dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.297
- Πόντοι
- 22.886
Κιάρα έχω φάει τύπε .Γιατί ντε και καλά με τη Maleficient?
Η Κιάρα δε σου αρέσει;
Τώρα λέω να δοκιμάσω Maleficent
Κιάρα έχω φάει τύπε .Γιατί ντε και καλά με τη Maleficient?
Η Κιάρα δε σου αρέσει;
Ετσι, ξεκινα αγωνα κατα των καταπτυστων πρακτικων και μεθοδευσεων των κοριτσιων.Έτσι! Επιβραβεύστε την κυρία με αγαπούλες και ραντεβού! Ούτε 2 σελίδες δεν πέρασαν από το ξεβράκωμα της για την κοροϊδία της προς όλους μας με τα ψεύτικα νήματα και προφίλ! Έτσι βρίσκουν πυρφόρους και συνεχίζουν το δούλεμα ακάθεκτες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά!
Χαχαχα όχι.Επιστροφή στην πραγματικότητα
Σύντομα και η νέα σεζον
Δεν ψήνομαι για Maletc.Κιάρα έχω φάει τύπε .
Τώρα λέω να δοκιμάσω Maleficent
Έτσι! Επιβραβεύστε την κυρία με αγαπούλες και ραντεβού! Ούτε 2 σελίδες δεν πέρασαν από το ξεβράκωμα της για την κοροϊδία της προς όλους μας με τα ψεύτικα νήματα και προφίλ! Έτσι βρίσκουν πυρφόρους και συνεχίζουν το δούλεμα ακάθεκτες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά!
Καλά μην διαστρεβλώνουμε και την πραγματικότητα! Από κοροϊδια, έγινε και "ντράμα" τώρα;Χαχαχα όχι.
Έχει προκύψει αρκετή «εξωσχολική» δουλειά και δεν έχω καμία όρεξη για ντράμα.
Απλά δήλωσα διαθέσιμη για όσους ακόμα μαγαπάνε χαχα.
Τύπε τι πετάγεσαι εσύ σαν την πούτσα του λαγού; Δεν χόρτασες φτύσιμο σε τόσα νήματα, ήρθες και εδώ;Ειπε ο πιρφορος τους πιρφορους πιρφορους
Τύπε τι πετάγεσαι εσύ σαν την πούτσα του λαγού; Δεν χόρτασες φτύσιμο σε τόσα νήματα, ήρθες και εδώ;
Τύπε είσαι ότι να'ναι! Εγώ ΔΕΝ σου μιλάω, εσύ κάνεις παραθέσεις σε αναρτήσεις μου! Έχασες την μπάλα μου φαίνεταιεσυ πουτσοδουλε μην μιλας, τα μισα σου μνμ ειναι για τριποδους και προσοντα
Ραντεβού θα πάρουμε γιατί το κορίτσι γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο… τις αγαπούλες ζαμέ των ζαμών ω ζαμή!Επιβραβεύστε την κυρία με αγαπούλες και ραντεβού!
Καλά μην διαστρεβλώνουμε και την πραγματικότητα! Από κοροϊδια, έγινε και "ντράμα" τώρα;
Σ'αγαπάνε ο βουνίσιος με τα δύο κλωνάρια και το ναυάγιο-γλειφτάκος-προμοτοράκι-αγαπούλης-ψυχοπονιάρης ΔΕΜ
Προφανώς είναι εντυπωσιακό! Εδώ που τα λέμε είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ προσόν του φίλου και σε όσα νήματα και να αναφερθεί μας ανεβάζει τον μέσο όρο (και μας ρίχνει την ψυχολογία βέβαια)!
Α ρε τυχερέ @Odin_ !
Ε ναι! Πάντως καλύτερα γιατί με το μπουρί που κουβαλούσε και τα εγκωμιαστικά σχόλια που του γράφανε τα κορίτσια εδώ μέσα, ένα φθόνο τον είχαμε οι περισσότεροι
Τι δεν σε αφήνουμε ρε τύπε, που τις έχεις ξεχειλώσει όλες με το μπουρί που κουβαλάς! Πάμε εμείς μετά, γαμάμε μισή ώρα και μας λέει η άλλη "άντε αγάπη μου, θα μπείς" ;;;;
Αυτό μόνο; Το ότι του γράφουν κριτικές οι πουτάνες στα νήματά τους και του εκθειάζουν το εργαλείο που το πας;;;
Τι αστικός μύθος ρε τύπε! Τα κορίτσια έχουν ανεβάσει κριτικές και φωτογραφίες στα νήματα τους!
Και κρύβονται τα κορίτσια
Τύπε πρόλαβες και το ξεχείλωσες και αυτό το κορίτσι;;;; Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου, άσε να χαρούμε και εμείς τίποτα
Όπου να είναι βλέπω να σκάει και η κριτική από την @DiorPoison για τα προσόντα σου
Διακριτική εμφάνιση με τον τύπο που αντί να γράφει κριτικές, γράφουν οι κοπέλες για αυτόν;;;;;;;
@Odin_ η "Οντινιάδα" κατά τον @FlashDance συνεχίζεται! Θα εμφανιστείς ή πίνεις τσίπουρα σε καμμιά παραλία πάλι;;;;
Είχε βάλει παλιότερα η @Sexyjoanna , ένα "κοντινό" και είχε ξεκινήσει πάλι "Οντινιάδα" σε δυό-τρία νήματα κοριτσιών
Τύπε τι έγινε, πρόλαβες και το ξεχείλωσες το κορίτσι; Η @Άρτεμις32 είναι καλά, έχουμε νέα από το κορίτσι;
Τι θες εσύ εδώ; @Maleficent μακρυά, μήπως και προλάβουμε να σε χαρούμε πριν σε συναντήσει!
O τύπος @Odin_ δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Οι courier έχουν ογκοχρέωση στα "μεγάλα" δέματα και δεν τον συμφέρει!
Τύπε πάλι καλά που προλάβανε οι άνθρωποι και το χαρήκαν το κορίτσι, πριν το περιλάβεις εσύ και θα κάναμε κανένα μήνα να το ξαναδούμε ώσπου να συνέλθει.
Το ότι γράφουν κριτικές τα κορίτσια στα νήματα τους για το μέγεθος και τις επιδόσεις του, που το πας;;;
Σε διπλανό νήμα η @Sexyjoanna τον θέλει αντί για αράπη, για να γυρίσει τσόντα μαζί του! Τι να λέμε τώρα, αλλοίμονο σε εμάς
Δεν ξέρω τύπε μου, αλλά όπως γράφουν τα κορίτσια στα νήματα τους μάλλον τους κάνει εντύπωση και το εκθειάζουν!
Τύπε πρόλαβες και το ξεχείλωσες και αυτό το κορίτσι;;;; Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου, άσε να χαρούμε και εμείς τίποτα
Όπου να είναι βλέπω να σκάει και η κριτική από την @DiorPoison για τα προσόντα σου
μάστορα, ακόμα καβλια άλλων ονειρευεσαι βλέπω.
κακή συνήθεια τελικά...
Τύπε είσαι ότι να'ναι! Εγώ ΔΕΝ σου μιλάω, εσύ κάνεις παραθέσεις σε αναρτήσεις μου! Έχασες την μπάλα μου φαίνεται
Προβλέπονται νέες μάχες στο Ελ Πάσο ...
Ο δεύτερος κλώνος ποιος είναι;Καλά μην διαστρεβλώνουμε και την πραγματικότητα! Από κοροϊδια, έγινε και "ντράμα" τώρα;
Σ'αγαπάνε ο βουνίσιος με τα δύο κλωνάρια και το ναυάγιο-γλειφτάκος-προμοτοράκι-αγαπούλης-ψυχοπονιάρης ΔΕΜ