Νέα

Kerosun lg-43g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαν σε αμφισβητω γιατι εχω αλλη αποψη, αμα ολοι σκεφτοντουσαν σαν εσενα και μιλαγανε μονο με οσους συμφωνουσαν, ακομα θα αναβαμε τα ξυλα με τσακμακοπετρες.
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:
Αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν.... :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δηλαδη εσυ τι καταλαβες τζινιους? ριχνεις και τα ταρω?

θα σου πω, ο τύπος έγραψε αυτό:

δεν ξερω τι εκανε στο σπιτι του φιλου σου,αλλα στο δικο μου χωρο δουλεια δεν εκανε....μπορει να εφταιγε κ το σπιτι...κατι να μην εκανα σωστο απορριπτεται σαν ιδεα,καθως για να την αναψεις θα πρεπει να διαβασεις το εγχειριδιο/οδηγιες που συνοδευοτανε....πως την γεμιζεις,πως την αναβεις,κτλ...

εννοεί ότι σίγουρα τα έκανε όλα σωστά γιατί είχε διαβάσει τις οδηγίες, αφού δίχως οδηγίες δεν μπορούσες να την ανάψεις κλπ

και εσύ του έγραψες αυτό νομίζοντας πως βαριόταν να διαβάσει τις οδηγίες:

δηλαδη σοβαρα τωρα, αυτο αποτελει μειον για την αγορα της???
δηλαδη αν αγορασεις ενα κινητο δε θα διαβασεις πανω κατω τι χρειαζεται???

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε τυπε δεν ειναι πυρηνικη φυσικη...για μενα ειναι ακαταλληλη,για σενα μπορει να ειναι η καλύτερη σομπα που κυκλοφορει...στα αρχιδια μας στην τελικη...
Το ίδιο λέω κι εγώ, όχου μπαα...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
θα σου πω, ο τύπος έγραψε αυτό:

εννοεί ότι σίγουρα τα έκανε όλα σωστά γιατί είχε διαβάσει τις οδηγίες, αφού δίχως οδηγίες δεν μπορούσες να την ανάψεις κλπ

και εσύ του έγραψες αυτό νομίζοντας πως βαριόταν να διαβάσει τις οδηγίες:
αμα ειναι ετσι να το εγραφε σωστα, γιατι με τις τελιτσες και τα κομματα γινεται μπερδεμα, βγαινει αλλο νοημα καθως το διαβαζεις.
μια χρησιμοποιει τις τελιτσες σαν κομμα, μια σαν τελεια και ξεκιναει αλλη προταση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αμα ειναι ετσι να το εγραφε σωστα, γιατι με τις τελιτσες και τα κομματα γινεται μπερδεμα, βγαινει αλλο νοημα καθως το διαβαζεις.
μια χρησιμοποιει τις τελιτσες σαν κομμα, μια σαν τελεια και ξεκιναει αλλη προταση.
:S :S :S :S :S

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μάθημα γραμματικής και συντακτικού πριν γράψει κανείς στο φόρουμ...

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δωσε σπαμμαρισμα  :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης :
Μετακομισα προσφατα και όταν ηρθα τα air-condition δεν απέδιδαν καλά,ηθελαν σερβις και το σπιτι ειναι δωμα και καταλαβαίνετε κρυο και των γονέων.
Θεωρησα καλη ιδεα να παρω και μια σομπα μεχρι να τα φτιαξουμε αλλα και αργοτερα για υποβοήθηση,ψαχνοντας και ρωτώντας κατεληξα στην συγκεκριμένη.
Οταν ομως δουλεψαν για τα καλα τα air condition κατάλαβα πως μου ειναι αχρηστη και τσαμπα χρεώθηκα στον Κωτσόβολο γυρω στο 500αρικο και κατι ψιλά  :headbang: :headbang: ετσι αποφασισα να την δωσω και να τα χωσω ολα εκει μπας και γλυτωσω καναν τόκο.
Στο δια ταυτα τωρα,κανει πραγματικα καλη δουλεια και ειδικοτερα αν ο χωρος είναι ενιαίος ζεσταινει μεχρι 45 τετραγωνικα.
Καει αποκλειστικα καυσιμο της kerosan το οποίο στοιχίζει 30,40 ευρω τα 20 λιτρα απο την αντιπροσωπεία όπου μπορεις και να επιστρέψεις το δοχειο και να γλυτωσεις κατι, δεν το εχω κανει και δεν ξερω κατι άλλο πανω σ'αυτο.
Καει ελαχιστα όμως,αρκει να μην την βαλεις να πιασει τρελλες θερμοκρασιες απο την αρχη αλλά να το πας σταδιακα,σε αυτην την περιπτωση εμενα μου εβγαζε το ενα ντεποζιτο-περιπου 7λιτρα-σχεδον 5 μέρες.
Δεν μυριζει καθολου αρκει να μην χυθει εξω καυσιμο,και να την αναβεις και να την κλεινεις μπροστα σε ενα ανοιχτο παραθυρο.
Αυτα ...

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.201
Πόντοι
6.830
Οι σόμπες καθαρού πετρελαίου(κηροζίνης) είναι ακατάλληλες για διαμερισματα.Οι αναθυμιάσεις από την καύση μένουν μέσα στον χώρο που την έχουμε αναμένη.Ειναι άποδοτικές και οικονομικες σε επαγγελματικούς χώρους που έχουν ανοιχτές πόρτες και παράθυρα.Όπως αποθήκες,συνεργεία,μαγαζιά κτλ.Οι inverter όπως αυτή της αγγελίας είναι ακόμη πιο οικονομικές.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες εχω αγορασει σομπα κεροσαν ινβερτερ παρομοια με του παλικαριου που πουλαει αλλα για λιγοτερα τετραγωνικα
απλα να πω οτι λειτουργει με ρευμα ησυγκεκριμενη δεν ξοδευει πολλυ ρευμα απλα εχει ενα ανεμιστηρακι που πεταειτη ζεστασια στο χωρο
καιει κηροζινηη καθαρο φωτιστικο πετραιλεο μην κανετε ποτε τη μαλακια να βαλετε πετρελαιο θερμανσης θα την καταστρεψετε απλα
λοιπον θα σας πω τα θετικα και τα αρνητικα κατα τη γνωμη μου
επισης κοστιζουν τα 18 λιτρα 33€

τα θετικα

1ον ειναι ειναι αυτοματοποιημενη πληρως το μονο που κανεις πατας κουμπι και λες ποσο θερμοκρασια θες στο χωρο και το κουμπι εκκινησης τιποτα αλλο

2ον μολις κουνηθει αντιληφθει κινδυνο οτι πεσει το οξυγονο στο χωρο σβηνει αυτοματα

3ον ειναι οικονομικη πολλυ οικονομικη καιει 1 λιτρο κηροζινης σε 4 ωρες η δικια μου αυτη επειδη ειναι μεγαλητερη λογικα θα καιει παραπανω

4ον ζεστενει παρα μα παρα μα παρα πολλυ εγω οταν την αναβω δεν μπορω να μεινω με ρουχα κυκλοφωρω στο σπιτι με τα σωβρακα

5ον ζεστενει το χωρο αμεσως

τα αρνητικα

1ον μυριζει σχετικα αρκετα μπορω να πω ειδικα οταν αναβει και οταν σβηνει βγαζει πολλυ ασχημη μυρωδια

2ον οταν λειτουργει κανει ενα ενοχλητικο θορυβο

3ον ειναι ακριβη συσκευη

να τονισω οτι αν δεν εχετε καινουργια αλουμηνια με διπλα τζαμια μην στραφειτε στη λυση σομπα γιατι ολη η ζεστη χανετε οτι σομπα και να παρετε

αν θελετε οικονομικοτερη λυση στη θερμανση με σομπα παρτε σομπα υγραεριου αλλα εκει θα χετε αλλα κατα τηγνωμη μου περισσοτερο αρνητικα

υσ το παλικαρι την πουλαει φτηνα εγω αγορασα περισυ τη σομπα kerosan lg-27 350€ καινουργια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom