Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.953
- Πόντοι
- 2.606
θες κι' εσύ καρδούλες μήπως φίλε βάρο?με μενα γελαει. για κλοουν με περασε.
θες κι' εσύ καρδούλες μήπως φίλε βάρο?με μενα γελαει. για κλοουν με περασε.
Ωχ, αρχισε τις διπλές παραθέσεις πάλι. Σκέφτεται τι καλύτερο να μου απαντήσει τώρα. Παράνοια.Λύστε μου μια απορία.
Αυτό το τελευταίο γιατί τρέφετε την αυταπάτη πως δεν σας αφορά;
Είστε εκτός αυτού του φόρουμ;
Ενημερώστε τον κ. Σεσκουλο, που το έχει με τις καρδούλες σε σκληρά εργαζόμενα παλικάρια.θες κι' εσύ καρδούλες μήπως φίλε βάρο?
Ωχ, αρχισε τις διπλές παραθέσεις πάλι. Σκέφτεται τι καλύτερο να μου απαντήσει τώρα. Παράνοια.
Το ίδιο γλίτσας με τον πούρνα είσαι, με βιτρίνα πιο κυριλέ και καλά αλλά πολύ πιο βαρετός.
Εσύ ο ίδιος δε σε βαριέσαι;
Θα κάνεις άλλη παράθεση; Να περιμένω λιγο πριν απαντησω; Θες να κάνεις μια βόλτα στο σπίτι μπας και σου έρθει κάτι καλύτερο;Αν αναρωτιέστε ποιο είναι άκρον άωτον της γελοιότητος, σας έχω μια τροφή για σκέψη.
Ποιος γίνεται πιο γελοίος σε ένα σάιτ για πουτάνες; Αυτός που ασχολείται με την θεματολογία; Ή αυτός που κάνει τον ιεραπόστολο.
Αρκετή δουλειά για φέτος , του χρόνου πάλι
Πότε φεύγεις για να την πέσω στη Κιάρα ?
θα σου φερω κεφτεδες σε ταπερ για το ταξιδι.Αύριο… Με τις ευχές μου
Λες ο κύριος στην υποδοχή να μην διαβάζει?Μήπως θέλει να σε γααα....ργαλησει δεν ξέρω...
Ανταγωνισμός που έγραψες σε ένα άλλο ποστ παίζει φουλ.. όπως πάντα και παντού, άλλωστε. Αλλά είσαι τουμπανι, για καλό δικό σου.. το πατουρακι σου στην φώτο προφίλ που έχεις μου έχει προκαλέσει ψυχολογικό πρόβλημα.
Αύριο… Με τις ευχές μου
Ανιδιοτελώς ;θα σου φερω κεφτεδες σε ταπερ για το ταξιδι.
Εμένα η αγαπημένη μου με διαφορά είναι η κοπέλα που ήταν χτες υποδοχή στο madison.Λες ο κύριος στην υποδοχή να μην διαβάζει?
μην είσαι τόσο σίγουρη...Ανιδιοτελώς ;
Προσπαθουν αλλα δεν το καταφερνουν...Τα κορίτσια αυτά ακολουθουν την σχολή προώθησης προϊόντων,όσα λιγότερα ξέρεις τόσο πιο πολύ το θες το προϊόν. Κλασσικο
παντα.Ανιδιοτελώς ;
Καλο ταξιδι κοριτσι .. Ευχομαι οταν ξαναεπιστρεψεις να τα ξαναπουμεΑύριο… Με τις ευχές μου
Ο καθένας ότι μπορεί…Εμένα πάλι μου αρέσει το "ρε μαλάκα" ... είναι όλο ουσία και δεν χαλάω φαιά ουσία ...
Θα κάνεις άλλη παράθεση; Να περιμένω λιγο πριν απαντησω; Θες να κάνεις μια βόλτα στο σπίτι μπας και σου έρθει κάτι καλύτερο;