Νέα

Kerosun lg-43g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
τι θαψιμο ρε?
απλα σε μενα δεν εκατσε...ειχα μετρια ζεστη μεσα στο χωρο,την γεμιζα συνεχεια κ στο τελος τα πηρα κρανιο κ την παρατησα...απλα πραγματα....nothing more,nothing less...
Ε, την έθαψες, ποιο  το κακό στη διαπίστωσή μου για την αξιολόγησήσ οου; Για σένα ειναι άχρηστη, το ιδιο δε λέμε;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δεν ξερω για την συγκεκριμενη που πουλαει το παλικαρι,αλλα εγω εχω αυτη:

μακρυα κ αλαργα...απαραδεκτη...την αναβεις κ βρωμαει ολος ο χωρος + δεν προλαβαινα να την γεμιζω...οικονομικα ασυμφορη,μετρια θερμαντικη αποδοση,μη εργονομικη,κτ,κτλ...εδω κ 3-4 χρονια αραχνιαζει στην αποθηκη...η πιο αποτυχημενη μου αγορα ever... :P

αυτήν που έβαλες την είχε φίλος, μπορώ να πω ότι κάτι ζέσταινε αλλά μύριζε ο χώρος όπως λες, κηροζίνη της έβαζε και δεν ήταν φθηνή

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ε, την έθαψες, ποιο  το κακό στη διαπίστωσή μου για την αξιολόγησήσ οου; Για σένα ειναι άχρηστη, το ιδιο δε λέμε;
το συγκεκριμενο μοντελο που ποσταρα εγω :ναι...για το μοντελο (για το οποιο ανοιχτηκε θρεντ) δεν γνωριζω.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Σομπες ειναι αυτες εδω τυποι...

http://[URL unfurl="true"]www.thourio.gr/manager/uploads/kalorifer07-somp-exo.jpg[/img[/URL]]

να βαζεις μεσα ξυλο να το φχαριστιέσαι
βαζεις και μπρικι πανω και κανεις και καφε αμα λάχει  ;D

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Για τη δικιά σου λέω κι εγώ που έχω κι εγώ την ίδια. Τέλος
ρε τυπε δεν ειναι πυρηνικη φυσικη...για μενα ειναι ακαταλληλη,για σενα μπορει να ειναι η καλύτερη σομπα που κυκλοφορει...στα αρχιδια μας στην τελικη...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Για τη δικιά σου λέω κι εγώ που έχω κι εγώ την ίδια. Τέλος
κ εγω παντως μια χαρα λυση την εβρισκα, 4-5 ατομα καθομασταν στο σαλονι, κανενας δε μυριζε κατι.
αν συμφερει ή οχι απο οικονομικης αποψεως ειναι αλλο θεμα, αλλα οχι επειδη καποιος βαζει κατουρο κ οχι κηροζινη να λεει οτι φταιει το μαραφετι..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε τυπε δεν ειναι πυρηνικη φυσικη...για μενα ειναι ακαταλληλη,για σενα μπορει να ειναι η καλύτερη σομπα που κυκλοφορει...στα αρχιδια μας στην τελικη...
κ εμας στ' αρχιδια μας ρε dimmits αμα δεν ξερεις να κανεις κουβεντα ουτε για κατι τετοιο γαμησε το, ασχολησου με τον ζμπαουγκ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ εγω παντως μια χαρα λυση την εβρισκα, 4-5 ατομα καθομασταν στο σαλονι, κανενας δε μυριζε κατι.
αν συμφερει ή οχι απο οικονομικης αποψεως ειναι αλλο θεμα, αλλα οχι επειδη καποιος βαζει κατουρο κ οχι κηροζινη να λεει οτι φταιει το μαραφετι..
να πατε σε Ωτορινολαρυγγολόγο να σας τσεκαρει...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ εμας στ' αρχιδια μας ρε dimmits αμα δεν ξερεις να κανεις κουβεντα ουτε για κατι τετοιο γαμησε το, ασχολησου με τον ζμπαουγκ
γιατι εσυ ξερεις να κανεις...ολο στην αμφισβητηση εισαι απο το αρχικο μου ποστ...στην τελικη εσυ με παρεθεσες... :jerking:
σαλτα κ  :birdman: :birdman: :birdman:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
γιατι εσυ ξερεις να κανεις...ολο στην αμφισβητηση εισαι απο το αρχικο μου ποστ...στην τελικη εσυ με παρεθεσες... :jerking:
σαλτα κ  :birdman: :birdman: :birdman:
μαν σε αμφισβητω γιατι εχω αλλη αποψη, αμα ολοι σκεφτοντουσαν σαν εσενα και μιλαγανε μονο με οσους συμφωνουσαν, ακομα θα αναβαμε τα ξυλα με τσακμακοπετρες.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Κοιτα φωτιες που αναψε η κ@#$σομπα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories