Paliotsarkadoros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.830
- Πόντοι
- 7.185
....αδελφος, ακριβος εισαι! Τον καντινιερη απο διπλα τι τον εχεις?
Εγώ ακριβός ? μπες στο skroytz να δεις το φτηνότερο στην διπλάσια τιμή από εμένα
....αδελφος, ακριβος εισαι! Τον καντινιερη απο διπλα τι τον εχεις?
σε ειχα για εξυπνο παιδι,με εσανς μαιντανου οχι φρεσκο γιατι κολλαει στα δοντια.Μαϊντανο εβαλες
δεν είχα καμιά αμφιβολία...του ικεα τα κανω ωραια σουτζουκακια.
...με μαιδανο?εχω σκορδατους,εχω με κυμινο,εχω και αοσμους.
να ετοιμαζόμαστε...
Ο μονος θα 'σαισε ειχα για εξυπνο παιδι,με εσανς μαιντανου οχι φρεσκο γιατι κολλαει στα δοντια.
Καλησπέρα κιαραΜε 200 την ωρα κουκλα μου με λιγους θα μιλησεις,με πολλους θα καυλαντισεις....
Μπράβο το βρήκες, πιστεύω ότι είμαι ανώτερος από όλα τα μέλη του φόρουμ επειδή είπα για σένα και τον πούρνα ότι είστε χτυπημενοι. Μετά φταίει η ανορθοέπειά μου μαλάκα.
Ξεκουβάλα τώρα, σε βαρέθηκε η ψυχή μου, χίλιες φορές ο bigshak με το κασετοφωνάκι
Να φυγουμε δηλαδη; Δεν εχει αλλο;
Να φυγουμε δηλαδη; Δεν εχει αλλο;
σε 2 εβδομάδες περίπου δεν είπες?Να φυγουμε δηλαδη; Δεν εχει αλλο;
Το εκλεισε αποτομα ο υπευθυνος του καταστηματος το μαγαζι και ο κοσμος ακομα δεν ειχε τελειωσει το φαγητο του, το ποτο του.σε 2 εβδομάδες περίπου δεν είπες?
εγω με ποια θα κανω σχεση?Έκλασε η Κατρίνα, σχόλασε η Κιάρα.
εγω με ποια θα κανω σχεση?
Πολύ ψαγμενη σε βρίσκω......Δεν θέλω μπριγιάν.
Φαΐ και ένα lagavulin με χωριστό πάγο…
Τόσο καιρό εκτίθεμαι και ακόμα να μάθετε τα κουμπιά μου;
Λιονταράκι....?Σήμερα κερνούσα πάντως
Ειλικρινά σε λυπάμαι. Έχεις αρχίσει και σπάς ψυχολογικά με το παραμικρό και επειδή αδυνατείς να επιχειρηματολογήσεις, καταφεύγεις σε ύβρεις. 'Ησουν που ήσουν έρμαιο του Άλπουλα και τώρα που λείπει κι αυτός έχεις καταντήσει του κλώτσου και του μπάτσου. Σκιά του εαυτού σου έχεις γίνει πλέον.