Δωσε σπαμμαρισμα
Λοιπον τα πραματα εχουν ως εξης :
Μετακομισα προσφατα και όταν ηρθα τα air-condition δεν απέδιδαν καλά,ηθελαν σερβις και το σπιτι ειναι δωμα και καταλαβαίνετε κρυο και των γονέων.
Θεωρησα καλη ιδεα να παρω και μια σομπα μεχρι να τα φτιαξουμε αλλα και αργοτερα για υποβοήθηση,ψαχνοντας και ρωτώντας κατεληξα στην συγκεκριμένη.
Οταν ομως δουλεψαν για τα καλα τα air condition κατάλαβα πως μου ειναι αχρηστη και τσαμπα χρεώθηκα στον Κωτσόβολο γυρω στο 500αρικο και κατι ψιλά
ετσι αποφασισα να την δωσω και να τα χωσω ολα εκει μπας και γλυτωσω καναν τόκο.
Στο δια ταυτα τωρα,κανει πραγματικα καλη δουλεια και ειδικοτερα αν ο χωρος είναι ενιαίος ζεσταινει μεχρι 45 τετραγωνικα.
Καει αποκλειστικα καυσιμο της kerosan το οποίο στοιχίζει 30,40 ευρω τα 20 λιτρα απο την αντιπροσωπεία όπου μπορεις και να επιστρέψεις το δοχειο και να γλυτωσεις κατι, δεν το εχω κανει και δεν ξερω κατι άλλο πανω σ'αυτο.
Καει ελαχιστα όμως,αρκει να μην την βαλεις να πιασει τρελλες θερμοκρασιες απο την αρχη αλλά να το πας σταδιακα,σε αυτην την περιπτωση εμενα μου εβγαζε το ενα ντεποζιτο-περιπου 7λιτρα-σχεδον 5 μέρες.
Δεν μυριζει καθολου αρκει να μην χυθει εξω καυσιμο,και να την αναβεις και να την κλεινεις μπροστα σε ενα ανοιχτο παραθυρο.
Αυτα ...