Νέα

Kim Kardashian... είσαι μεγάλη κάβλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 199K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
tumblr_kwtyll7V9N1qak375o1_500.jpg

οριστε μια αβαφτη στην οποια ειναι φυσιολογικη και οχι φτιαγμενη απο παπαρατσι  :rolleyes:
οκεεε εκει εχεις δικιο ...  :grin:

Ολες οι γνωστες μου (20-30 χρονων)με το ιδιο ντυσιμο και γυαλι φαινονται το ιδιο καλες αν οχι καλυτερες γιατι δεν ειναι τοσο διασημες οσο η κιμ ομως??????
Μαλλον δεν εχουν γυρισει ακομα τσοντα με ραπερ γι αυτο

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παλληκάρια μην το ψειρίζετε το πράγμα.. η κοπέλλα είναι μια όμορφη καυλιάρα [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]κοπέλλα της διπλανής μας πόρτας[/size][/size][/size][/size][/size][/size]..

εγώ ευχαρίστως και με μεγάλη χαρά θα την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  αν μου καθότανε....

και που είστε .. αν σας κάθοντια τέτοιες γυναίκες και δεν τις γουστάρετε μην στεναχοριέστε .. στείλτε τις σε μένα..  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ολες οι γνωστες μου (20-30 χρονων)με το ιδιο ντυσιμο και γυαλι φαινονται το ιδιο καλες αν οχι καλυτερες γιατι δεν ειναι τοσο διασημες οσο η κιμ ομως??????
Μαλλον δεν εχουν γυρισει ακομα τσοντα με ραπερ γι αυτο

Νταξει μεσιε ... περιεργο βεβαια ... γιατι εγω οταν βγαινω εξω ωραιες γυναικες βλεπω 1/20 ...  :rolleyes:

Εγω λεω μονο οτι η γυναικα ειναι μουναρα ... τωρα για το "ηθος" δε με ενδιαφερει μανα μου δεν ειναι οποτε  ;)...
πας σε μπουρδελα? :rolleyes:
οχι ...  :sunglasses:
[size=3pt]αλλα επρεπε κατι να απαντησω χεχεχεχε [/size]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αν με το "ωραιες"εννοεις χονδρες κανεις λαθος...ημαστε πολλες. :2funny:

ναι ολες ειμαστε ή χοντρες ή κοκκαλιαρες ... αυτο εννοω ...
κοπελες με κωλαρες ,βυζαρες κ προσωπαρες (σαρκωδη χειλια , μεγαλα ματια καλοσχηματισμενα , ωραια δοντια ) , ομορφα χερια , ομορφα μαλλια , ωραιο ντυσιμο και ωραια ποδια (οκ η κιμ δεν εχει ωραια ποδια) οοοοοοοοοοοοχι δε βλεπω .....
βλεπω μονο κατι σουργελα ή τσιπικα ξεκωλακια τυπου "χρυσα χρυσακι γατακι" ή χοντρε τυπου ελενη λουκα ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κοπελες με κωλαρες ,βυζαρες κ προσωπαρες (σαρκωδη χειλια , μεγαλα ματια καλοσχηματισμενα , ωραια δοντια ) , ομορφα χερια , ομορφα μαλλια , ωραιο ντυσιμο και ωραια ποδια (οκ η κιμ δεν εχει ωραια ποδια) οοοοοοοοοοοοχι δε βλεπω .....
βλεπω μονο κατι σουργελα ή τσιπικα ξεκωλακια τυπου "χρυσα χρυσακι γατακι" ή χοντρε τυπου ελενη λουκα ...
εγω βλεπω/και δε το λεω γ καλο.

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.996
Πόντοι
216

ολο το 'πακετο' δυσκολα θα το βρεις σε μια μονο....η κεθεμια καπου θα υστερει...

Jimmy_Belarike

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Like
916
Πόντοι
86
Εμενα απο αυτο που βλεπω η τυπισσα μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλα πιστευω πως απο κοντα θα φαινεται χοντρη!!!Ειδικα ο (φημισμενος) κωλος της...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
tumblr_ldxr31gkgc1qaegrqo1_1280.jpg

Λουκ οι ανθρωποι δεν ειμαστε σκυλια να καυλωνουμε με κοκκαλα ... καυλωνουμε με σαρκα  :-
ουτε αυτο που εβαλες μαρεσει....
αλλα ουτε η χοντροκωλαρα της κιμ.
αυτες ειναι γυναικαρες πανεμορφες και σεξυ πραγματικα.
Monica-Bellucci-3.jpg
URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

ρε φιλε οσες ασχημες προσωπου ποσταρες ηταν καθως εκανε μορφασμο  :2funny:
ελεεεος ρε φιιλεεε  :2funny:

Stories

Νέο!