Νέα

Κίνδυνος η όχι για εγκυμοσύνη..απουσία προφυλακτικού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αφου ειπε ρε ο τυπας,οτι μετα απο πολυ καιρο αποφασισε με την ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ να το κανουν χωρις προφυλακτικο. :-*

το πολυ καιρο η αληθεια ειναι οτι δεν το προσεξα, αλλα οπως κ να εχει, ας πανε για εξετασεις.
αιματος οχι χοριακης.

infernoman

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
να πω και γω μια ιστορια
αυτο με τα υγρα για μενα ειναι ψεμα μονη περιπτωση να μεινει εγκυος η κοπελα ειναι να τελειωσεις μεσα της και να μην το καταλαβεις ( να νομιζεις οτι αντεχεις λιγο ακομα δηλαδη ) για να γλυτωσω απο ερωτησεις και απαντησεις του τυπου μα καλα πως γινεται την επαθα και εγω οπως και ο συμφορουμιτης μας που εγραψε για οταν ηταν 23 χρονων και ηταν απο αυτο το λογο που ανεφερα.
Κοντα στα 2,5 χρονια εχω μια σχεση με μια κοπελα εκτος του πρωτου τριμηνου δεν ξαναχρησιμοποιησαμε προφυλακτικο και δεν υπηρξε κανενα προβλημα

ΥΓ δεν ειναι σωστο να το κανεις χωρις προφυλακτικο περνεις ρισκο ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ απλα το εχουμε αποδεχτει και οι 2

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ τα χα με μια κοπέλα Κύπρια πριν από  κάου 3μιση χρόνια.Καλή κοπέλα και τότε την είχα καψουρευτεί τρελά.ήταν αυτό που λέμε λίγο νταρντάνα.Σε καμια περίπτωση χοντρή απλά τα χε όλα ρε παιδί μου και στήθος DD και ωραία πόδια με μπουτάρες και απίστευτη κωλάρα..

Τη δεύτερη φορά που κάναμε σεξ δεν ξέρω πως μου ήρθε και μου μπήκε η διαολεμένη ιδέα..Και το κάναμε και τέλειωσα μέσα της.Μετά όμως το σκεφτόμουν και την έπεισα το πρωί και πήγαμε σε φαρμακείο για το χάπι.

Μέρες μετά και ενώ είμασταν τρελαμένοι στην κάβλα και ενώ την έκανα turbo με τα προκαταρκτικά μου εκείνη μου τον άρπαξε και τον έβαλε μέσα της,και εγώ εν μπόρεσα να αντισταθώ πάνω στην κάβλα μου.

Τρίτωσε το κακό άλλη μέρα που ενώ και οι 2 θέλαμε σεξ δεν υπήρχαν προφυλακτικά ούτε το φαρμκείο της γειτονιάς ήταν ανοιχτό.Και ξαναγινε το κακό..

¨ομως θα πω το εξής.Δεν ήθελε να μείνει έγκυος και επειδή δεν τα ξέρω τα γυναικολογικά κάτι μουείπε ότι είναι κάποιες μέρες πριν και μετά την περίοδο που είναι να πιάσει μια γυναίκα παιδί και ότι οι υπόλοιπες είναι πολύ λίγες πιθανότητες ως καθόλου.Στέκει;

Πάντως ακόμα τη θυμάμαι τη Θέλμα (έτσι τη λέγαν) και πρέπει να πω ότι με εκείνη ταίριαζα απόλυτα σεξουαλικά.Με καμια άλλη κοπέλα δεν έχω περάσει τόσο καλά.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μουείπε ότι είναι κάποιες μέρες πριν και μετά την περίοδο που είναι να πιάσει μια γυναίκα παιδί και ότι οι υπόλοιπες είναι πολύ λίγες πιθανότητες ως καθόλου.Στέκει;

οχι.
τις γονιμες μερες εννοουσε μαλλον που ειναι περιπου στα μεσα του κυκλου, αλλα οχι οτι ειναι αδυνατον να μεινεις εγκυος τις υπολοιπες μερες.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ησουν απο τους ατυχους τυπε.λυπαμαι για οτι σου συνεβη,ηταν κριμα.αν μου τυχαινε εμενα κατι τετοιο,δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κραταγα.απο εκει και περα,ναι συμβαινει,αλλα πρεπει να εισαι εξαιρετικα ατυχος για να πιασεις ετσι παιδι.
φιλε μου με τοσα προβληματα που εχει ο κοσμος και δεν μπορει να τεκνοποιησει φυσικα το να κανεις παιδι ετσι ειναι ευλογια.τωρα αν δεν θελεις να κανεις παιδι υπαρχουν τροποι και δεν νομιζω οτι ημαστε παιδακια

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
οχι.
τις γονιμες μερες εννοουσε μαλλον που ειναι περιπου στα μεσα του κυκλου, αλλα οχι οτι ειναι αδυνατον να μεινεις εγκυος τις υπολοιπες μερες.

Κάτσε δηλαδή βλακείες έλεγε;Άρα για να ξέρω όποια μέρα κι αν κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει εξίσου πιθανότητες για παιδί;

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
ησουν απο τους ατυχους τυπε.λυπαμαι για οτι σου συνεβη,ηταν κριμα.αν μου τυχαινε εμενα κατι τετοιο,δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κραταγα.απο εκει και περα,ναι συμβαινει,αλλα πρεπει να εισαι εξαιρετικα ατυχος για να πιασεις ετσι παιδι.
Ξερεις ποσο το εχω μετανιωσει?Ποσο εχω κλαψει?Αλλα ενώ ηταν απο τα πραγματα για τα οποια ημουν ΑΠΟΛΥΤΑ καθετος,και έλεγα οτι αν ποτε μου τυχει θα το κρατησω,..κι ομως...δεν εγινε....Οι γονεις μου τοτε χωριζαν..και δεν ειχα σε ποιον να μιλησω...ο πατερας της κοπελας ειχε "φυγει" λιγους μηνες πριν....η μανα της επεμενε οτι "αν ζουσε ο αντρας μου,ολα θα ηταν αλλιως".....Δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μου σε τί ψυχολογικη πιεση ημουν...Και ημουν 23,χωρις δουλεια,χωρις να εχω παει στρατο...Και η κοεπλα το ηθελε κι αυτη και δεχονταν πιεση για το αντιθετο....
Εκτοτε,για να απαντησω σε καποιον επομενο φιλο,το εχω κανει χωρις με αλλες σχεσεις που ειχα.Αλλα εκτος κυκλου τους..Προφανως οταν συνεβη,ηταν εντος κυκλου και λογικα στις γονιμες ημερες.Πλεον,σε γονιμες ημερες,ουτε με προφυλακτικο δεν το κανω...Αποχη...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάτσε δηλαδή βλακείες έλεγε;Άρα για να ξέρω όποια μέρα κι αν κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό έχει εξίσου πιθανότητες για παιδί;
Εξίσου όχι αλλά αν πορεύεσαι με αυτό το δόγμα θα γίνεις μπαμπάς... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

v1982

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
mages einai kapoies meres gonimes ama den teliwsete mesa ekeines tis meres mi fovaste tipota tis ypolupes xuste afova mesa alla me tin proipothesh oti i kopela einai enilikh kai o kuklos ths einai statheros kai xerei pote einai oi gonimes meres

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
mages einai kapoies meres gonimes ama den teliwsete mesa ekeines tis meres mi fovaste tipota tis ypolupes xuste afova mesa alla me tin proipothesh oti i kopela einai enilikh kai o kuklos ths einai statheros kai xerei pote einai oi gonimes meres

χυστε αφοβα μεσα, ναι. αμα βρεις κανα βοδι που να το δεχεται ναι γιατι οχι?
και να θες να μη βρισεις εδω μεσα, δεεε γινεται :dunno:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χυστε μεσα βρε αλανια-αμα βρειτε αλανιαρα-και αμα ερθει το αλανακι-θα βρεθει τρελη κουμπαρα.ααααχχχχ κουλαααα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.893
Πόντοι
4.655
αν γαμας ρουμανες,και ειδικα ρουμανες τυπε,θα σε συμβουλευα να μην κανεις σχεση,δεν σου φταιει η καθε κοπελιτσα να την κολησεις κατι,που σιγουρα θα σε κολησει καποια ρουμανα.να κανεις εξετασεις καθε εβδομαδα.και κυριως,δες βιντεο με ασθενεις του ειτζ.

Κατσε, στη Ρουμανια, το ποσοστο των οροθετικων ειναι 1% ενω στην Ελλαδα ειναι 2%, δηλαδη, 50% πιο κατω στη Ρουμανια. Οποτε, μην λες ρατσιστικες, ηλιθιες μαλακιες και σταματα να σκεφτεσαι με βλαχικη λογικη.

Π

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μετα απο πολυ καιρο δοκιμασα με την κοπελα μου σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο.Φυσικα και το μετανοιωσα γιατι απο κεινη την
στιγμη μεχρι τωρα(εδδω και 3μερες) εχω αγχωθει λιγο..εννοειτε οτι δεν τελειωσα μεσα αλλα απο οτι εχω ακουσει τα προσπερματικα υγρα ειναι ικανα για να γινει το μπερδεμα..(χαπι της επομενης μερας δεν πηρε)εχετε αναλογη περιπτωση στο μυαλο σας και αν ναι
να φοβαμαι? :-

Eτοιμασε μπιμπερο και κουνιες!
Καλως τα δεχτηκες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom