Νέα

Κηφισού & Π. Ράλη (ρεύμα προς Λαμία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANGA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MilfTec_Doc

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και εγω εχω περασει απο εκει τωρα τελευταια και δεν βλεπω τιποτα!
τι εγινε την κοπανησαν????

MilfTec_Doc

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα συναδελφοι ,

περασα εχτες το βραδυ απο εκει και εισα 2 ξανθα πολυ καλα και τα 2!!!!
αλλα δεν εκανα τιποτα!ξενερωσα λιγο γιατι φορουσαν παντελονια.
αμα ξεκινησουμε λεω τωρα με τα κατσε να κατεβασω παντελονι και τα σχετικα θα ξενερωσουμε.
η φουστα βλεπετε ειναι ποιο αποτελεσματικη!τσακ μπαμ. . .
ελπιζω την επομενη φορα να φορανε φουστιτσα και να δοκιμασω..

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τί ώρα πέρασες συνάδελφε??....... :huh: :think:

MilfTec_Doc

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ητανε γυρω στις 23:00 με 23:30 καπου εκει αν θυμαμαι καλα. . .

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Είπα να γράψω μια ενημέρωση μιας και είναι η πιάτσα αυτή εδώ στα μέρη μου! Λοιπόν κατέθεσα πριν λίγες μερες στο μέρος βράδυ ώρα περίπου 23:25. Κοπέλα γύρω στο 1,67 με τα πιασίματά της  :tits2:ξανθιά φούστα μίνι καθόταν στη στάση του λεωφορείου. 30€ μου λέει μπαίνει στο αμάξι και πάμε στο γνωστό πάρκιν να το πω ναι το ξέρετε φαντάζομαι...Παρκάρω σβήνω φώτα δίνω φράγκα και ενω΄φαντάζομαι θα μου πει να κάνουμε πίσω τα καθίσματα ή αν περάσουμε στο πίσω κάθισμα μου λέει πάμε έξω? :idiot: Της λέω πάμε...Και πάμε μάγκες πίσω από μια μπουλντόζα :think: παρκαρισμένη που έχει εκεί κατεβάζει φούστα και στρινγκ μου τον έπαιξε ελαφρώς έβαλε σκούφο και :pipa1:μετριότατη ! Τίποτα συγκλονιστικό μη φανταστείτε εκεί επί τόπου στα  :fuck1: όπου και κατέθεσα :cum:! Το κορυφαίο? Υπάρχει σακουλίτσα κρεμασμένη στον καθρέφτη της μπουλντόζας για να πετάνε προφυλακτικά και μωρομάντηλα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Υπάρχει σακουλίτσα κρεμασμένη στον καθρέφτη της μπουλντόζας για να πετάνε προφυλακτικά και μωρομάντηλα.

Έχουν οικολογική συνείδηση οι πουτάνες, ή την έχει βάλει ο μπουλντοζιέρης να μη του μαγαρίζουν το όχημα?

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
μπορει να την έβαλαν... οι ράμπο του ΣΔΟΕ, να μετράνε.. τεμάχια για να ψάξουν αποδείξεις!!!!!!
αχαχαχαχα!!

:2funny: :2funny: :2funny:
Έχουν οικολογική συνείδηση οι πουτάνες, ή την έχει βάλει ο μπουλντοζιέρης να μη του μαγαρίζουν το όχημα?

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ξερει κανεις τι ωρα ξεκινουν στη συγκεκριμενη πιατσα?ευχαριστω

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
ξερει κανεις τι ωρα ξεκινουν στη συγκεκριμενη πιατσα?ευχαριστω

τωρα το χειμωνα που βραδιαζει ποιο νωρις , εαν περασεις κατα της 9.30 -10.00 κατι θα πετυχει , μετα τις 11.00 σιγουρα  :humpleg:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
μια ξανθια με κωλαρα που επαιζε παλια εκει ξερουμε αν παιζει ακομα ;

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Ρευμα προς Λαμια στο υψος των πρακτορειων αποψε γυρω στις 10.00 εθεαθη αλλοδαπη να κανει πιατσα...Σταματησα και τη ρωτησα ποσο παει.Μου ειπε 30 ευρω.Της λεω μονο πιπα ποσο?Μου λεει 20.Την ξαναρωταω απο κωλο?Μου λεει 50.Με 30 και κωλο?Μου λεει οχι.Καλα της λεω αντε γεια και εφυγα...Μελαχρινο γυρω στα 30-35 ητανε,δεν μπορω να πω οτι ητανε χαλια,σε καποια στιγμη το σκεφτηκα μονο για πιπα,αλλα ρε πουστη μου ειχε χρυσα δοντια η τυπισσα...ημαρτον...!!!

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
Ρευμα προς Λαμια στο υψος των πρακτορειων αποψε γυρω στις 10.00 εθεαθη αλλοδαπη να κανει πιατσα...Σταματησα και τη ρωτησα ποσο παει.Μου ειπε 30 ευρω.Της λεω μονο πιπα ποσο?Μου λεει 20.Την ξαναρωταω απο κωλο?Μου λεει 50.Με 30 και κωλο?Μου λεει οχι.Καλα της λεω αντε γεια και εφυγα...Μελαχρινο γυρω στα 30-35 ητανε,δεν μπορω να πω οτι ητανε χαλια,σε καποια στιγμη το σκεφτηκα μονο για πιπα,αλλα ρε πουστη μου ειχε χρυσα δοντια η τυπισσα...ημαρτον...!!!
λεω τωρα εγω,μηπως μηπως ρε παιδι μου ηταν διαφορετικου τυπου η κοπελα?

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
σημερα στην πιατσα ειδα 4 καινουργεια κομματια τα 2 πολυ καλλα....

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Τοποθεσία: Αμέσως μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού (παράδρομος στο ρεύμα προς Λαμία)
ΠΡΟΣΟΧΗ στον παράδρομο στο αντίθετο ρεύμα δροσερά αγοράκια ντυμένα κοπελίτσες
Κοπέλες: 4 γυναίκες 2 τραβέλια
Τιμή: Δεν έχει ελεγχθεί ακόμα

Τι κοπέλες τις βλέπω πλέον κάθε βράδυ γύρω στις 11μ.μ. αμέσως μετά τα ΚΤΕΛ στο ποτάμι, μου έκανε εντύπωση που βρήκα εκεί μία παλιά μου γνωστή η οποία ψωνιζότανε στο γνωστό ξενοδοχείο της Σοφοκλέους. Την ρώτησα γιατί σταμάτησε από εκεί και μου είπε πως στο δρόμο μπορείς να βγάλεις περισσότερα χρήματα  :tits2:

Αν κάποιος συναγωνιστής κινηθεί στην περιοχή θα παρακαλούσα για λεπτομέρειες!!!  

Παρακαλώ όχι για τους τράβελους αν θελήσω να φτιάξω ομάδα μπάσκετ, τότε δώστε λεπτομέρειες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
2 απιστευτα αλβανακια χτες μετα τα κτελ προς Λαμια .
ξεκολα εντελως.
20 για τσιμπουκακι
40 για τα υπολοιπα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Σήμερα κατά τις 22:00 στον παραδρομο της Κηφισού (ρεύμα προς Λαμία) απέναντι από το ΙΚΕΑ, 4 γυφτορουμάνες. Η μια 40άρα αδύνατη με χρυσά δόντια στη στάση λεωφορείου στην είσοδο του παραδρομου, δύο 20άρες μια χοντρουλα και μια κανονική πιο κάτω στα σκοτάδια στο βενζινάδικο της ΒΡ (παίζει να είναι μάνα με κόρες) και μια ξανθιά ψηλή η καλύτερη από όλες αλλά δεν πρόλαβα να την δω καλά γιατί την άρπαξε ο συνάδελφος στο προηγούμενο αμάξι και μπήκε στο βενζινάδικο για τραμπαλα. Όλες 30 ευρώ και τις παίρνεις στο βενζινάδικο. Πολύ παράκμα.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Αυτές είναι πολύ καιρό εκεί πέρα. Η ξανθιά που αναφέρεις είναι μεγάλο εργαλείο,αλλά όσες φορές τηνέχω δει μοιάζει σαν να χαπακώνεται κανονικότατα. Πριν μία εβδομάδα την ώρα που περνούσα την είδα να τρεκλίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom