Makis99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.536
- Πόντοι
- 2.285
Δεν είσαι σοβαρός..Μπορώ να έχω πληροφορίες ;
Δεν είσαι σοβαρός..Μπορώ να έχω πληροφορίες ;
Φίλε δεν παίζει η συγκεκριμένη κοπέλα. Στο τοπικ αυτό μόνο η @Katerina παίζει, η οποία όμως είναι μόνο κατά διαστήματα ενεργή.Μπορώ να έχω πληροφορίες ;
το διαστημα αυτο ειναι συγκεκριμενο και λεγεται πασχα+καλοκαιρι.και μεχρι τωρα εμφανιζοταν και 1 "φιλη" της που παντα αρχιζε απο Κ το ονομαΦίλε δεν παίζει η συγκεκριμένη κοπέλα. Στο τοπικ αυτό μόνο η @Katerina παίζει, η οποία όμως είναι μόνο κατά διαστήματα ενεργή.
Ελπίζουμε όλοι το διάστημα αυτό να έρθει πολύ σύντομα!
Κατά βάση ναι, αλλά ενίοτε κάνει και τίποτα απρόβλεπτα. Θα δείξει. Σε πρώτη φάση εγώ για την Κατερίνα ενδιαφέρομαι, η οποία είναι, σε προσωπικό επίπεδο, η καλύτερη μου εμπειρία.το διαστημα αυτο ειναι συγκεκριμενο και λεγεται πασχα+καλοκαιρι.και μεχρι τωρα εμφανιζοταν και 1 "φιλη" της που παντα αρχιζε απο Κ το ονομα
Το κακό μαζί της, αλλά ίσως και αυτό που συντηρεί τον μύθο της εδώ μέσα (ή είναι και το μυστικό που την κάνει να δίνεται 100% στην απόλαυση σου και στο να σου δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία).Κατερίνα, σε ζητάει ο λαός σου
Πέρα από την πλάκα συνήθως εμφανίζεται 1-2 φορές το χρόνο.
γαμιεται καλα,ειναι αδιστακτη και εξυπνη(για πουτανα) και εχει 2 πιστους αγαπουληδες να τη βοηθανε συστηματικα στο κομματι μαρκετινγκ, συστημα απλο και εξυπνο, αλλα το 2023 ξεπερασε τα ορια του και επνευσε τα λοισθια.Ας δουμε τι θα φερει το 24Το κακό μαζί της, αλλά ίσως και αυτό που συντηρεί τον μύθο της εδώ μέσα (ή είναι και το μυστικό που την κάνει να δίνεται 100% στην απόλαυση σου και στο να σου δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία).
Σε αυτή την ζωή, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.
Για το πρώτο, συμφωνώ 100%.γαμιεται καλα,ειναι αδιστακτη και εξυπνη(για πουτανα) και εχει 2 πιστους αγαπουληδες να τη βοηθανε συστηματικα στο κομματι μαρκετινγκ, συστημα απλο και εξυπνο, αλλα το 2023 ξεπερασε τα ορια του και επνευσε τα λοισθια.Ας δουμε τι θα φερει το 24
Οκ , ευχαριστώ πολύΦίλε δεν παίζει η συγκεκριμένη κοπέλα. Στο τοπικ αυτό μόνο η @Katerina παίζει, η οποία όμως είναι μόνο κατά διαστήματα ενεργή.
Γραφετε καθε τοσο στο θέμα, χτυπανε ολα τα αλερτ και στο τελος ανθρακες ο θησαυρόςΦίλε δεν παίζει η συγκεκριμένη κοπέλα. Στο τοπικ αυτό μόνο η @Katerina παίζει, η οποία όμως είναι μόνο κατά διαστήματα ενεργή.
Χαχαχα μπας και χτυπάνε οι ειδοποιήσεις και στο Κατερινάκι μας και μας έρθει!Γραφετε καθε τοσο στο θέμα, χτυπανε ολα τα αλερτ και στο τελος ανθρακες ο θησαυρός
H Kiara η Κατερινα η Καλλιοπη ποια λες ακριβως?Παλικάρια τι απέγινε το κορίτσι;;;
Πότε θα μας ξαναέρθει καμία βόλτα;;;
Νομίζω το Κλέλια θα φορεθεί πολύ φέτος.H Kiara η Κατερινα η Καλλιοπη ποια λες ακριβως?
Φημες λενε για Κικη οτι θα παιξει φετος
Παλικάρια τι απέγινε το κορίτσι;;;
Πότε θα μας ξαναέρθει καμία βόλτα;;;
H ιατρικη η σχολη στην Αυστρια εννοεις?Δεν θα μαε ξαναρθει θαρρω, τελειωσε η σχολη και bye bye