Νέα

Kim Kardashian... είσαι μεγάλη κάβλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
θελει σακουλα στην μουρη κ δυο τρεις λιποαναροφησεις.

Πραγματικά έχεις ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ εξειδικευμένο γούστο (δεν θα σε πω κακόγουστη ή οτιδήποτε αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να τα ξεχωρίζεις σιγά σιγά)

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή διαβάζω διάφορα αρνητικά για την Καρντασιάν και κοντεύει να μου φύγει το κεφάλι (το πάνω).

Για να το τελειώνουμε γιατί εδώ δεν υπάρχει αντικειμενικά ή υποκειμενικά και τέτοιες πίπες.

Σε όποιον άντρα δεν του λέει τίποτα όταν βλέπει αυτή τη γυναίκα και αρχίζει τα "δεν έχει ωραία μύτη" ..."το δεξί αυτί εξέχει λίγο"...."είναι κοντή"¨...."ναι ωραία αλλά έχει πλατυποδία" και λοιπές αρχιδιές πρέπει πολύ σοβαρά να σκεφτεί αν το φύλο άρρεν στην ταυτοτητά του γράφετε για τυπικούς μονάχα λόγους.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
tumblr_kzakmzgxSY1qzbc1eo1_400.jpg

tumblr_kyxjm9thCK1qak375o1_500.jpg

tumblr_kyxjemb3Fs1qak375o1_400.jpg

tumblr_kx362az1eL1qamjnio1_500.jpg

tumblr_ligp593Dac1qb0v4vo1_500.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:cum: :cum: :cum:

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα μου θυμιζει ενα αλλο μπαζο την ντουβλη.Αμα αυτες ειναι ωραιες γκομενες τοτε χαρα στο γουστο σας.Αμα τις δεις αυτες χωρις τα 10 κιλα σοβα που εχουν καθε μερα στη μουρη τους θα φριξει το σκυλι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εμενα μου θυμιζει ενα αλλο μπαζο την ντουβλη.Αμα αυτες ειναι ωραιες γκομενες τοτε χαρα στο γουστο σας.Αμα τις δεις αυτες χωρις τα 10 κιλα σοβα που εχουν καθε μερα στη μουρη τους θα φριξει το σκυλι

νταξει μεσιε ... ξερουμε οτι στο μεταξουργειο εχει πολυ καλυτερες ...

dexter_morgan

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

προσωπικά , την μούρη της μπορεί και να μην την κοιτάξω καθόλου.

msc

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
νταξει μεσιε ... ξερουμε οτι στο μεταξουργειο εχει πολυ καλυτερες ...

Ισως και να χει αλλα στο μεταξουργειο δεν παω αλλα για καφε που παω πρωινες ωρες και βλεπω γκομενακια με φορμες και ψιλοαφτιαχτες, υπαρχουν πολλες που ειναι καλυτερες απ αυτη .Μη τρελαθουμε κιολας .Απλα αυτο που ειναι ενοχλητικο και απαντησα στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι μερικοι προσπαθουν να μας πουν οτι αμα δ σου αρεσει η κιμ δεν εισαι και αρσενικο.Εννοειται οτι της εριχνα ενα αλλα αυτο δε λεει κατι ολοι πρεπει να μπαζωνουμε που και που...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
tumblr_kwtyll7V9N1qak375o1_500.jpg

οριστε μια αβαφτη στην οποια ειναι φυσιολογικη και οχι φτιαγμενη απο παπαρατσι  :rolleyes:
Ισως και να χει αλλα στο μεταξουργειο δεν παω αλλα για καφε που παω πρωινες ωρες και βλεπω γκομενακια με φορμες και ψιλοαφτιαχτες, υπαρχουν πολλες που ειναι καλυτερες απ αυτη .Μη τρελαθουμε κιολας .Απλα αυτο που ειναι ενοχλητικο και απαντησα στο συγκεκριμενο θεμα ειναι οτι μερικοι προσπαθουν να μας πουν οτι αμα δ σου αρεσει η κιμ δεν εισαι και αρσενικο.Εννοειται οτι της εριχνα ενα αλλα αυτο δε λεει κατι ολοι πρεπει να μπαζωνουμε που και που...

οκεεε εκει εχεις δικιο ...  :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γ να τελειωνουμε....καυλα γ καποιους δε ξερω αν ειναι κ χεστηκα ...
πανεμορφη παντως σιγουρα δεν ειναι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

[size=30pt]tresky=loukritia[/size]  

[move]έλεος πια :jerking: :jerking: :jerking: :helpplea: :helpplea: :helpplea:[/move]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε παλληκάρια μην το ψειρίζετε το πράγμα.. η κοπέλλα είναι μια όμορφη καυλιάρα κοπέλλα της διπλανής μας πόρτας..

εγώ ευχαρίστως και με μεγάλη χαρά θα την  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  αν μου καθότανε....

και που είστε .. αν σας κάθοντια τέτοιες γυναίκες και δεν τις γουστάρετε μην στεναχοριέστε .. στείλτε τις σε μένα..  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom