Νέα

kimbo slice ο θρύλος του street fight

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hristidis 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
τις υποδειξεις στη μαμα σου και στο μπαμπα σου...αυτο ειναι το πρωτο...
το δευτερο ειναι ανεφερα πουθενα εγω για MMA;;και δεν το ξερω;;;;
τριτον ...το κατεχω το θεμα αρκετα καλα ...δες καλα την εισαγωγη και μην βιαζεσαι να κανεις τον πονηριδη...
τεταρτον...για στριτ φαιτ μιλησα και για ηρωα του γιου τιουμπ...
πεμπτον...οσο αμοιροι και να ειναι οι μπραουλερς να σε βοηθησει ο θεος να μην σταθεις απεναντι τους...
εκτον...χαβαλες να γινεται γιαυτο και ανοιξα τελικα το θεμα με τον συγκεκριμενο...αλλα και ψυχη εχει και αχαστος (σχεδον) σε αυτο που εκανε ηταν....
και ειπα οτι εκανε μαλακια που ανεβηκε σε ριγκ (προφανως επειδη δεν φτουραγε) και ειπα επισης με ερωτηματικο αν κανει πολεμικες τεχνες...
απο ολα αυτα πιστευω να εχεις καταλαβει ποσο ακυρο ηταν το ποστ με τις υποδειξεις και τις παρατηρησεις ....
γιαυτο καλυτερα να μασας παρα να πατας πληκτρα... ;) ;)
καλα εσυ δεν την παλευεις καθολου

OP
OP
Hristidis 7

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα εσυ δεν την παλευεις καθολου
εσυ την παλευεις;;;τι ηθελες να μου πεις;;;προς τι οι υποδειξεις;;;
τι ειπα λαθος και διορθωσες εσυ με τις γνωσεις σου;;;
σε ακουω...ειναι ο κιμπο η δεν ειναι θρυλος στο στριτ φαιτ;;;απαντα και ασε τις μαγκιες αμα την παλευω εγω η οχι...
μιλησες για ΜΜΑ...ανεφερα εγω τιποτα τετοιο;;;
που ακριβως ρε νουμερο δεν την παλευω;;;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τον παω με 1000 και ειναι και μαγκας που απο το youtube  καταφερε να παιξει ufc  :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
μιλησες για ΜΜΑ...ανεφερα εγω τιποτα τετοιο;;;
κι ο αγωνας με τον πετρουτσελι που εβαλες τι ηταν ρε μεγαλε?mma δεν ηταν?

υποδειξεις που εκανα?μηπως χαρακτηρισα  καπως το θρεντ σου η ζητησα να διαγραφει?ειπα τη γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ηρωα που απετυχε χαρακτηριστικα στο mma και τωρα το γυρισε στο μποξ λεει...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
οσο δε το παιχνιδι με τον πετρουτσελι ηταν υπερεκπληξη αφου βαλανε τον βαψομαλλια μεσα για να φαει πολυ ξυλο...
και τελικα την εκανε σε κλασματα...

Τον κύριο Σλάις τον είχα δει στο γιου τιουμπ πριν από 2 χρόνια.

Έχω όμως 2 επισημάνσεις να κάνω:

1) Συμφωνώ με ένα από τα πιο πάνω σχόλια, που γράφει ότι άλλο να πλακώνεσαι με νταήδες της γειτονιάς και άλλο με επαγγελματίες του είδους που βγάζουν το ψωμί τους με αυτόν τον τρόπο. Εκεί μιλάμε για άλλη κλάση...
Αλλά αυτό δεν αφορά τον Ιταλό, για τον αγώνα με τον οποίον περνάω αμέσως στην δεύτερη επισήμανση------->

2) Ο αγώνας αυτός λοιπόν, τον οποίον πρώτη φορά μόλις είδα κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ. Φανταστείτε τι στοιχήματα θα είχαν παιχτεί σε ήττα του Ιταλού...
Ο τρόπος μάλιστα που έχασε ο Σλάις, με κάνει να είμαι ακόμα πιο σίγουρος:δεν έκατσε δήθεν να χάσει μετά από αμοιβαίο (και καλά ξύλο) πολλών γύρων, αλλά το έκαναν να φανεί σαν "τυχαίο" γεγονός, μια στραβοκλωτσιά, ένα γλίστρημα και πάρ' τον κάτω, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα κι έτσι δεν επλήγη και ο εγωισμός του Κίμπο, όσο αν θα καθόταν να χάσει στα ίσα με ξυλίκι, απλά αποδόθηκε στην τύχη και στις διαφορετικές απαιτήσεις του κλουβιού (περισσότερη τεχνική, χρήση και των ποδιών κτλ), δόθηκαν και οι αμοιβαίες εξηγήσεις στο΄τέλος για να γλιτώσει ο Κίμπο το ρεζιλίκι και παπάρια μάντολες...

Αυτά πιστεύω.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
τον παω με 1000 και ειναι και μαγκας που απο το youtube  καταφερε να παιξει ufc  :rockon:
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι δυνατος και μπορει να σε σαπισει...

αλλα η περιπτωση του φουσκωθηκε πολυ απ'το ιντερνετικο hype που απεκτησε...επισης δεν εχει καλο cardio λογω ηλικιας(40)και κουραζεται ευκολα

OP
OP
Hristidis 7

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κι ο αγωνας με τον πετρουτσελι που εβαλες τι ηταν ρε μεγαλε?mma δεν ηταν?

υποδειξεις που εκανα?μηπως χαρακτηρισα  καπως το θρεντ σου η ζητησα να διαγραφει?ειπα τη γνωμη μου για τον συγκεκριμενο ηρωα που απετυχε χαρακτηριστικα στο mma και τωρα το γυρισε στο μποξ λεει...
ρε μαγκα πινεις τιποτα;;;εδω ψηφιζουμε και εμεις..να γυρναει.. ;)
αμα σε χαλαει μην το πινεις...
αν αυτα δεν λεγονται υποδειξεις και παρατηρησεις θελω να μου πεις εσυ πως λεγονται...
εχεις πλακιτσα τελικα...για ταλεντακι σε κοβω... :2funny: :2funny: :2funny:

υπαρχει ηδη θρεντ για mma

δεν χρειαζοταν θρεντ για τον κιμπο που αποδειχτηκε πατατα..στο ufc εφαγε το ξυλο της αρκουδας και τον εδιωξαν πριν πολυ καιρο

για street fights καλος ειναι που δερνει κατι αμοιρους brawlers της δεκαρας

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
2) Ο αγώνας αυτός λοιπόν, τον οποίον πρώτη φορά μόλις είδα κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ. Φανταστείται τι στοιχήματα θα είχαν παιχτεί σε ήττα του Ιταλού...
οντως υποπτος ο συγκεκριμενος αγωνας

OP
OP
Hristidis 7

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τον κύριο Σλάις τον είχα δει στο γιου τιουμπ πριν από 2 χρόνια.

Έχω όμως 2 επισημάνσεις να κάνω:

1) Συμφωνώ με ένα από τα πιο πάνω σχόλια, που γράφει ότι άλλο να πλακώνεσαι με νταήδες της γειτονιάς και άλλο με επαγγελματίες του είδους που βγάζουν το ψωμί τους με αυτόν τον τρόπο. Εκεί μιλάμε για άλλη κλάση...
Αλλά αυτό δεν αφορά τον Ιταλό, για τον αγώνα με τον οποίον περνάω αμέσως στην δεύτερη επισήμανση------->

2) Ο αγώνας αυτός λοιπόν, τον οποίον πρώτη φορά μόλις είδα κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟΣ. Φανταστείτε τι στοιχήματα θα είχαν παιχτεί σε ήττα του Ιταλού...
Ο τρόπος μάλιστα που έχασε ο Σλάις, με κάνει να είμαι ακόμα πιο σίγουρος:δεν έκατσε δήθεν να χάσει μετά από αμοιβαίο (και καλά ξύλο) πολλών γύρων, αλλά το έκαναν να φανεί σαν "τυχαίο" γεγονός, μια στραβοκλωτσιά, ένα γλίστρημα και πάρ' τον κάτω, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα κι έτσι δεν επλήγη και ο εγωισμός του Κίμπο, όσο αν θα καθόταν να χάσει στα ίσα με ξυλίκι, απλά αποδόθηκε στην τύχη και στις διαφορετικές απαιτήσεις του κλουβιού (περισσότερη τεχνική, χρήση και των ποδιών κτλ), δόθηκαν και οι αμοιβαίες εξηγήσεις στο΄τέλος για να γλιτώσει ο Κίμπο το ρεζιλίκι και παπάρια μάντολες...

Αυτά πιστεύω.
στο πρωτο συμφωνω αλλωστε το ειπα και στην εισαγωγη οτι εκανε μαλακια που εφυγε απο τους δρομους και ανεβηκε σε ριγκ με επαγγελματιες που ξερουν τεχνη...
για το δευτερο σε πρωτη αναγνωση αυτο φαινεται (στησιμο) γιατι ειχε πεσει πολυ χαρτι και πονταραν ολοι στον κιμπο....
αλλα εμενα με πονηρευει αν παρατηρησεις οτι ο κιμπο γλιστραει και τον αρχιζει ο αλλος...και δεν μου φαινεται το γλιστρημα στημενο...
αλλα σου ξαναλεω ειναι πολυ πιθανο αυτο..αλλωστε εχει ειπωθει,ειχε γινει ντορος....

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
απιστευτος ο τυπος...
ειναι σχεδον αδυνατον να τον βαλει κανεις κατω στον δρομο
αλλα για το ufc δεν φτανουν μονο αυτα...
επισης ανετα μπορει να παιξει και σε ταινιες...

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
απιστευτος ο τυπος...
ειναι σχεδον αδυνατον να τον βαλει κανεις κατω στον δρομο
αλλα για το ufc δεν φτανουν μονο αυτα...
επισης ανετα μπορει να παιξει και σε ταινιες...
εχει παιξει σε καπια ταινια :think:

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
στο πρωτο συμφωνω αλλωστε το ειπα και στην εισαγωγη οτι εκανε μαλακια που εφυγε απο τους δρομους και ανεβηκε σε ριγκ με επαγγελματιες που ξερουν τεχνη...
για το δευτερο σε πρωτη αναγνωση αυτο φαινεται (στησιμο) γιατι ειχε πεσει πολυ χαρτι και πονταραν ολοι στον κιμπο....
αλλα εμενα με πονηρευει αν παρατηρησεις οτι ο κιμπο γλιστραει και τον αρχιζει ο αλλος...και δεν μου φαινεται το γλιστρημα στημενο...

Δε γλιστρά απλά φίλε μου προηγείται μπούνια κατευθείαν στο πρόσωπο του και γι'αυτο μετά χάνει την ισορροπία του

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τον ξερετε;;;στρητ φαιτ και τα μυααλα στα καγκελα...μιλαμε ο τυπος ειναι (ηταν;) απαιχτος και αχαστος...τερας δυναμης και ''ψυχης''...
μεχρι που ο μαλακας μπηκε στο ριγκ σαν υπερφαβορι με εναν ιταλοαμερικανο καρατεγκα της ξου κατηγοριας (που ηταν και σισυ)ο οποιος κιολας πηρε τελευταια στιγμη την θεση αλλου που κιοτεψε
και τον καθαρισε σαν αυγο λεμε σε λιγοτερο απο λεπτο...
τον αχαστο τον θρυλο...
παρακολουθειστε την πορεια του μεσω του you tube (ονομαζεται και ο ηρωας του you tube)
για να καταλαβετε πως γραφτηκε μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις ολων των εποχων στην ιστορια των πολεμικων τεχνων(αν παουμε οτι ο κιμπο επαιζε πολεμικες τεχνες!!!!)

γεννημενος μπαχαμες... :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω ειμαι υπερ στο να λυνονται οι διαφορες με συζητηση!

Επισκέπτης
Κλαιν μαιν!

Δυο μπουκετα τον εχω τον ψοφιο.

(απλα αναμεσα στο πρωτο και στο δευτερο μπουκετο, θα ειμαι ξαπλα)

χνιε χνιε χνιε!

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
εχει παιξει σε καπια ταινια :think:

Είναι αυτός που ανοίγει την πόρτα στις λιμουζίνες της τσοντοσειράς "in the vip" και βγαίνουν από μέσα καμιά 20αριά μουνιά.

in1_kennedy1.jpg

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα πηρα γραμμη το θεματακι,τον εχω δει τον τυπο σε δεκαδες βιντεακια στο youtube εδω κ χρονια
τα σπαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom