VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
και η ξανθεια Αλβανιδα
που ειναι αυτη ;; υπαρχει ακομα ; ποτε δεν την εχω δει
και η ξανθεια Αλβανιδα
περασα χθες περιπου 23.00 μηπως και πετυχω την αλβανιδα με τη κωλαρα αλλα τζιφος ....
εγω την Δευτερα που περασα κατα τις 10:30 ηταν εκει μια ξανθια και αλλες 2 αντε 3 το πολυ.
καλα εκανεσ δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο ασε που δεν πλενονονται και ειναι και χυμα σε μπουρδελο εχεισ λιγοτερεσ πιθανοτητεσ να κολισεισ κανα παρασημοχθες κατα τις 10που με εφερε ο δρόμος απο κει ήταν στη δεύτερη στάση απο Π.Ραλλη μια ξανθιά κωλού και μια μελαχροινή πιτσιρίκα με μυτογκα. Στη παραπάνω στάση ήτανε ένα ακόμη ξανθό μιλφ με αξιόλογο κόψιμο αλλα απο μουρη δεν έλεγε και πολλά... δε ψώνισα πάντως
μπα, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πετυχεις κανα πλεζουρα στο βενζιναδικο! αχαχαχαχαχαχαχαχακαλα εκανεσ δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο ασε που δεν πλενονονται και ειναι και χυμα σε μπουρδελο εχεισ λιγοτερεσ πιθανοτητεσ να κολισεισ κανα παρασημο
σα δε ντρεπεσαι περασες απο τη γειτονια μας και δεν ψωνησες,δεν βοηθας την οικονομια του πειραια τι να σου πωχθες κατα τις 10που με εφερε ο δρόμος απο κει ήταν στη δεύτερη στάση απο Π.Ραλλη μια ξανθιά κωλού και μια μελαχροινή πιτσιρίκα με μυτογκα. Στη παραπάνω στάση ήτανε ένα ακόμη ξανθό μιλφ με αξιόλογο κόψιμο αλλα απο μουρη δεν έλεγε και πολλά... δε ψώνισα πάντως
παω την κυριακη στο γιουσουρουμ ρε μπαρε και παιρνω βρακια για τα ρωσσιδια μου χαχαχαχαχαχαχα οτι μπορω κανω!σα δε ντρεπεσαι περασες απο τη γειτονια μας και δεν ψωνησες,δεν βοηθας την οικονομια του πειραια τι να σου πω
κριση τι να κανουμεπαω την κυριακη στο γιουσουρουμ ρε μπαρε και παιρνω βρακια για τα ρωσσιδια μου χαχαχαχαχαχαχα οτι μπορω κανω!
αχαχαχαχαχαχα