Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.953
- Πόντοι
- 2.606
θα πάρεις κατερίνα/κιάρα και σία?με προσεβαλε ο νιπλης.
αλλιώς χαλάμε το νήμα με άσχετα μνματα, θα πας για μπάνιο.
θα πάρεις κατερίνα/κιάρα και σία?με προσεβαλε ο νιπλης.
η σια καινουρια κοπελα?θα πάρεις κατερίνα/κιάρα και σία?
του έχω κάνει ήδη αναφορά .. για να δικαιολογήσω τουλάχιστον τα δικά μου μηνυματα , μπας και σωθω αυτη την φορά ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟ!!θα πάρεις κατερίνα/κιάρα και σία?
μέχρι την Παρασκευή το αργότερο τον βλέπω, μετά θα ρίξει αγιασμό η Κατερίνα για τους καλικάντζαρους...του έχω κάνει ήδη αναφορά .. για να δικαιολογήσω τουλάχιστον τα δικά μου μηνυματα , μπας και σωθω αυτη την φορά ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟ!!
Έχει αλλάξει πλέον. Το ανεβάζουν και οι 2 πλευρές στο aade.gr .ο πελατης το παει στην εφορια του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
4 αντιγραφα
2 η εφορια και απο 1 ο καθενας ενδιαφερομενος.
θελει να κανει τις κριτικες του 32 και τα διαζύγια +1μέχρι την Παρασκευή το αργότερο τον βλέπω, μετά θα ρίξει αγιασμό η Κατερίνα για τους καλικάντζαρους...
Δεν το βλέπω για πολύ καιρό,εσύ τη λες??Θα μου κάνετε εσείς περιλήψεις μα ενημερώνομαι χαχα
Αυτός ο πούσι...Για πίτσα θα πάμε , δεν έχω καλές εμπειρίες με σουβλάκια
Όμως είμαι εκτός Αθηνών , δυστυχώς . Έπρεπε να είχα κάτσει μια μερα ακόμα
Ρε μαλάκες....ρε μαλάκες....μετα την συνάντηση με την κατερινα, εχω ακυρωσει 2 ραντεβου σημερα και εχτες με φλερτ, μου , θελω να κλεισω την χρονια με την σκεψη μου για αυτη
Πέθανα χαχαχαΗ επόμενη θα είναι μια Κλαίρη, φίλη της αδερφής της νονάς της Καλιρρόης
Γιατί ρε συ , το Κατερίνα δεν είναι λαϊκό ;εκτος αν αλλαξουν λιγο μαρκετινγκ προσεγγιση και την λεμε Καίτη ή Κούλα , να πιασουν και τα λαικά στρωματα της βασης των πελάτων
χαχα το θέμα είναι ποιος κερδίζει εδώ όμως;Φουλ του Ρήγα χαχα
Έχεις άσους στο μανίκι σου ;χαχα το θέμα είναι ποιος κερδίζει εδώ όμως;
Παίζουμε στριπ πόκερ?Φουλ του Ρήγα χαχα
τώρα εμένα που με εξιτάρει αυτή η συζήτηση θέλω γιατρό ε χαχαχαΈχεις άσους στο μανίκι σου ;
μετα την συνάντηση με την κατερινα, εχω ακυρωσει 2 ραντεβου σημερα και εχτες με φλερτ, μου , θελω να κλεισω την χρονια με την σκεψη μου για αυτη
Διάβασα "Έχεις άσους στο μουνί σου;"Έχεις άσους στο μανίκι σου ;