεδιαστικα,μοιαζει με"κομμενο"SE.
Οσοι ηταν αρκετα μαλακες για να ψωνισουν απο τιποτε γυφτους.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

άστο...ειδικά με τα iphone και αν π.χ. το έχουν πάρει μεταχειρισμένο, πόσοι ξέρουν να το ξεχωρίσουν από το μαιμού...

malamadre

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Tι λένε αυτές οι απομιμήσεις από ποιότητα κατασκευής, από υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης και από software;

OP
OP
studio69

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Tι λένε αυτές οι απομιμήσεις από ποιότητα κατασκευής, από υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης και από software;
Μίλησα μαζί τους στο τηλ και μου είπαν καλύπτουν ότι και να πάθει για ένα χρόνο, μου αρκεί αυτό! :rockon:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
απο το ιδιο μαγαζι εχω αγορασει κινεζικο με tv-πολυ καλο κ αν εχουν περασει 18 μινακια..δουλευει αψογα!!! :rockon: :rockon:

mortek

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με 52 ευρώ μόνο με τόσες λειτουργίες αξίζει το ρίσκο. :tits2:

αξείζει για 52 ευρώ αν πάθει κάτι...αλλά για ρώτα και τι sar έχει...γιατί αν είναι να το βάλεις στο κεφάλι και το μυαλό να σου γίνει φιλέτο τότε καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο...
ρώτα ή ψάξε στο ιντερνετ για sar για κεφάλι και σώμα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχει και HIGH DIGITAL CAMΕRA ρε!  :sunglasses:

Θα το αγορασω!  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχει και HIGH DIGITAL CAMΕRA ρε!  :sunglasses:

Θα το αγορασω!  :uglystupid:
ξεχνα το σε ολα αυτα τα κινητα η καμερα ειναι επιπεδου vga
αυτο ειναι και το μονο μειονεκτιμα ομως,σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι παρα πολυ καλλα.
ασε που μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και με πολυ καλο σημα.

OP
OP
studio69

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ξεχνα το σε ολα αυτα τα κινητα η καμερα ειναι επιπεδου vga
αυτο ειναι και το μονο μειονεκτιμα ομως,σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι παρα πολυ καλλα.
ασε που μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και με πολυ καλο σημα.
Γενικά βλέπω υπάρχει διχογνωμία, εγώ το παρήγγειλα έτσι και αλλιώς να το δοκιμάσω... δεν γαμιέται52 ευρώ είναι!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αξείζει για 52 ευρώ αν πάθει κάτι...αλλά για ρώτα και τι sar έχει...γιατί αν είναι να το βάλεις στο κεφάλι και το μυαλό να σου γίνει φιλέτο τότε καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο...
ρώτα ή ψάξε στο ιντερνετ για sar για κεφάλι και σώμα
οχι ρε παιχτη απο το EBW πηγες και πηρες;
εκει εχει πολυ ωραια κινητα.εχω παρει πολλα προιοντα απο εκει και κανενα δεν μου εχει βγει σκαρτο.

squeazy

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Μάγκες καλές οι λειτουργίες και τα τζαμπατζιλίκια, δείτε όμως και τα επίπεδα ακτινοβολίας των συγκεκριμένων έναντι των επωνύμων......αν έχω καταλάβει σωστά σου τηγανίζουν το κεφάλι τα chinese!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom