Νέα

Κηφισού & Π. Ράλη (ρεύμα προς Λαμία)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MANGA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
το χω δει και γω ειναι και με ενα ντανταρνικο τσιγγανακι καλα ειναι ρε μαγκεσ αλλα να κανετε το σταυρο σασ γιατι εχουμε γεμισει πουτανε και αφροδισια ειναι τιγκα να προσεχετε και γω καυλωνο που τα βλεπω αλλα ειμαι παθων και δεν αγγιζω πια μονο τον παιζω

Επισκέπτης
τι ωρα την πετυχες ;; ποτε δεν την εχω πετυχει εγω ... επισης μπορεις να διευκρινισεις σε πιο υψος κανει πιατσα ; στο παραδρομο επι της κηφισου και π.ραλλη εκει που ειναι η σταση λεωφορειου στη κηφισου ;
πιανουν στασιδι ακριβως μετα απο την σταση & μεχρι την εισοδο των πρακτορειων οπου εχουν για γαμησοκαβαντζα τους ενα εκσκαπτικο..

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μην ψαρωνετε ρε σεις..

το νουμερο το πετανε για να ΜΗΝ τις παρει ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ στο fuckotel.
ακομη και ενταξει να τους πειτε, κατι αλλο θα προφασισθουν για να σας ξενερωσουν..

ειναι μακρια απο fuckotel η εκει πιατσα και θεωρουν οτι θα χασουν πολυ χρονο (και πελατες) με τα πηγαινε-ελα..
εγώ έχω και τηλέφωνο της μελαχρινής της Βισης  (έχω κάνει χρήση)για 24ωρη εξυπηρετηση .Αρα δεν ιχύει αυτό που λές .

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φίλοι μου
πριν απο μια εβδομαδα γαμησα το ξανθό που λετε.
Αλβανιδα 32 χρονων μου ειπε ετυχε να ειμαι ο πρωτος τησ στην ημέρα
πηγαμε σε λιγο πιο κατω στο πρακτορείο.
δεν γουσταρα πιπα και της ειπα να κατσει στα τεσσερα το κορμι της τρελο απίστευτα σφυκτό και καθαρό έπαθα πλάκα
πέρασα ξανα πριν απο λίγες ημέρες και την είδα σε μαυρο χάλι, εννοω να σηκώνει το μινι της πάνω και να κανει διάφορες βλακειες λες και ηταν μαστουρμενει
Σε γενικές γραμμές είναι καλή.
αυτή συνήθως σε πάει στο βενζινάδικο  ,στο ορθιο με θεα το φεγγάρι .Με στήριγμα την μπουλντόζα το στήσιμό της με την κολάρα της ειναι , ειναι .

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι ωρα την πετυχες ;; ποτε δεν την εχω πετυχει εγω ... επισης μπορεις να διευκρινισεις σε πιο υψος κανει πιατσα ; στο παραδρομο επι της κηφισου και π.ραλλη εκει που ειναι η σταση λεωφορειου στη κηφισου ;
το βρήκες .Εαν λειπει θα δουλεύει..ξαναπέρνα.

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πιανουν στασιδι ακριβως μετα απο την σταση & μεχρι την εισοδο των πρακτορειων οπου εχουν για γαμησοκαβαντζα τους ενα εκσκαπτικο..
η φάση με το μηχάνημα ειναι ολα τα λεφτά ..εχουν βρει τον τρόπο και κάνουν γαμώ τα στησιματα ...

Επισκέπτης
η φάση με το μηχάνημα ειναι ολα τα λεφτά ..εχουν βρει τον τρόπο και κάνουν γαμώ τα στησιματα ...
ολα τα ξερεις παιχτη..
κανα βραδυ αμα τρακαριστουμε στα περιξ του μηχανηματος πες καμια καλησπερα..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαγκες εκει δεν ηταν και κατι κινεζες? υπαρχουν ακομα?

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
ολα τα ξερεις παιχτη..
κανα βραδυ αμα τρακαριστουμε στα περιξ του μηχανηματος πες καμια καλησπερα..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Ρε πλεζουρα... απο τις δικές σου καπότες κάνω 8αρια για να περάσω κάθε πρωί που παρκάρω εκεί για να πάω στη δουλειά; Ρε, έχετε γεμίσει όλο το παρκιν καπότες και δεν μπορούμε να περάσουμε λέμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε πλεζουρα... απο τις δικές σου καπότες κάνω 8αρια για να περάσω κάθε πρωί που παρκάρω εκεί για να πάω στη δουλειά; Ρε, έχετε γεμίσει όλο το παρκιν καπότες και δεν μπορούμε να περάσουμε λέμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιχτη τα κοριτσα ειναι απο σπιτι..
γυρω-γυρω απο το μηχανημα υπαρχουν κρεμασμενες σακουλες για τα καποτιδια & τα χυσοχαρτα..
νοικυρες λεμε..
Υ.Γ παιζει να ειναι το ποιο ασφαλες σημειο της αττικης για γαμησι στην υπαιθρο,αφου ανα 10λεπτο περνανε μαλακες της ομαδας ΔΙΑΣ για τσεκ..
Υ.Γ1 σας εχει βγαλει καλο νυχτοκαματο ο νταβας ρε πουστρακια???

Επισκέπτης
Αυτό που κολλάει ρε πλεζ; δεν το έπιασα το υπονοούμενο...
για τους μπατσους που προστατευουν τις συγκεκριμμενες τανες το γραφω παιχτη..
ποσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθεις???
τοσο χαλια εκφραστικο τροπο εχω τελικα???

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
για τους μπατσους που προστατευουν τις συγκεκριμμενες τανες το γραφω παιχτη..
ποσο δυσκολο ειναι να το αντιληφθεις???
τοσο χαλια εκφραστικο τροπο εχω τελικα???

Η ζέστη φταίει ρε συ πλεζ!!! Εσύ μια χαρά τα λες... :2funny: :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ρε μπας και ο νταβας ειναι η ιδια η ομαδα Διας;Με τοσες μηχανες και ετσι οπως εχει παει η βενζινη καπως πρεπει να βγουν τα εξοδα :2funny:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Διαβαζω γι'αυτη τη ψηλη τη ξανθια που γραφουν, ρε παιδια εχω περασει αμετρητες φορες αλλα δεν την εχω δει ποτε...ολο κατι πατσαβουρακια παιζουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom