studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νοιώθει κανείς τι παίζει με αυτά?
Το συγκεκριμένο παρά είναι φτηνό και μου έκανε εντύπωση, φοβάμαι μην μου μείνει στα χέρια!ναι!
έχω μια αγάπη μια πληγή....εεε
έχω έναν γνωστό που τα κυνηγάει κάτι τέτοια.
έχει πάρει πολλά κινέζικα, σχεδόν όλα χωρίς προβλήματα, τιμές άστα να πάνε(χαμηλές), αλλά είναι θέμα τύχης να σου βγάλει προβλήματα και δεν ξέρω τι παίζει με rma service etc...
σε πολλά από αυτά, πχ αν πάρεις το αι αι φονι μοντέλο μαημού μπορείς να τους πεις να κοτσάρουν και ένα τραδεμαρκ για να ρίχνεις και καμιά γκόμενα.
η καλύτερη απάντηση στις εξεφτελιστικές τιμές των κωλοεταιριών/.
Το συγκεκριμένο παρά είναι φτηνό και μου έκανε εντύπωση, φοβάμαι μην μου μείνει στα χέρια!
αναρωτιέμαι πόσοι έχουν πληρώσει μαϊμού συσκευή για αυθεντικήέτσι κι αλλιώς, όλα τα επώνυμα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά στην Κίνα φτιάχνονται και λόγω μεσαζόντων οι "επώνυμες" εταιρίες βαράνε τις τιμές τους.
στο
αλλά και άλλες σελίδες θα τρελαθεί κάποιος με την ομοιότητα που έχουν με τα "αυθεντικά" αν δεί κλώνους επώνυμων κινητών
Σχεδιαστικα,μοιαζει με"κομμενο"SE.Νοιώθει κανείς τι παίζει με αυτά?
Οσοι ηταν αρκετα μαλακες για να ψωνισουν απο τιποτε γυφτους.αναρωτιέμαι πόσοι έχουν πληρώσει μαϊμού συσκευή για αυθεντική
αναρωτιέμαι πόσοι έχουν πληρώσει μαϊμού συσκευή για αυθεντική
Μίλησα μαζί τους στο τηλ και μου είπαν καλύπτουν ότι και να πάθει για ένα χρόνο, μου αρκεί αυτό!Ότι πληρώνεις παίρνεις.. Tι λένε αυτές οι απομιμήσεις από ποιότητα κατασκευής, από υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης και από software;
Με 52 ευρώ μόνο με τόσες λειτουργίες αξίζει το ρίσκο.
ξεχνα το σε ολα αυτα τα κινητα η καμερα ειναι επιπεδου vgaΕχει και HIGH DIGITAL CAMΕRA ρε!
Θα το αγορασω!
Γενικά βλέπω υπάρχει διχογνωμία, εγώ το παρήγγειλα έτσι και αλλιώς να το δοκιμάσω... δεν γαμιέται52 ευρώ είναι!ξεχνα το σε ολα αυτα τα κινητα η καμερα ειναι επιπεδου vga
αυτο ειναι και το μονο μειονεκτιμα ομως,σε ολες τις αλλες λειτουργιες ειναι παρα πολυ καλλα.
ασε που μπορεις να βλεπεις τηλεοραση και με πολυ καλο σημα.
οχι ρε παιχτη απο το EBW πηγες και πηρες;αξείζει για 52 ευρώ αν πάθει κάτι...αλλά για ρώτα και τι sar έχει...γιατί αν είναι να το βάλεις στο κεφάλι και το μυαλό να σου γίνει φιλέτο τότε καλύτερα να πάρεις κάτι επώνυμο...
ρώτα ή ψάξε στο ιντερνετ για sar για κεφάλι και σώμα