Blue Lanter
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2024
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Τηλέφωνο σου πως βρίσκουμε;Καλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.
Καλησπέρα. Τηλέφωνο σου πως βρίσκουμε;Καλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.
Εντελει, εστω καθυστερημενα, ξηγηθηκε ομως οτι η παραμυθα ειναι μερος του προιοντος που πουλαει.Πολλα θετικα εχει, με την απληστια εχει ενα θεμα.Ειναι τοπ-5 ανεξαρτητες τελευταιων χρονων παντως στο κομματι υπηρεσιες, ας της το αναγνωρισουμε αλλη μια φορα να μην εχει παραπονο οτι τη hatarουμε...."νοτια" των νησων Σαντουϊτς σα να λεμε?!?!??!
*τσακω κ ενα τραγουδακι τωρα κι ας μας ειχες στο δουλεμα κ στην παραμυθα!
Πιο πολύ καυλωσαμε!..ξαφνιαστηκες-αιφνιδιαστηκες ε
Καλησπέρα φίλες(η) και φίλοι. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, είμαι διαθέσιμη σήμερα 7-8:30 Νότια.
Έχω κάτι αγγελίες αλλά όχι ως call girl , στη μια χαρίζεται γατάκι!Καλησπέρα. Τηλέφωνο σου πως βρίσκουμε;
Οκ θα σου στείλω τότε.Έχω κάτι αγγελίες αλλά όχι ως call girl , στη μια χαρίζεται γατάκι!
Πέρα από την πλάκα , δεν χρησιμοποιώ τηλ, με μηνύματα κανονίζω.
Δεν χρησιμοποιώ , στείλε μήνυμα εδώΚαλησπέρα. Κάποιο τηλ για το κορίτσι?
Σου έστειλα.Δεν χρησιμοποιώ , στείλε μήνυμα εδώ
Είσαι θεος Τώρα που είπες μποτιλιάρισμα, χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Στα κόκκινα η Ποσειδώνος…εχω την αισθηση οτι η εμφανιση την Κατερινας εχει προκαλεσει κατι σαν:
1) μποτιλιαρισμα?
2) πληστιριασμος?
3) αγωνια?
Γενικα πολλα αισθηματα που δυσκολα να περιγραφουν
Εγω θα ευχηθω απλα να περνας ομορφα @Katerina σε οτι και αν κανεις εχοντας παντα αυτη την θετικη αυρα που σε χαρακτηριζει (που ειχα την χαρα και την τιμη να δω τις φορες που βρεθηκε ποιο παλια )
Εμ, νότια ήθελες. Εδώ στα βόρεια είμαστε χαλαρά...Είσαι θεος Τώρα που είπες μποτιλιάρισμα, χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Στα κόκκινα η Ποσειδώνος…
Έτυχε, συνήθως κέντρο βολτάρωΕμ, νότια ήθελες. Εδώ στα βόρεια είμαστε χαλαρά...
μαλισταΈτυχε, συνήθως κέντρο βολτάρω
Καλή επάνοδο όμορφη.Πάντα έχει όρεξη να κράξει εμένα και όποιον με υποστηρίζει.
Το «Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις», που έχεις ως υπογραφή, είναι του Τσαρούχη.Είσαι θεος Τώρα που είπες μποτιλιάρισμα, χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Στα κόκκινα η Ποσειδώνος…
Ίσως όχιΤο «Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις», που έχεις ως υπογραφή, είναι του Τσαρούχη.
Ποιος σε πειράζει κορίτσι να τον μπανάρουμε...Έχω κάτι αγγελίες αλλά όχι ως call girl , στη μια χαρίζεται γατάκι!
Θέλω το γατάκι σου.Έχω κάτι αγγελίες αλλά όχι ως call girl , στη μια χαρίζεται γατάκι!