εχω σχεση 4 χρονια περιπου. με την κοπελα μου επειδη ηταν παρθενα δυσκολευτηκα να την πεισω με γαμηθουμε χωρις καποτα αλλα ελα που οταν την φοραγα δεν ενιωθα τιποτα και μου επεφτε. τελικα τοτε εγινε χωρις καποτα. απο τοτε και στο εξης το εχουμε κανει καμια 300 φορες και μονο σε 2 περιπτωσεις εχω φορεσει καποτα και μαλιστα μετα απο πολυ καιρο για να δω πως ειναι η αισθηση. αμα προσεχουμε μαγκες δεν τπαρχει φοβος. ειχε οντως 3 φορες καθυστερηση αλλα ηταν απο το αγχος. πταγματικα δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο το αγνο και καθαρο σεξ. απολαυστε ελευθερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κίνδυνος η όχι για εγκυμοσύνη..απουσία προφυλακτικού.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Durgā
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
απο τοτε και στο εξης το εχουμε κανει καμια 300 φορες
Καταπληκτικό. Έχεις μπλοκάκι και σημειώνεις; Φαντάζομαι σκηνικό. Τελειώνει ο τύπος, ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου και γράφει: Ημερομηνία τάδε, 259 φορά. Υπογραφή.
stelakis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η μεθοδος της διακεκομενης επαφης (Coitus interruptus) αν γινται ΣΩΣΤΑ ειναι αρετα ασφαλης. Δες εδω:
Σε διαφορες ερευνες αποδειχτηκε οτι τα προσπερατικα υγρα ΔΕΝ περιεχουν καθολου σπερμα, η περιεχουν ελαχιστο και οχι κινητικο (δηλαδη νεκρο ουσαστικα).
Στην πραγματικοτητα, αν υπαρχουν ιχνη σπερματος αυτ οφειλεται σε προηγουμενη προσφατη εκσπερματιση. Αρα, αν εχεις τελειωσει μια φορα, τοτε για τοδ δευτερο γυρο πρεπει να βαλεις προφυλακτικο - η να περιμενεις να περασουν καποιες ωρες, και στο μεταξυ να κατουρησεις για να καθαρισει απο σπερμα η διαδρομη της ουρηθρας. Η να της το βαλεις μονο απο πισω...
Ουσιαστικα η μεθοδος αποτυγχανει ΕΙΤΕ γιατι καποιος δεν τραβιεται εγκαιρα, ΕΙΤΕ γιατι μετα απο μια πολυ προφατη εκσπερματιση ακολουθει ξανα διεισδυση χωρις προφυλαξη.
Σε διαφορες ερευνες αποδειχτηκε οτι τα προσπερατικα υγρα ΔΕΝ περιεχουν καθολου σπερμα, η περιεχουν ελαχιστο και οχι κινητικο (δηλαδη νεκρο ουσαστικα).
Στην πραγματικοτητα, αν υπαρχουν ιχνη σπερματος αυτ οφειλεται σε προηγουμενη προσφατη εκσπερματιση. Αρα, αν εχεις τελειωσει μια φορα, τοτε για τοδ δευτερο γυρο πρεπει να βαλεις προφυλακτικο - η να περιμενεις να περασουν καποιες ωρες, και στο μεταξυ να κατουρησεις για να καθαρισει απο σπερμα η διαδρομη της ουρηθρας. Η να της το βαλεις μονο απο πισω...
Ουσιαστικα η μεθοδος αποτυγχανει ΕΙΤΕ γιατι καποιος δεν τραβιεται εγκαιρα, ΕΙΤΕ γιατι μετα απο μια πολυ προφατη εκσπερματιση ακολουθει ξανα διεισδυση χωρις προφυλαξη.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
παιρνει αντισυλληπτικα φανταζομαι...εχω σχεση 4 χρονια περιπου. με την κοπελα μου επειδη ηταν παρθενα δυσκολευτηκα να την πεισω με γαμηθουμε χωρις καποτα αλλα ελα που οταν την φοραγα δεν ενιωθα τιποτα και μου επεφτε. τελικα τοτε εγινε χωρις καποτα. απο τοτε και στο εξης το εχουμε κανει καμια 300 φορες και μονο σε 2 περιπτωσεις εχω φορεσει καποτα και μαλιστα μετα απο πολυ καιρο για να δω πως ειναι η αισθηση. αμα προσεχουμε μαγκες δεν τπαρχει φοβος. ειχε οντως 3 φορες καθυστερηση αλλα ηταν απο το αγχος. πταγματικα δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο το αγνο και καθαρο σεξ. απολαυστε ελευθερα
αλλα χωρις να το παιζω υποχονδριος , δεν ξερω κατα ποσο αυτα τα σκευασματα δεν δημιουργουν επιπλοκες στη γυναικα μετα παρατεταμενη χρηση...
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
η περιοδος πολλες φορες ερχετε και στα αρχικα σταδια εγκυμοσύνης. 2 πραγματα φιλε μου γιατι θα σε τρωει η αγονια. Παντε και καντε ενα υπερηχογραφιμα στη γυναικολογο, κραταει 2 λεπτα και θα ξερεις 100% και δοκιμασε καποιο τεστ αλλα το δευτερο δεν ειναι τοσο εγκιρο .
Πανε σε γυναικολογο για να καλμαρεις και εσυ και η κοπελα.
Ολα αυτα βεβαια εννοειτε οτι θα τα κανεις ΑΝ εχει καθιστεριση η κοπελα κτλ ,οχι στα καλα καθουμενα.
Και ναι τυχενει απο τα υγρα και ας μην εχεις τελειωσει μεσα. Δυστιχος μου εχει τυχει.
Πανε σε γυναικολογο για να καλμαρεις και εσυ και η κοπελα.
Ολα αυτα βεβαια εννοειτε οτι θα τα κανεις ΑΝ εχει καθιστεριση η κοπελα κτλ ,οχι στα καλα καθουμενα.
Και ναι τυχενει απο τα υγρα και ας μην εχεις τελειωσει μεσα. Δυστιχος μου εχει τυχει.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
ηρεμησε..δεν θα μεινει εγκυος ετσι.
προσοχη ομως την επομενη φορα..παντα με προφυλαξη..
προσοχη ομως την επομενη φορα..παντα με προφυλαξη..
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Δε μπορω να μη σχολιασω. Πώς το σκεφτεστε ετσι το θεμα με τα παιδια στα 21 και στα 23 σας? Σκεφτεστε σοβαρα στα 20-25 σας να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια σας σε καποιον αλλον ανθρωπο (το παιδι λεω)? Δηλαδη εχετε ζησει ολα οσα θα μπορουσατε να ζησετε στα 25 σας και αποφασισατε να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια στο παιδι σας? Ή σχεδιαζετε να το παρατησετε στη γυναικα κι εσεις να συνεχισετε τη ζωαρα?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 266
+10000000000000000000000000000000000000000000000Δε μπορω να μη σχολιασω. Πώς το σκεφτεστε ετσι το θεμα με τα παιδια στα 21 και στα 23 σας? Σκεφτεστε σοβαρα στα 20-25 σας να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια σας σε καποιον αλλον ανθρωπο (το παιδι λεω)? Δηλαδη εχετε ζησει ολα οσα θα μπορουσατε να ζησετε στα 25 σας και αποφασισατε να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια στο παιδι σας? Ή σχεδιαζετε να το παρατησετε στη γυναικα κι εσεις να συνεχισετε τη ζωαρα?
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
συμφωνοι 100%Δε μπορω να μη σχολιασω. Πώς το σκεφτεστε ετσι το θεμα με τα παιδια στα 21 και στα 23 σας? Σκεφτεστε σοβαρα στα 20-25 σας να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια σας σε καποιον αλλον ανθρωπο (το παιδι λεω)? Δηλαδη εχετε ζησει ολα οσα θα μπορουσατε να ζησετε στα 25 σας και αποφασισατε να αφιερωσετε τα επομενα 20++ χρονια στο παιδι σας? Ή σχεδιαζετε να το παρατησετε στη γυναικα κι εσεις να συνεχισετε τη ζωαρα?
αλλα με μια διαφορα, δεν θα ειναι μονο 20 χρονια , αλλα εφ'ορου ζωης , γιατι ακομα και να χωρισεις θα χεις να πλερωνεις διατροφες κτλ κτλ
οποτε προσεχουμε για να εχουμε ;)
Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Και πειτε οτι γινεται το κακο και στο κρυβει η τυπισσα και οταν τελικα σου πει οτι ειναι εγκυος δε μπορεις να κανεις τιποτα... Ή οτι απλα εισαι παντρεμενος με παιδι και χωριζεις. Ποσο πληρωνεις διατροφη? Εχουν διαφορα μεταξυ τους στο ποσο πληρωνεις αυτες οι δυο περιπτωσεις?συμφωνοι 100%
αλλα με μια διαφορα, δεν θα ειναι μονο 20 χρονια , αλλα εφ'ορου ζωης , γιατι ακομα και να χωρισεις θα χεις να πλερωνεις διατροφες κτλ κτλ
οποτε προσεχουμε για να εχουμε ;)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 20.605
γάματα φιλε , γάματαΚαι πειτε οτι γινεται το κακο και στο κρυβει η τυπισσα και οταν τελικα σου πει οτι ειναι εγκυος δε μπορεις να κανεις τιποτα... Ή οτι απλα εισαι παντρεμενος με παιδι και χωριζεις. Ποσο πληρωνεις διατροφη? Εχουν διαφορα μεταξυ τους στο ποσο πληρωνεις αυτες οι δυο περιπτωσεις?
γιατι και στην πρωτη περιπτωση ειναι αυτο που λεμε οτι σε "τυλιξε" οποτε σε αναγκαζει ειτε να την παντρευτεις ή να αναγνωρισεις το παιδι εστω και χωρις γαμο , σε καθε περιπτωση ο παραγων παιδι ειναι σοβαρος ;)