Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.412
- Πόντοι
- 12.756
ασε.. θα σου παραγγείλουμε εμεις ενα μπαν τρικουβερτο να χαρείς το γυναικάκι σου για μηνεςνα παραγγειλω και τσοκο κραντς και σκορδοψωμακια?
ασε.. θα σου παραγγείλουμε εμεις ενα μπαν τρικουβερτο να χαρείς το γυναικάκι σου για μηνεςνα παραγγειλω και τσοκο κραντς και σκορδοψωμακια?
πα...Π.Α η Μ.Α. ?
Κατερίνα σταμάτησες το "tour" σου στα μέρη μας , παρόλα αυτά εξακολουθείς να μπαίνεις στο bou... να προσέχεις, είναι εθισμός το site!! :pΚαλησπέρα φίλοι
Το Κατερινάκι μου φαίνεται θέλει τον άντρα να τρώει
Φέτος πέσανε έξω . Χωρίς χιόνι , δεν γίνεται δουλειάΕν τω μεταξύ παρακολουθώντας τα σόσιαλ αρκετών working girls…διαπιστώνω πως όλες έχουν πάει Αράχωβα… ήτοι στο χωριό γίνεται της πουτάνας… κι έλεγα γιατί δεν βρίσκω να παρκάρω…
Εννοείται θα χαρώΌταν, με το καλό, ξαναέρθετε από τα μέρη μας Katerina, ελπίζουμε να καταφέρουμε να σας δούμε από κοντά. Μας έχετε κερδίσει με την ευφράδεια και το ταμπεραμεντο σας
Με τσόκο κράντς και σκορδοψωμάκια θα την βγάλεις ρε τσίπη?να παραγγειλω και τσοκο κραντς και σκορδοψωμακια?
Ε?Το Κατερινάκι μου φαίνεται θέλει τον άντρα να τρώει
Και δρακουλίνια από το περίπτεροΜε τσόκο κράντς και σκορδοψωμάκια θα την βγάλεις ρε τσίπη?
Τι δώρο σκέφτεσαι ;Αικατερίνη στα 700 μηνύματα οφείλεις να κάνεις δώρο στους αναγνώστες του νήματος
Το αφήνω πάνω σουΤι δώρο σκέφτεσαι ;
Δεν σαρεσουν οι πρωτοβουλίες ;Το αφήνω πάνω σου
Τουναντίον,μ αρέσουνΔεν σαρεσουν οι πρωτοβουλίες ;
Φέτος πέσανε έξω . Χωρίς χιόνι , δεν γίνεται δουλειά
Τι δώρο σκέφτεσαι ;
Πάντα ανοιχτή σε ωραίες ιδεες ;)Η Αράχωβα είναι Αράχωβα, με ή χωρίς χιόνι. Απλά εγώ δεν πάω χωρίς.
Εδώ πάντως που είμαι, έχει χιόνι.
Το Μεγάλο Βουνό στο φυσικό του περιβάλλον
Έχω υπόψιν μου κάτι σπέσιαλ όταν με το καλό, αλλά θέλω κι από σένα κάτι σπέσιαλ.