Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 26.034
- Πόντοι
- 5.956
ειμαι σε σοβαρη σχεσηΠάτησες 2;![]()

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειμαι σε σοβαρη σχεσηΔεν θα ζήτησες![]()

ειμαι σε σοβαρη σχεσηΠάτησες 2;![]()
ειμαι σε σοβαρη σχεσηΔεν θα ζήτησες![]()
Για κάποιους σημαίνει αποκλειστικότητα στο σεξ, για άλλους συνύπαρξη κάτω από την ίδια στέγη και για άλλους επισημοποίηση με ένα γάμο. Κουφέτα θα φάμε ;ειμαι σε σοβαρη σχεση![]()
ΔΕΝ δημιουργεί ωραίους συνειρμούς αυτή, να ξέρεις!!Πάμε σε κάτι απλό και κλασικό:
Μάθε τέχνη κι' άστηνε κι' αν πεινάσεις πιάστηνε…
πες τα με το μνπνο...Απλά να υπενθυμίσω ότι έλεγες την Κατερίνα μοναδική σου αγάπη..![]()
Ζουμε τον ερωτα μας μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτηταςΜίλα μας για αυτό
![]()
Κάτω απο τα φώτα του Γλομπέου ένας έρωτας γεννιέταιΖουμε τον ερωτα μας μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας![]()
Από το κινητό φίλος?παιδιά έχω διορθώσει το κείμενο 100 φορές και γράφει ότι θέλει....![]()
είναι πολύ απλό "το πολύ γαρίδι κάνει το παιδί γίδι"πρέπει να σου πω ότι το γκούγκλαρα...![]()
δεν τον άξιζες φαίνεται...δεν ειδα κωλο![]()
δεν τον άξιζες φαίνεται...
Τώρα πέρνα και για ένα κοντοσούβλι να γουστάρουμεΜπα, ένα γεια πέρασα να πω…
Το γαρ ηδύ, εάν πολύ, ου τι γε ηδύ.
Καλησπέρα, μπορεί να μην το έχει ενεργό αυτή την στιγμή. Συμπλήρωσε πάνω από 5 μηνύματα για να μπορείς να της στείλεις πμ και να την ρωτήσεις. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα σου απαντήσει αν εμφανιστεί και δηλώσει διαθεσιμότητα.Καλησπέρα παιδιά καινούριος είμαι. Θα ήθελα να συναντήσω την Κατερίνα αλλά στο τελεγκραμ δεν μου την εμφανίζει. Εχει κανείς κανένα άλλο στοιχείο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το πιθανότερο είναι, να είναι πλάσμα της φαντασίας μας.. να μην υπάρχει καν !!! Αν κάποιος καλησπεράκιας την έχει δει από κοντά και υπάρχει, μπορεί να μας ενημερώσει κάποια στιγμη..Καλησπέρα παιδιά καινούριος είμαι. Θα ήθελα να συναντήσω την Κατερίνα αλλά στο τελεγκραμ δεν μου την εμφανίζει. Εχει κανείς κανένα άλλο στοιχείο ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τύπε κυκλοφορεί μεταξύ 5ης και 6ης διάστασης συνήθως...Το πιθανότερο είναι, να είναι πλάσμα της φαντασίας μας.. να μην υπάρχει καν !!! Αν κάποιος καλησπεράκιας την έχει δει από κοντά και υπάρχει, μπορεί να μας ενημερώσει κάποια στιγμη..