apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μην βιαζεσαι ...ξερεις οτι ο χρηστιδης ειναι τυπος και δεν κανει λαθη....
τυπε μην βιαζεσαι ...ξερεις οτι ο χρηστιδης ειναι τυπος και δεν κανει λαθη....
καλα εσυ δεν την παλευεις καθολουτις υποδειξεις στη μαμα σου και στο μπαμπα σου...αυτο ειναι το πρωτο...
το δευτερο ειναι ανεφερα πουθενα εγω για MMA;;και δεν το ξερω;;;;
τριτον ...το κατεχω το θεμα αρκετα καλα ...δες καλα την εισαγωγη και μην βιαζεσαι να κανεις τον πονηριδη...
τεταρτον...για στριτ φαιτ μιλησα και για ηρωα του γιου τιουμπ...
πεμπτον...οσο αμοιροι και να ειναι οι μπραουλερς να σε βοηθησει ο θεος να μην σταθεις απεναντι τους...
εκτον...χαβαλες να γινεται γιαυτο και ανοιξα τελικα το θεμα με τον συγκεκριμενο...αλλα και ψυχη εχει και αχαστος (σχεδον) σε αυτο που εκανε ηταν....
και ειπα οτι εκανε μαλακια που ανεβηκε σε ριγκ (προφανως επειδη δεν φτουραγε) και ειπα επισης με ερωτηματικο αν κανει πολεμικες τεχνες...
απο ολα αυτα πιστευω να εχεις καταλαβει ποσο ακυρο ηταν το ποστ με τις υποδειξεις και τις παρατηρησεις ....
γιαυτο καλυτερα να μασας παρα να πατας πληκτρα... ;) ;)
εσυ την παλευεις;;;τι ηθελες να μου πεις;;;προς τι οι υποδειξεις;;;καλα εσυ δεν την παλευεις καθολου
κι ο αγωνας με τον πετρουτσελι που εβαλες τι ηταν ρε μεγαλε?mma δεν ηταν?μιλησες για ΜΜΑ...ανεφερα εγω τιποτα τετοιο;;;
οσο δε το παιχνιδι με τον πετρουτσελι ηταν υπερεκπληξη αφου βαλανε τον βαψομαλλια μεσα για να φαει πολυ ξυλο...
και τελικα την εκανε σε κλασματα...
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι δυνατος και μπορει να σε σαπισει...τον παω με 1000 και ειναι και μαγκας που απο το youtube καταφερε να παιξει ufc
ρε μαγκα πινεις τιποτα;;;εδω ψηφιζουμε και εμεις..να γυρναει.. ;)κι ο αγωνας με τον πετρουτσελι που εβαλες τι ηταν ρε μεγαλε?mma δεν ηταν?
υποδειξεις που εκανα?μηπως χαρακτηρισα καπως το θρεντ σου η ζητησα να διαγραφει?ειπα τη γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ηρωα που απετυχε χαρακτηριστικα στο mma και τωρα το γυρισε στο μποξ λεει...
οντως υποπτος ο συγκεκριμενος αγωνας2) Ο αγώνας αυτός λοιπόν, τον οποίον πρώτη φορά μόλις είδα κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ. Φανταστείται τι στοιχήματα θα είχαν παιχτεί σε ήττα του Ιταλού...
στο πρωτο συμφωνω αλλωστε το ειπα και στην εισαγωγη οτι εκανε μαλακια που εφυγε απο τους δρομους και ανεβηκε σε ριγκ με επαγγελματιες που ξερουν τεχνη...Τον κύριο Σλάις τον είχα δει στο γιου τιουμπ πριν από 2 χρόνια.
Έχω όμως 2 επισημάνσεις να κάνω:
1) Συμφωνώ με ένα από τα πιο πάνω σχόλια, που γράφει ότι άλλο να πλακώνεσαι με νταήδες της γειτονιάς και άλλο με επαγγελματίες του είδους που βγάζουν το ψωμί τους με αυτόν τον τρόπο. Εκεί μιλάμε για άλλη κλάση...
Αλλά αυτό δεν αφορά τον Ιταλό, για τον αγώνα με τον οποίον περνάω αμέσως στην δεύτερη επισήμανση------->
2) Ο αγώνας αυτός λοιπόν, τον οποίον πρώτη φορά μόλις είδα κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ. Φανταστείτε τι στοιχήματα θα είχαν παιχτεί σε ήττα του Ιταλού...
Ο τρόπος μάλιστα που έχασε ο Σλάις, με κάνει να είμαι ακόμα πιο σίγουρος:δεν έκατσε δήθεν να χάσει μετά από αμοιβαίο (και καλά ξύλο) πολλών γύρων, αλλά το έκαναν να φανεί σαν "τυχαίο" γεγονός, μια στραβοκλωτσιά, ένα γλίστρημα και πάρ' τον κάτω, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα κι έτσι δεν επλήγη και ο εγωισμός του Κίμπο, όσο αν θα καθόταν να χάσει στα ίσα με ξυλίκι, απλά αποδόθηκε στην τύχη και στις διαφορετικές απαιτήσεις του κλουβιού (περισσότερη τεχνική, χρήση και των ποδιών κτλ), δόθηκαν και οι αμοιβαίες εξηγήσεις στο΄τέλος για να γλιτώσει ο Κίμπο το ρεζιλίκι και παπάρια μάντολες...
Αυτά πιστεύω.
εχει παιξει σε καπια ταινιααπιστευτος ο τυπος...
ειναι σχεδον αδυνατον να τον βαλει κανεις κατω στον δρομο
αλλα για το ufc δεν φτανουν μονο αυτα...
επισης ανετα μπορει να παιξει και σε ταινιες...
στο πρωτο συμφωνω αλλωστε το ειπα και στην εισαγωγη οτι εκανε μαλακια που εφυγε απο τους δρομους και ανεβηκε σε ριγκ με επαγγελματιες που ξερουν τεχνη...
για το δευτερο σε πρωτη αναγνωση αυτο φαινεται (στησιμο) γιατι ειχε πεσει πολυ χαρτι και πονταραν ολοι στον κιμπο....
αλλα εμενα με πονηρευει αν παρατηρησεις οτι ο κιμπο γλιστραει και τον αρχιζει ο αλλος...και δεν μου φαινεται το γλιστρημα στημενο...
τον ξερετε;;;στρητ φαιτ και τα μυααλα στα καγκελα...μιλαμε ο τυπος ειναι (ηταν;) απαιχτος και αχαστος...τερας δυναμης και ''ψυχης''...
μεχρι που ο μαλακας μπηκε στο ριγκ σαν υπερφαβορι με εναν ιταλοαμερικανο καρατεγκα της ξου κατηγοριας (που ηταν και σισυ)ο οποιος κιολας πηρε τελευταια στιγμη την θεση αλλου που κιοτεψε
και τον καθαρισε σαν αυγο λεμε σε λιγοτερο απο λεπτο...
τον αχαστο τον θρυλο...
παρακολουθειστε την πορεια του μεσω του you tube (ονομαζεται και ο ηρωας του you tube)
για να καταλαβετε πως γραφτηκε μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις ολων των εποχων στην ιστορια των πολεμικων τεχνων(αν παουμε οτι ο κιμπο επαιζε πολεμικες τεχνες!!!!)
γεννημενος μπαχαμες...
εχει παιξει σε καπια ταινια