Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Χτίζουν αυτοκρατορία λέει.Η οποία αυτοκρατορία βασίζεται στο απόλυτο τίποτα.Προφανώς και είχαν λεφτά πριν αλλά εσύ τις έμαθες από τα μαλακό reality και το sextape της αγελάδας.Και όχι μόνο εσύ και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.Και από τότε που έγιναν γνωστές δεν έχουν κάνει τίποτα που να είναι άξιο αναφοράς. Προτού μου πεις για τα λεφτά που βγάζουν να σου πω ότι τα έχω γραμμένα.Και οι πρεζέμποροι λεφτά βγάζουν αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν το σεβασμό μου όπως και γενικότερα όποιος βγάζει λεφτά.Εσύ όπως και πολλές άλλες ανά τον κόσμο απλά έχεις ταυτιστεί με την φοράδα την kim και ότι κάνουν το θεωρείτε γαμάτο.Σεβασμό λέει στις Kardashian.
δλδ για να σεβαστούμε κάποιον πρέπει να είναι καλλιτέχνης και να παράγει καλλιτεχνικό ή κοινωνικό έργο?
απο τότε που έγιναν γνωστές έχουν κάνει 5.000.000 επιχειρήσεις και εξαργυρώνουν τη φήμη τους πολύ έξυπνα και παραγωγικά
και το ανώτερο όλων που έχουν κάνει, είναι ότι έφεραν στη μόδα επιτέλους το σώμα με καμπύλες!
και πριν μου το παίξετε όλοι πως είστε ανώτεροι χρημάτων, και πως τα χέζετε και τα λεφτά και τη κωλάρα της Κιμ, παω στοίχημα πως αν σας δινόταν η ευκαιρία να βγάλετε πολλά λεφτά, και να είστε πρώτες μούρες παντού και να γαμάτε τις καλύτερες μ...αρες δε θα λέγατε όχι
Και οι περισσότεροι τον έχετε κάνει σφεντόνα με την Κιμ κι αν σας καθόταν θα μένατε στον τόπο