Νέα

Κίνδυνος η όχι για εγκυμοσύνη..απουσία προφυλακτικού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μετα απο πολυ καιρο δοκιμασα με την κοπελα μου σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο.Φυσικα και το μετανοιωσα γιατι απο κεινη την
στιγμη μεχρι τωρα(εδδω και 3μερες) εχω αγχωθει λιγο..εννοειτε οτι δεν τελειωσα μεσα αλλα απο οτι εχω ακουσει τα προσπερματικα υγρα ειναι ικανα για να γινει το μπερδεμα..(χαπι της επομενης μερας δεν πηρε)εχετε αναλογη περιπτωση στο μυαλο σας και αν ναι
να φοβαμαι? :-

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
μετα απο πολυ καιρο δοκιμασα με την κοπελα μου σεξουαλικη επαφη χωρις προφυλακτικο.Φυσικα και το μετανοιωσα γιατι απο κεινη την
στιγμη μεχρι τωρα(εδδω και 3μερες) εχω αγχωθει λιγο..εννοειτε οτι δεν τελειωσα μεσα αλλα απο οτι εχω ακουσει τα προσπερματικα υγρα ειναι ικανα για να γινει το μπερδεμα..(χαπι της επομενης μερας δεν πηρε)εχετε αναλογη περιπτωση στο μυαλο σας και αν ναι
Εχεις δικιο οι πιθανοτητες ειναι μικρες αλλα υπαχουν.Εξαρταται και σε ποιες μερες ηταν και κοπελια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειναι απο σπανιο εως αδυνατο.εκτος και αν εισαι πολυ γκαντεμης.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φολε καλημερα.εγω πριν 3 μηνεσ ειχα μια ρουμανα γκομενα 40αρα εβγαζε τρελα γουστα και πανω στη γκαυλα μου την γαμησα 2 φορεσ χωρισ προφυλαξη ηταν απολαυση....μετα ομωσ απο 1 μερα δεν μπορουσα να υσυχασω μου ερχονταν ιδεεσ για ειτζ κτλ.πριν 3 μερεσ εκανα εξετασεισ και περιμενω τα αποτελεσματα για να υσυχασω,,το ζουμι ποιο εινε ,μεγαλο λαθοσ φιλε που πανω στησ γκαυλεσ μασ παρασυρομαστε για τι 1 φορα γινεται η στραβη.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ωστα για πληροφοριεσ παρε στη γραμμη ειτζ.εμενα μου ειπαν οτι εινε αναλογα αν εχει κατι μια γκομενα κολασ απο τα υγρα τησ.δεν εχει καμια απολυτοσ σημασια αν χυσεισ η οχι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ε μετα απο 3 μερες οτι ειναι να γινει, θα γινει. μην αναφερω τιποτα για σμν κ σε αγχωσω κι αλλο..
οταν παιρνεις αποφασεις καυλωμενος, αυτα παθαινεις..
τωρα ηρεμησε, δεν μπορεις να κανεις κατι.
αν τραβηχτηκες εγκαιρα, προφανως μειωνονται οι πιθανοτητες, δε μηδενιζονται ομως. και παιζει ρολο κ σε ποια φαση του κυκλου της ηταν η κοπελα.
καντε κ καμια εξεταση για σμν παντως, δεν ειναι κακο.
εναλλακτικα παρε απο το φαρμακειο, τεστ εγκυμοσυνης που δειχνει αποτελεσμα 7 μερες μετα την πιθανη συλληψη, για να ξεαγχωθειτε.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
και αντε εσυ ενταξει γαμησεσ την σχεση σου εγω ομωσ σαν κολομπαρασ που ειμε που παω με ρουμανεσ κτλ,χωρισ σκουφακια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και αντε εσυ ενταξει γαμησεσ την σχεση σου εγω ομωσ σαν κολομπαρασ που ειμε που παω με ρουμανεσ κτλ,χωρισ σκουφακια.
εσυ στην καλυτερη περιπτωση θα φυγεις απο ειτζ,το θεμα ειναι τυπε να μην εχεις καμια σχεση,δεσμο,και να πηγαινεις χωρις προφυλακτικο.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
α οχιιιι δεν κανω τετοια εγω.μολισ εχω δεσμο νωρισ νωρισ σπιτι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ε μετα απο 3 μερες οτι ειναι να γινει, θα γινει. μην αναφερω τιποτα για σμν κ σε αγχωσω κι αλλο..
αν τραβηχτηκες εγκαιρα, προφανως μειωνονται οι πιθανοτητες, δε μηδενιζονται ομως. και παιζει ρολο κ σε ποια φαση του κυκλου της ηταν η κοπελα.
εναλλακτικα παρε απο το φαρμακειο, τεστ εγκυμοσυνης που δειχνει αποτελεσμα 7 μερες μετα την πιθανη συλληψη, για να ξεαγχωθειτε.
σιγα ρε θα το πεθανετε το παλικαρι!!!προφανως ειναι μικρος,το ιδιο και η κοπελα του,και το εκαναν τοσο καιρο με προφυλακτικο και ειπαν να δοκιμασουν και μια φορα χωρις,δεν πηγε με καμια που δεν την ξερει ο τυπας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
α οχιιιι δεν κανω τετοια εγω.μολισ εχω δεσμο νωρισ νωρισ σπιτι.
αν γαμας ρουμανες,και ειδικα ρουμανες τυπε,θα σε συμβουλευα να μην κανεις σχεση,δεν σου φταιει η καθε κοπελιτσα να την κολησεις κατι,που σιγουρα θα σε κολησει καποια ρουμανα.να κανεις εξετασεις καθε εβδομαδα.και κυριως,δες βιντεο με ασθενεις του ειτζ.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Πάλι καλά που δεν ανέφερες και δεν τον άγχωσες τον άνθρωπο...  :2funny:

Προσωπική μου άποψη, αν πιάνονταν τόσο εύκολα τα παιδιά θα είχαμε γίνει Κίνα. Ηρέμησε, κάντε τεστ και εις άλλα με υγεία.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
φτου να φασ τη γλωσσα σου....μαυρο φιδι να σε τσιμπιση και να σαπησισ ανησωρωπε ανθρωπε.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36
ειναι απο σπανιο εως αδυνατο.εκτος και αν εισαι πολυ γκαντεμης.
εν εττει 2000...ημουν 23...ηθελα πολυ την κοπελα μου,με την οποια ειχαμε σχεση απο αποσταση...Οταν βρεθηκαμε,για μια μερα το καναμε συνεχεια....Τοσο μ εκοβε χωρίς προφυλακτικο...ΔΕΝ τελειωσα καμια φορα μεσα....
Σ ενα μηνα ειχε καθυστερηση.....Εκανα ενα μεγαλο λαθος...σήμερα θα είχα ενα παιδακι 10 ετων...και οικογενεια με την κοπελα που αγαπουσα απο παιδι...Ακόμα βωλοδερνω αριστερα-δεξια,η κοπελα εκεινη αραββωνιαστηκε αλλον....
Τί θελω να πω,χωρις να θελω να το παιζω έξυπνος.Τα προσπερματικα υγρα ,ειδικά αν ανηκουν σε σπερμα που εινα ιπολυ δυνατο και εχει καιρο να εκτονωθει,εχουν μεγαλες πιθανότητες να πετυχουν συλληψη...Οταν φυσικά υπάρχουν και οι αντιστοιχες προυποθεσεις απο την πλευρα της γυναικας.Γι αυτο,να προσεχετε....Υπαρχει η πιθανότητα και μην ακουω βλακειες ότι δεν γίνετε κτλ.Μου ετυχε και εχω αποψη.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γαμηστε γερα, με προφηλακτηκα, για να χουμε υγεια ,να σκιζουμε μουνια :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εν εττει 2000...ημουν 23...ηθελα πολυ την κοπελα μου,με την οποια ειχαμε σχεση απο αποσταση...Οταν βρεθηκαμε,για μια μερα το καναμε συνεχεια....Τοσο μ εκοβε χωρίς προφυλακτικο...ΔΕΝ τελειωσα καμια φορα μεσα....
Σ ενα μηνα ειχε καθυστερηση.....Εκανα ενα μεγαλο λαθος...σήμερα θα είχα ενα παιδακι 10 ετων...και οικογενεια με την κοπελα που αγαπουσα απο παιδι...Ακόμα βωλοδερνω αριστερα-δεξια,η κοπελα εκεινη αραββωνιαστηκε αλλον....
Τί θελω να πω,χωρις να θελω να το παιζω έξυπνος.Τα προσπερματικα υγρα ,ειδικά αν ανηκουν σε σπερμα που εινα ιπολυ δυνατο και εχει καιρο να εκτονωθει,εχουν μεγαλες πιθανότητες να πετυχουν συλληψη...Οταν φυσικά υπάρχουν και οι αντιστοιχες προυποθεσεις απο την πλευρα της γυναικας.Γι αυτο,να προσεχετε....Υπαρχει η πιθανότητα και μην ακουω βλακειες ότι δεν γίνετε κτλ.Μου ετυχε και εχω αποψη.
ησουν απο τους ατυχους τυπε.λυπαμαι για οτι σου συνεβη,ηταν κριμα.αν μου τυχαινε εμενα κατι τετοιο,δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κραταγα.απο εκει και περα,ναι συμβαινει,αλλα πρεπει να εισαι εξαιρετικα ατυχος για να πιασεις ετσι παιδι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
σιγα ρε θα το πεθανετε το παλικαρι!!!προφανως ειναι μικρος,το ιδιο και η κοπελα του,και το εκαναν τοσο καιρο με προφυλακτικο και ειπαν να δοκιμασουν και μια φορα χωρις,δεν πηγε με καμια που δεν την ξερει ο τυπας.

πως τα καταλαβες ολα αυτα καλε εφοσον δεν ειπε κατι αυτος? εγω καλυψα ολα τα ενδεχομενα πφφ

Πάλι καλά που δεν ανέφερες και δεν τον άγχωσες τον άνθρωπο...  :2funny:

Προσωπική μου άποψη, αν πιάνονταν τόσο εύκολα τα παιδιά θα είχαμε γίνει Κίνα. Ηρέμησε, κάντε τεστ και εις άλλα με υγεία.

:birdman:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μπορει να βολωδερνεισ μα λεσ συνεχεια περνεισ-δεν τρωσ καθε μερα φασολια και φακεσ,και ο πουτσοσ σου ειναι μεσα σε γκομενεσ καυτεσ χε χε χε χεεε. :fuck2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πως τα καταλαβες ολα αυτα καλε εφοσον δεν ειπε κατι αυτος? εγω καλυψα ολα τα ενδεχομενα πφφ
αφου ειπε ρε ο τυπας,οτι μετα απο πολυ καιρο αποφασισε με την ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ να το κανουν χωρις προφυλακτικο. :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom