Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Μήπως γίνεσαι αγενής ;Καλα δεν είμαστε αλλά οκ
Ως προς τι;Μήπως γίνεσαι αγενής ;
Θέλω να καμαρώσω και τον δικό σου πλάι πλάι με της Dior όταν επιστρέψεις...Ε , ναι ! ΦΩΤΙΑ
Αν δεχτεί και η Κατρίνα θα μας κάνεις παρέα όταν έρθει?Όχι η αλήθεια είναι.
Προς το παρον σε μια καρέκλα , πότε θα τον γυμνάσετε χαχα;Ο δικός σας κ.... που είναι ?
Νόμιζω δεν χρειάζεσαι και πολύ γυμναστική μόνο λίγα ραπισματα για περισσότερη σύσφιξηΠρος το παρον σε μια καρέκλα , πότε θα τον γυμνάσετε χαχα;
το δινει?Με τετοιο κωλι που σεβιρεις θα ναι σιγουρα καλο
το δινει?
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει (χωρίς έξτρα)
2 εκτονώσεις την ώρα
Deep french kiss, GFE/PSE, CIM/CIF,swallow, deepthroat, χαλαρωτικό μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ποδολαγνεία.
Δεν προσφέρεται anal.
Προς το παρον σε μια καρέκλα , πότε θα τον γυμνάσετε χαχα;
Καλό καλοκαίρι επισήμως!
Κορίτσι μου έχεις απίστευτο κορμί! Έχεις ένα απίστευτο σύνολο, βάσει όσων βλέπω στις φωτογραφίες. Οπότε δεν χρειάζεται να έχεις στόχους άλλους σωματότυπους. Είσαι φωτιά και το κορμί σου είναι για προσκύνημα!Έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης για να φτάσουμε ως εκεί..
τι είδους γυμναστική προτιμάτε αγαπητή?Προς το παρον σε μια καρέκλα , πότε θα τον γυμνάσετε χαχα;
έτσι! οι άλλοι δύο που ποστάρουν 50ρικα και παχυλούς καταθετικούς λογαριασμούς είναι για γέλια...
Εγω παντως αυτα εχω , και το 50λεπτο μου το δωσε ο νταντυς ο κουλ, αμα βγαλει νεα φωτο θα δειτε οτι θα λειπει
Καλό καλοκαίρι επισήμως!
Όνειρο είσαι κορίτσι μου......Το skinny σκαρί δεν σηκώνει Brazilian butt η αλήθεια είναι..καλά είμαστε κι έτσι.
Τικ τακ τικ τακ … σύντομαΚαλό καλοκαίρι επισήμως!
Άλλη μια από άλλο πλάνο να πάει καλά η μέρα..
Εμφανιστηκες παλι εσυ???Εγκρίνω ασπρόμαυρο πλάνο
Αγαπώ αγαπώ αγαπώΕγκρίνω ασπρόμαυρο πλάνο