Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.096
Το βράδυ είναι ο μπουφές που θα είμαι σε ένα γάμο . Προς το παρόν Bachelor χαχα...εγω παντως για τον μπουφε ηρθα!!!
Το βράδυ είναι ο μπουφές που θα είμαι σε ένα γάμο . Προς το παρόν Bachelor χαχα...εγω παντως για τον μπουφε ηρθα!!!
...δν πειραζει θα περιμενω! Δροσια εχετε εδω, μια χαρα ειναιΤο βράδυ είναι ο μπουφές που θα είμαι σε ένα γάμο . Προς το παρόν Bachelor χαχα
χε χε ξερετε εγω με ταβανοπροκες ασχολουμαι...εγω παντως για τον μπουφε ηρθα!!!
Υπάρχουν κορίτσια που σε κερδίζουν με τον επαγγελματισμό τους (πχ Μαλβίνα) και κορίτσια που σε χάνουν (πχ εσύ).
Sorry δεν απαντώ σε νέα ανύπαρκτα προφίλ.Τύπε δεν πας να σαλιαρίσεις εκεί στην Κοκό Σανέλ να σιροπιάσετε, μια και δεν βολεύεσαι εδώ?
Sorry δεν απαντώ
Ο,τι πεις ανύπαρκετο νέο προφίλ. Άντε γειά.Αποσύρω tο ερωτηματικό.
Καθαρή εντολή είναι πλέον, τράβα αλλού να σιροπιάσεις, άντε τζάσε.
Bachelor μεσημεριανό;Το βράδυ είναι ο μπουφές που θα είμαι σε ένα γάμο . Προς το παρόν Bachelor χαχα
Καταρρίπτουν στερεότυπαBachelor μεσημεριανό;
Τι φάγατε; Κοψίδια ή ψάρι;Καταρρίπτουν στερεότυπα
Με συμπαθάς κι εμένα για την παρέμβαση…αλλά δεν άντεξα να μην ρωτήσω!!Δεν ξέρω αν το επάγγελμα της πουτανας είναι ηθικό ή ανήθικο σίγουρα όμως είναι κατάντια.
Πολύ περισσότερο αν αυτός που το επιλέγει έχει όπως ισχυρίζεται μόρφωση και επιλογές.
Ας με συγχωρέσει η πολύ συμπαθής Κατερίνα για την παρέμβαση.
Τότε γιατί είσαι στο μπου ρε φίλε;Δεν ξέρω αν το επάγγελμα της πουτανας είναι ηθικό ή ανήθικο σίγουρα όμως είναι κατάντια.
Πολύ περισσότερο αν αυτός που το επιλέγει έχει όπως ισχυρίζεται μόρφωση και επιλογές.
Εγώ κάποια στιγμή που το σκεφτόμουν αναρωτιόμουν…Δεν ξέρω αν το επάγγελμα της πουτανας είναι ηθικό ή ανήθικο σίγουρα όμως είναι κατάντια.
Χαχαχα το ίδιο είπαμε… Όταν το έγραφα δεν σε είχα διαβάσειΜε συμπαθάς κι εμένα για την παρέμβαση…αλλά δεν άντεξα να μην ρωτήσω!!
Αν είναι κατάντια η επιλογή της κοπέλας, η δική μας επιλογή να … συνουσιαζόμαστε με εκδιδόμενες κοπέλες, τι είναι δλδ;;;
Εσύ, πως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου;;
Μάλλον λειτούργημα είναι τύπε. Κατάντια είναι να περνάς χρόνο εδώ, να απολαμβάνεις αυτά που σου προσφέρει το επάγγελμα και να κρίνεις αρνητικά αντί να λες ευχαριστώ που υπάρχουν κορίτσια να μοιράζονται το σώμα τους μαζί σου..Δεν ξέρω αν το επάγγελμα της πουτανας είναι ηθικό ή ανήθικο σίγουρα όμως είναι κατάντια.
Δεν ξέρω αν το επάγγελμα της πουτανας είναι ηθικό ή ανήθικο σίγουρα όμως είναι κατάντια.