Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 7.863
Μήνυμα εδώ για αρχήγια ραντεβου π στελνουμε
Μήνυμα εδώ για αρχήγια ραντεβου π στελνουμε
Λες και είσαι χτεσινή... Αφού ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα...Όσοι δεν θέλουν ραντεβού, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να μην καταχρώνται τον χρόνο μας. Ευχαριστώ
Όσοι δεν θέλουν ραντεβού, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να μην καταχρώνται τον χρόνο μας. Ευχαριστώ
Και για να κάνω και νέα κριτική για το κορίτσι.Βρε γαϊδούρια, μια χαρά ήταν προ ολίγου το κορίτσι, γιατί μου το συγχύζετε;
Να βαλεις μια γραμμη με χρεωση 10€/κληση και να τα αφαιρεις απο το ραντεβου!Όσοι δεν θέλουν ραντεβού, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να μην καταχρώνται τον χρόνο μας. Ευχαριστώ
Επιχειρηματικό μυαλό…Να βαλεις μια γραμμη με χρεωση 10€/κληση και να τα αφαιρεις απο το ραντεβου!
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα! Με συγκινείς Ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομαΚαι για να κάνω και νέα κριτική για το κορίτσι.
Κάθε φορά, όταν βρίσκομαι 2η φορά με μια κοπέλα, δυστυχώς υπάρχει μια απομυθοποίηση. Αυτά που σου έκαναν κλικ στην πρώτη συνάντηση ήταν τυχαία ή παροδικά. Οπότε με καμία κοπέλα δεν έχει υπάρξει τρίτη συνάντηση.
Αυτό το έσπασε η Κατερίνα. Μου έβγαλε ακριβώς την ίδια καβλα με την πρώτη φορά που την συνάντησα! Με όμορφη μυρωδιά, το όμορφο κορμάκι της και το γεμάτο καβλα βλέμμα της! Στα του αγώνα, όλα ήταν υπέροχα για εμένα, ελπίζω να πέρασε όμορφα και η ίδια! Εν αναμονή της 3ης ευκαιρίας για συνάντηση! ;)
Θα έρθω πάλι Τρίτη, έχετε μεγάλο περιθώριο, get readyΠάλι εμφανίστηκαν αυτοί που επιθυμούν καυλάντισμα μέσω μηνυμάτων;
Ε μα κι εσύ τελευταία στιγμή μας λες τα κενά σου!
Χάρηκα πολύ για τη γνωριμίαΧθεσινό ραντεβού με την Κατερίνα...
Η κοπέλα σε εμφάνιση είναι 9αρι
Σε διάθεση και συμμετοχή 10αρι..
Απίστευτη πίπα που θα θυμάμαι για καιρό...
Πέρασα ανέλπιστα καλά...
Και θα την ξανασυνάντησω σίγουρα....
Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα...
Και εμείς που μπορούμε μόνο Κυριακές τι θα κάνουμε?Θα έρθω πάλι Τρίτη, έχετε μεγάλο περιθώριο, get ready
Μάλλον ο Ζοαν θέλει να κρεμαστείς σε κανένα πολυέλαιο.Κόλπα ναι , συνήθως όχι ακροβατικά … αλλά θα μπορούσε χαχα
Ημέρα του ΚυρίουΚαι εμείς που μπορούμε μόνο Κυριακές τι θα κάνουμε?
Θα μπορούσε να είναι και φετιχ αυτό!Μάλλον ο Ζοαν θέλει να κρεμαστείς σε κανένα πολυέλαιο.
Κόλπα ναι , συνήθως όχι ακροβατικά … αλλά θα μπορούσε χαχα
Κόλπα ναι , συνήθως όχι ακροβατικά … αλλά θα μπορούσε χαχα