Για να μη μακρηγορούμε με πολλα μπλα μπλα κλπ απλα πραγματα δες πως μεταδιδεται η ηπατιτηδα α η β η c στη μηχανη αναζητησης δε θα σου υποδειξω εγω διατριβες τροποι μεταδωσης κλπ απο μονος σου επρεπε να ενδιαφερεσαι για την υγεια σου , ολες οι ρωσιδες ειναι μεγαλοκοπελες κ κανουν οτι μπορουν για την πελατεια που εχει πασει κατακορυφα .
Επιπλεον χρειαζεται ακομα περισοτερη προσοχη οταν βλεπεις στο δωματιο να μπαινουν πακιστανοι κλπ αν τις ρωτησεις θα σου επιτεθουν λεγοντας οτι αυτοι επειδη ειναι οι καλυτεροι πελατες ειναι ποιο καθαροι απο εσενα ( κανε την ερωτηση και θα δεις )......
Για τις εκδιδομενες ,για αυτες ειναι καλυτερα να παίρνουν πιπες απο το να τις γαμανε ..... ποιος εχει την ευθυνη για το ακαποτο δικο σου συμπερασμα .....Ξερω εναν κυριο νορμαλ ανθρωπο συνταξιουχο σχετικα μικρης ηλικίας οχι αδελφη πουστρα που κανει χρεει υπηρεσιας για να συμπληρωνει εισοδημα λεει για φροντηστηριο των παιδιων του ο οποιος μου εχει εκμυστηρευτη οτι σχεδον ολες κανουν ακαποτο με επιπλεον χρηματα φυσικα με συμφωνια μεσα στο δωματιο , οτι ειναι μικρης πνευματικης εκπαιδευσης κ ο ιδιος οταν παει σπιτι του τα ρουχα τα αφηνει στο μπαλκονι (μου λεει κ εχει δικιο ,,,,ξερεις ποσοι βρωμιάρηδες απλυτοι ερχονται και καθονται εκει που καθεσαι εσυ τωρα??? στο σεντονι που ξαπλωνεις ποσοι εχουν χυσι κλπ κλπ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ του δινω ΕΚΕΙΝΟΥ επιπλεον 5 ευρ κ μου το αλλαζει για να ειμαι ησυχος .....και να μη τα δινω ασφαλως περισσοτερα σε δερματολογους κλπ)
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ........