Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.100
Για να βρίσκεστε πάλι στο νήμα μας , μήπως κάτι κάνουμε καλά ;Προσπαθουν αλλα δεν το καταφερνουν...
Για να βρίσκεστε πάλι στο νήμα μας , μήπως κάτι κάνουμε καλά ;Προσπαθουν αλλα δεν το καταφερνουν...
Επειδή βλέπω ότι εσκεμμένα αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτά που σε ρωτώ, και πετάς την μπάλα στην εξέδρα, θα αφήσω το τρολλ μόουντ στην άκρη.
Τελικά αυτός που σου φύτεψε το τελευταίο κόμπλεξ, σου έκανε μεγάλη ζημιά γιατί αυτό το τελευταίο λειτούργησε ως καταλύτης για να βγουν και τα υπόλοιπα απωθημένα σου στην επιφάνεια. Καλό θα είναι να μην εμμένεις στην άρνηση και να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό. Δεν υπάρχει καμία ντροπή σε αυτό το θέμα. Η κατάθλιψη θερίζει και είναι πλέον κάτι το πολύ διαδεδομένο.
Για να βρισκομαι στο νημα, μαλλον κατι αλλο συμβαινει....Για να βρίσκεστε πάλι στο νήμα μας , μήπως κάτι κάνουμε καλά ;
...εγω παντως για τα κεφτεδακια ηρθα!Για να βρίσκεστε πάλι στο νήμα μας , μήπως κάτι κάνουμε καλά ;
TιμουλαΜιας και ανοίγει η αγορά εγώ λέω να αρχίσω να πουλάω κάρβουνα στους σουβλατζίδες του site.
Τουλάχιστον δεν τρέφω όπως εσύ την αυταπάτη του ότι είμαι πανέξυπνος και πολύ ανώτερος από αυτούς που συμμετέχουν σε τούτο δω το φόρουμ.Απλά ρωτάς βαρετές μαλακίες, δε χρειαζόταν το σεντόνι
9,99 γιούρια το 10κίλο το σακί τζάμπα πράμα και στα 2 σακιά η μεταφορά δώροTιμουλα
εχω σκορδατους,εχω με κυμινο,εχω και αοσμους....εγω παντως για τα κεφτεδακια ηρθα!
Με τιμολογιο(υπερτιμολογηση παιζει) να τσιμπησουμε και φπα για τις 2-3 αποδειξεις που θα κοψει ο Νιπλης?9,99 γιούρια το 10κίλο το σακί τζάμπα πράμα και στα 2 σακιά η μεταφορά δώρο
Μαϊντανο εβαλεςεχω σκορδατους,εχω με κυμινο,εχω και αοσμους.
με σφάζεις τώρα, αλλά οκ, 12,99 με τιμολόγιο, μην το πεις όμως στους άλλους και αρχίσουν όλοι να ζητάνεΜε τιμολογιο(υπερτιμολογηση παιζει) να τσιμπησουμε και φπα για τις 2-3 αποδειξεις που θα κοψει ο Νιπλης?
....αδελφος, ακριβος εισαι! Τον καντινιερη απο διπλα τι τον εχεις?9,99 γιούρια το 10κίλο το σακί τζάμπα πράμα και στα 2 σακιά η μεταφορά δώρο
Τουλάχιστον δεν τρέφω όπως εσύ την αυταπάτη του ότι είμαι πανέξυπνος και πολύ ανώτερος από αυτούς που συμμετέχουν σε τούτο δω το φόρουμ.
του ικεα τα κανω ωραια σουτζουκακια.σε πρόλαβε ο βάρος
πήρε αυτά από το ΙΚΕΑ, τα φρέσκαρε και τα μοσχοπούλησε...