ησουν απο τους ατυχους τυπε.λυπαμαι για οτι σου συνεβη,ηταν κριμα.αν μου τυχαινε εμενα κατι τετοιο,δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κραταγα.απο εκει και περα,ναι συμβαινει,αλλα πρεπει να εισαι εξαιρετικα ατυχος για να πιασεις ετσι παιδι.
Ξερεις ποσο το εχω μετανιωσει?Ποσο εχω κλαψει?Αλλα ενώ ηταν απο τα πραγματα για τα οποια ημουν ΑΠΟΛΥΤΑ καθετος,και έλεγα οτι αν ποτε μου τυχει θα το κρατησω,..κι ομως...δεν εγινε....Οι γονεις μου τοτε χωριζαν..και δεν ειχα σε ποιον να μιλησω...ο πατερας της κοπελας ειχε "φυγει" λιγους μηνες πριν....η μανα της επεμενε οτι "αν ζουσε ο αντρας μου,ολα θα ηταν αλλιως".....Δεν μπορεις να φανταστεις φιλε μου σε τί ψυχολογικη πιεση ημουν...Και ημουν 23,χωρις δουλεια,χωρις να εχω παει στρατο...Και η κοεπλα το ηθελε κι αυτη και δεχονταν πιεση για το αντιθετο....
Εκτοτε,για να απαντησω σε καποιον επομενο φιλο,το εχω κανει χωρις με αλλες σχεσεις που ειχα.Αλλα εκτος κυκλου τους..Προφανως οταν συνεβη,ηταν εντος κυκλου και λογικα στις γονιμες ημερες.Πλεον,σε γονιμες ημερες,ουτε με προφυλακτικο δεν το κανω...Αποχη...