Νέα

Κίνδυνοι από το ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinokinigos28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21
καλα ρε ανισορροπε, εσυ εχεις ονομα piss και ασχολεισαι με κατουρηματα και γκολντεν σαουερ και αλλα σκατολοιδια, και τολμας να μας κουνας το δαχτυλο για τα ακαποτα παιχνιδια μας?
τραβα ξαπλωσε ανασκελα και κατουρα στον αερα σαν συντριβανι να πεσουν τα κατρουλια στα μουτρα σου και ασε εμας να κανουμε κουμαντο στη συσκευασια που παραδιδουμε το καβλι μας. :piss:
Ναι γιατι το καυλι σου μπαινει στις τρυπες που κατουραω, οποτε θελω να ειναι καθαρες βλαχε γιδοβοσκε.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Ναι γιατι το καυλι σου μπαινει στις τρυπες που κατουραω, οποτε θελω να ειναι καθαρες βλαχε γιδοβοσκε.
ο πουτσος μου ειναι πιο καθαρος απτη μαπα σου, αντε φτιαξε ενα κοκτειλ ρουμι-κατουρο-σκατο να χαλαρωσεις λιγο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
352
Πόντοι
21

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.257
Πόντοι
10.336
Ειμαι σιγουρος. Καθαρος οσο και το ποινικο μητρωο σου.
Chicago Bulls What GIF by NBA

Argiref

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Αυτό ρε μάγκες που γράφετε ΄ότι το έπαθε ο φίλος σας - αδερφός σας ή ο πεθερός σας.... και δεν έχετε τα κότσια να πείτε ...ναι ρε μάγκες την έπαθα....
Πραγματικά με ... τι να πω ... λες και σκοτώσατε κανέναν και φοβάστε μην σας πιάσουν
Πες τα φιλε
..εκανα θεραπεια τεσσερις επισκεψεις σε ενα μηνα κι απαλλαχτηκα απο κονδυλωματα με κρυοπαγια.τελος καλο ολα καλα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Παιδες τι συζηταμε τωρα;
Πλακα κανετε;
1 γαλαζια φαντα πριν 1 μετα μαζι με ενα πιτογυρο με κρεμμυδι που εχει αντιφλεγμονωδεις ιδιοτητες και δεν εχεις λογο να φοβασαι!
Το συνιστουν 29 κατασκευαστες καποτων σε περιπτωση αποτυχιας του υλικου τους!

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Εδώ μέσα ζητάς βοήθεια;
Μπαίνεις εδώ να σου κάνουν διάφοροι άσχετοι τον γιατρό;
Χωρίς να είμαι γιατρός, τα συμπτώματα που λες, παραπέμπουν σε γονόρροια (κοινώς βλεννόρροια)...
Χρειάζεσαι άμεσα γιατρό εξειδικευμένο...
Το ακάποτο τσιμπούκι το κάνουμε πολλοί (με ρίσκο πάντα)...
Το ακάποτο γαμήσι, τι το ήθελες ρε φίλε;
ξεχνας να γραψεις οτι πληρωσες κ επιπλεον χρηματα στο δωματιο την μικρη..... για το ακαποτο ,,,,,
Ασε που καποιος αλλος εμαθε οτι κολησε και ηπατίτιδα κ ειναι ΤΩΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .....
Ξερεις οτι οι αφγανοι οι πακι οι αιγυπτιοι πληρωνουν 20ευρ + στο δωματιο μονο μην ακουει η τσατσα κ το καρφωσει στο αφεντικο για ακαποτο κ η κοπελες καθοντε λογο αναδουλιας ???? παραδειγαμ 2ακαποτα =40 ευροπουλα δηλαδη ειναι σαν 8 πελατες οεοοοοο.κατσε λοιπον να σου παρει και πιπα στο λαρυγγοσπερματοδοχειο της που το πλενει με νερακι του θεου η καθε ρωσσα που ηρθε απο τις στεπες αμορφωτη αγροτισα .

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Πες τα φιλε
..εκανα θεραπεια τεσσερις επισκεψεις σε ενα μηνα κι απαλλαχτηκα απο κονδυλωματα με κρυοπαγια.τελος καλο ολα καλα
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Τ Σ Α Τ Σ Ο Σ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και την πατησε με κοπελα ΡΩΣΙΔΑ ευρείας φήμης στο ακαποτο, στα μεγαλα νουμερα της Κ.... οχι με ουκρανεζα .
ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΕΠΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ μαγαζι που αυτος ΔΕΝ εργαζοταν μαζι της (ξερεις οι ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ...τσατσοι εχουν την ευχέρεια να γαμουν οποια θελουν κ ακαποτα εκτος αυτης με την οποια δουλευουν ειναι αγραφος νομος διοτι μετα εχουν προβλημα με τα αφεντικα......) τουλαχιστον ετσι μου εχει πει , και αυτο μεταφερω.

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
καλα ρε ανισορροπε, εσυ εχεις ονομα piss και ασχολεισαι με κατουρηματα και γκολντεν σαουερ και αλλα σκατολοιδια, και τολμας να μας κουνας το δαχτυλο για τα ακαποτα παιχνιδια μας?
τραβα ξαπλωσε ανασκελα και κατουρα στον αερα σαν συντριβανι να πεσουν τα κατρουλια στα μουτρα σου και ασε εμας να κανουμε κουμαντο στη συσκευασια που παραδιδουμε το καβλι μας. :piss:
ΜΟΥ θυμησες εναν πελατη την περασμενη εβδομαδα που παρουσια ολων στο 25 μεγαλου αλεξανδρου πρωτος οροφος στην κατερινα ωρα 1 με 9 την αρσενικοθηλυκια με το γουλι μαλι οτι ηθελε να τον κατουρισει στο στομα και ο τσατσος χτυπιόταν για τα σεντονια το στρωμα κ το μαξιλαρι που θα γινοταν μουσκεμα...... ειχαμε πεθανει στο γελιο ολοι......αντε πηγαινε τωρα να ξαπλωσεις εκει .......ΣΙΝΤΡΥΒΑΝΑΤΕ

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.787
Πόντοι
1.446
ξεχνας να γραψεις οτι πληρωσες κ επιπλεον χρηματα στο δωματιο την μικρη..... για το ακαποτο ,,,,,
Ασε που καποιος αλλος εμαθε οτι κολησε και ηπατίτιδα κ ειναι ΤΩΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .....
Ξερεις οτι οι αφγανοι οι πακι οι αιγυπτιοι πληρωνουν 20ευρ + στο δωματιο μονο μην ακουει η τσατσα κ το καρφωσει στο αφεντικο για ακαποτο κ η κοπελες καθοντε λογο αναδουλιας ???? παραδειγαμ 2ακαποτα =40 ευροπουλα δηλαδη ειναι σαν 8 πελατες οεοοοοο.κατσε λοιπον να σου παρει και πιπα στο λαρυγγοσπερματοδοχειο της που το πλενει με νερακι του θεου η καθε ρωσσα που ηρθε απο τις στεπες αμορφωτη αγροτισα .
Δεν πλήρωσα παραπάνω χρήματα για ακάποτο τσιμπούκι καμιά πιτσιρίκα...
Ήταν στις υπηρεσίες της εκδιδόμενης...
Δεν είναι λίγες αυτές που προσφέρουν την υπηρεσία αυτή άνευ extra χρημάτων...
Έχεις γνωστό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από ηπατίτιδα που κόλλησε από ακάποτο γαμήσι;

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Για να μη μακρηγορούμε με πολλα μπλα μπλα κλπ απλα πραγματα δες πως μεταδιδεται η ηπατιτηδα α η β η c στη μηχανη αναζητησης δε θα σου υποδειξω εγω διατριβες τροποι μεταδωσης κλπ απο μονος σου επρεπε να ενδιαφερεσαι για την υγεια σου , ολες οι ρωσιδες ειναι μεγαλοκοπελες κ κανουν οτι μπορουν για την πελατεια που εχει πασει κατακορυφα .
Επιπλεον χρειαζεται ακομα περισοτερη προσοχη οταν βλεπεις στο δωματιο να μπαινουν πακιστανοι κλπ αν τις ρωτησεις θα σου επιτεθουν λεγοντας οτι αυτοι επειδη ειναι οι καλυτεροι πελατες ειναι ποιο καθαροι απο εσενα ( κανε την ερωτηση και θα δεις )......
Για τις εκδιδομενες ,για αυτες ειναι καλυτερα να παίρνουν πιπες απο το να τις γαμανε ..... ποιος εχει την ευθυνη για το ακαποτο δικο σου συμπερασμα .....Ξερω εναν κυριο νορμαλ ανθρωπο συνταξιουχο σχετικα μικρης ηλικίας οχι αδελφη πουστρα που κανει χρεει υπηρεσιας για να συμπληρωνει εισοδημα λεει για φροντηστηριο των παιδιων του ο οποιος μου εχει εκμυστηρευτη οτι σχεδον ολες κανουν ακαποτο με επιπλεον χρηματα φυσικα με συμφωνια μεσα στο δωματιο , οτι ειναι μικρης πνευματικης εκπαιδευσης κ ο ιδιος οταν παει σπιτι του τα ρουχα τα αφηνει στο μπαλκονι (μου λεει κ εχει δικιο ,,,,ξερεις ποσοι βρωμιάρηδες απλυτοι ερχονται και καθονται εκει που καθεσαι εσυ τωρα??? στο σεντονι που ξαπλωνεις ποσοι εχουν χυσι κλπ κλπ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ του δινω ΕΚΕΙΝΟΥ επιπλεον 5 ευρ κ μου το αλλαζει για να ειμαι ησυχος .....και να μη τα δινω ασφαλως περισσοτερα σε δερματολογους κλπ)
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ........

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Εδώ μέσα διάφοροι γαμανε Ινδές και μαύρες από τον δρόμο που δεν έχουν πάει σε γιατρό ποτέ και εσύ βρήκες να θαψεις μια Ρωσίδα που γενικά σαν φυλή είναι αρκετά πιο καθαρές και προσεγμένες;

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Εδώ μέσα διάφοροι γαμανε Ινδές και μαύρες από τον δρόμο που δεν έχουν πάει σε γιατρό ποτέ και εσύ βρήκες να θαψεις μια Ρωσίδα που γενικά σαν φυλή είναι αρκετά πιο καθαρές και προσεγμένες;
Aν ευπροσωπης εσυ αυτους που γαμανε οποιαδηποτε στο δρομο δεν εχεις θεση εδω .
Αν σε ενδιαφερει η υγεια σου ατομικα και συνολικα τοτε αστοχη η τοποθετηση σου.
Δεν θαβουμε κανεναν οταν ειναι θεματα υγιεινής αλλωστε ΠΟΛΛΟΙ που με ξερουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ξερουν και ποιος ειμαι εχουν επικοινωνησει μαζι μου εχουμε βγει εξω εχουμε μιλισει κλπ κλπ .
Δεν αναφερθηκα ΕΙΔΙΚΑ στην εν λογο κοπελα αλλα στις υπηρεσιες που παρεχουν παραπολλες απο αυτες σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ που τους περνουν ΟΛΟΥΣ ......
Αληθεια οταν ενας απο το Αφγανιστάν που εχει να κανει μπανιο ποιος ξερει απο ποτε κανει τελειωτικο στομα και πας εσυ για ενα ιδιο γρηγορο δεν παιζεις ρωσικη ρουλετα?και καλα η κοπελα που ξερει τους κίνδυνους κ προσπαθει να προφυλαχτη με καποιο ειδος στοματικου διαλύματος κλπ κλπ Λοιπον τοσο με την κοπελα αλλα και με τον κυριο που εκτελει τα χρεει υπηρεσιας και ειναι επιστηθειος φιλος της αποτι ξερω και εχω μιλισει προσωπικα μαζι του για αυτο το λογο προσπαθει τα της υγειηνης
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που η κοπελα αλλαξε μαγαζι και πηγε στο μεγαλου αλεξ 22 σκαλες πρωινη βαρδυα ως συνηθως και αποφευγει ειδικα ......τις κατσαριδες,,,,,

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Aν ευπροσωπης εσυ αυτους που γαμανε οποιαδηποτε στο δρομο δεν εχεις θεση εδω .
Αν σε ενδιαφερει η υγεια σου ατομικα και συνολικα τοτε αστοχη η τοποθετηση σου.
Δεν θαβουμε κανεναν οταν ειναι θεματα υγιεινής αλλωστε ΠΟΛΛΟΙ που με ξερουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ξερουν και ποιος ειμαι εχουν επικοινωνησει μαζι μου εχουμε βγει εξω εχουμε μιλισει κλπ κλπ .
Δεν αναφερθηκα ΕΙΔΙΚΑ στην εν λογο κοπελα αλλα στις υπηρεσιες που παρεχουν παραπολλες απο αυτες σε ενα συγκεκριμενο μαγαζι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ που τους περνουν ΟΛΟΥΣ ......
Αληθεια οταν ενας απο το Αφγανιστάν που εχει να κανει μπανιο ποιος ξερει απο ποτε κανει τελειωτικο στομα και πας εσυ για ενα ιδιο γρηγορο δεν παιζεις ρωσικη ρουλετα?και καλα η κοπελα που ξερει τους κίνδυνους κ προσπαθει να προφυλαχτη με καποιο ειδος στοματικου διαλύματος κλπ κλπ Λοιπον τοσο με την κοπελα αλλα και με τον κυριο που εκτελει τα χρεει υπηρεσιας και ειναι επιστηθειος φιλος της αποτι ξερω και εχω μιλισει προσωπικα μαζι του για αυτο το λογο προσπαθει τα της υγειηνης
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο που η κοπελα αλλαξε μαγαζι και πηγε στο μεγαλου αλεξ 22 σκαλες πρωινη βαρδυα ως συνηθως και αποφευγει ειδικα ......τις κατσαριδες,,,,,
Δεν εκπροσωπώ κανέναν ούτε όμως θα τους πω να φύγουν από εδώ..Ούτε εσύ έχεις θέση να το κάνεις.

Για τα άλλα που λες ισχύει ότι πάντα υπάρχει Ρίσκο. Είτε από τον Αφγανό πριν ή και από τον βρωμιάρη Έλληνα που έτυχε να πάει πριν από σένα. Λαχείο είναι η φάση.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.638
Πόντοι
2.536
Ένας άλλος κίνδυνος από το ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό είναι να πνίγει η γκόμενα. Μόνο τον εαυτό σας σκέφτεστε και τις αρρώστιες...

OP
OP
P

pipinokinigos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2020
Κριτικές
21
Like
797
Πόντοι
990
Ένας άλλος κίνδυνος από το ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό είναι να πνίγει η γκόμενα. Μόνο τον εαυτό σας σκέφτεστε και τις αρρώστιες...
Αυτος ο κινδυνος ειναι υπαρκτος σπανιος ομως και αντιμετωπίσιμος μιας και ερχεται με την πείρα τον καιρο και την εμπειρια αλλωστε ολες ξερουν τι κανουν και πως το κανουν για αυτες προτιμάτε λογο ξεπετας κ προτιμουν την πιπα απο το χρονιο διαρκες μικροσκισημο.....Αυτα περι του σκεπτομαστε τον ευατο μας κλπ και θα σου ανταπαντησω οπως και για τις αρρωστιες , κανε ενα γλυφομουνι οταν εχει γαμησει ΠΡΙΝ ενας αφγανος η ενας συριος ινδος ιρανος και αμα δε κολλήσεις μυκητες να σου γραψω τη λίστα με ποιες κανουν κρυφα ακαποτο με επιπλεον $$$$ στο δωμάτιο.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom