Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 821
- Πόντοι
- 361
Κατάλαβα......
Γιατί φίλε μου; Αν είναι κλασσική μπορείς να της τον βάλεις και θα λες και ότι την έχεις χονδρή σαν οβίδαΤελικα η Κιαρα ηταν κιθαρα,ολα ενα ψεμα,ετσι? Τετοια προδοσία δεν εχω ξανανοιωσει
έχω συναντήσει οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω για την φωτογραφία αν είναι fake ή αληθινή.
Πόσες φορές θα το επαναλάβω ???
Και πως ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφο κορίτσι ώστε να έχεις την υποψία και μόνο; Κάπου, με κάποιο τρόπο την είδες.πρόκειται για σπουδαία ανακάλυψη και πολύ όμορφο κορίτσι.
με ηλεκτρικη ειναι η φαση η μπασοΓιατί φίλε μου; Αν είναι κλασσική μπορείς να της τον βάλεις και θα λες και ότι την έχεις χονδρή σαν οβίδα
Ωπ!!!Και πως ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφο κορίτσι ώστε να έχεις την υποψία και μόνο; Κάπου, με κάποιο τρόπο την είδες.
Κουκάκι δεν του έχει αφήσει. Λες και τον έφτυσε στο στόμα ρε παιδί μου.Ωπ!!!
Τι παίχτηκε εδώ; Έχει αρχίσει ο κ. Άνω Πουρνάρης τα κόλπα του μακαρίτη του Γιανοβάνη;
Και πως ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφο κορίτσι ώστε να έχεις την υποψία και μόνο; Κάπου, με κάποιο τρόπο την είδες.
Και πως το ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφη; Απάντα επιτέλους μια φορά σαν άντρας.Ωχ καλά τώρα.
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις ...
Επαναλαμβάνω ότι την Κιάρα δεν την έχω συναντήσει και δεν γνωρίζω αν η φωτογραφία της αντιστοιχεί στην ίδια.
Εσύ λέγε τα δικά σου.
Όποιος τη συναντήσει θα μας ενημερώσει.
Είναι πολύ απλό.
Και πως το ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφη; Απάντα επιτέλους μια φορά σαν άντρας.
Ναι ρε είμαι γυναίκα.
Ευχαριστήθηκες ???
Κοιτα,ειναι βλακας σαλιας με τα ηλιθια τικ τοκ βιντεο του και τις γλιτσικες καλημερες του,ουτε εγω τον γουσταρω,αλλα εδω η αληθεια ειναι οτι λεει "αν ειναι αυτη που νομιζω οτι ειναι". Αυτο δειχνει οτι δεν την εχει συναντησει. Μια δικη μου εκτιμηση.Και πως ήξερες ότι είναι σπουδαία ανακάλυψη και όμορφο κορίτσι ώστε να έχεις την υποψία και μόνο; Κάπου, με κάποιο τρόπο την είδες.
Η Κατερίνα του απάντησε μετά "αυτή που νομίζεις είναι".,αλλα εδω η αληθεια ειναι οτι λεει "αν ειναι αυτη που νομιζω οτι ειναι". Αυτο δειχνει οτι δεν την εχει συναντησει. Μια δικη μου εκτιμηση.
Επίσης …Η Κατερίνα του απάντησε μετά "αυτή που νομίζεις είναι".
Φαίνεται ότι κατέχει κάποια είδους μαγική ικανότητα και διαβάζει τις σκέψεις η κοπέλα και κατάλαβε για ποια ελεγε ο πούρνας. Μαγικό ε;
Το «τυχαίο» στην όλη ιστορία ήταν ότι μίλησα με έναν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ και αξιοπρεπή άνθρωπο , στην αρχή της «καριέρας» μου.
Όποτε ανταλλάχτηκαν κάποιες πιο προσωπικές πληροφορίες.
Ο Ανναπουρνα την έχει δει , δεν την έχει συναντήσει.
Άλλοι την έχουν συναντήσει , όμως έχουν και κάθε δικαίωμα να μην το παραδεχτούν….
Ανωπουρναρας λεγεται παρακαλω. Δεν διαβασα το παρακατω σχολιο,ενα δικιο το εχεις.Η Κατερίνα του απάντησε μετά "αυτή που νομίζεις είναι".
Φαίνεται ότι κατέχει κάποιου είδους μαγική ικανότητα και διαβάζει τις σκέψεις η κοπέλα και κατάλαβε για ποια ελεγε ο πούρνας. Μαγικό ε;
Αρχίζει και λύνεται σιγά σιγά το μυστήριο, kiara = AnnapurnaΝαι ρε είμαι γυναίκα.