Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Είχα σκοπό να ανοίξω εγώ το θρεντ σήμερα. Το συζήτησα με τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ο οποίος μου πρότεινε να το δημοσιεύσω αμέσως. Ηθελα όμως να είμαι σίγουρος πως έχω αφροδίσιο νόσημα.
Χτες πήρα τις εξετάσεις και έχω προσβληθεί από βλεννόρροια.
Σημειώνω πως η σεξουαλική επαφή έγινε απολύτως και όλη την ώρα με προφυλακτικό.
Η γιατρός αφροδισιολόγος που με εξέτασε, μου είπε πως πολλές φορές η ελαφράς μορφής βλενόρροια που έχω, μπορεί να κολλήσει ή από κακή χρήση προφυλακτικού ή και με το στοματικό σεξ.
Ψυχολογική κατάσταση.... σκατά! εδώ και 10 μέρες. Θα πρέπει εντός τριμήνου να υποβληθώ και σε αιματολογικές εξετάσεις ώστε να αποκλεισθεί η σύφιλη, το aids και η ηπατίτιδα.
Μέχρι στιγμής έχω σκάσει 200 ευρώ, σε επισκέψεις σε γιατρούς, αντιβιωτικές ενέσεις και εξετάσεις σε μικροβιλογικά εργαστήρια. Κι έπεται συνεχεια με κανα 200άρι ακόμα για να δω τελικά αν είμαι τελείως καλά. Αυτό θα το ξέρω τέλος του έτους, οπότε και μου σύστησαν να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις.
Η κοπέλα που συνευρέθηκα είναι το κωλ γκερλ ΑΝΑΣΤΑSΙΑ RU. Εχει και σχετικό τόπικ εδώ μέσα.
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για το θέμα.
Ελπίζω να βοήθησα.
φιλε περαστικα,και λυπαμαι πολυ για την περιπετεια σου.μαλλον ομως αυτο καταρριπτει και τα τελευταια επιχειρηματα του θρεντ για το κατα ποσον ειναι ασφαλες να κανουν τα κοριτσια ακαποτες πιπες στους πελατες.μπραβο για το θαρρος σου να βγεις και να το πεις,και πραγματικα γλυτωνεις ΠΟΛΥ κοσμο απο ΠΟΛΛΟΥΣ μπελαδες.και παλι περαστικα,που βεβαια ειναι σιγουρο οτι σε λιγες μερες θα εισαι τελειως καλα.